Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Kondomer

Juster din søgning

Juster din søgning

Kategori
Anal intimitet (9) Feromoner (5) Glidecreme (10) Kondomer (1) Sexlegetøj (1)
Score
 
Kondomer er de mest populære og mest anvendte form for prævention til mænd. En af de årsager til at mange vælger denne form for prævention, er grunden den høje succesrate på 98%. Kondomer forebygger ikke kun uønsket graviditet, men også kønssygdomme infektioner. Et kondom har en tæthed, som betyder at hverken sæd eller mikroorganismer (såsom bakterier), kan trænge ind eller ud. Find prævention til mænd og køb kondomer online her.
Kondomer er de mest populære og mest anvendte form for prævention til mænd. En af de årsager til at mange vælger denne form for prævention, er grunden den høje succesrate på 98%. Kondomer forebygger ikke kun uønsket graviditet, men også kønssygdomme infektioner. Et kondom har en tæthed, som betyder at hverken sæd eller mikroorganismer (såsom bakterier), kan trænge ind eller ud. Find prævention til mænd og køb kondomer online her.
EXS Kondomer | 12 stk   Info
69 kr.        På lager

 

Tilføj til kurv

Hvad er et kondom?

Kort sagt er et kondom et præventionsmiddel der er med til for forhindre graviditet og kønssygdomme hos både mænd og kvinder. Kondomer bruges som prævention til mænd, så når manden får udløsning samles mandens sæd i kondomet, hvilket er med til at holde kønssygdommene væk.

Der findes mange forskellige kondomer og hos ShytoBuy har vi et udvalg fra Durex som har mere end 80 års erfaring. De går meget op i at du ikke mister nydelsen ved at anvende deres præventionsmidler.

Sikkerhed

Den mest optimale prævention til mænd er kondomer, da du både beskytter dig og din partner mod kønssygdomme og graviditet. Hvis du anvender kondomet rigtigt, kan du opnå en sikkerhed mod uønsket graviditet på 97%. Kondomer udløser sjældent bivirkninger, men skulle du føle ubehag eller bivirkninger anbefaler vi at du kontakter din læge. I Danmark kan alle købe denne form for prævention, om du er ung, gammel, mand eller kvinde, så der er ingen undskyldning for ikke at beskytte dig. Du kan købe kondomer i håndkøb på apoteker, men synes du det er lidt besværligt eller som mange andre synes det er lidt pinligt kan du udføre dine køb af kondomer online på hos ShytoBuy. Når du køber dine præventioner online hos ShytoBuy er det sikkert og diskret, din pakke bliver sendt i en diskret emballage, hvilket gør at hverken posten eller naboen ved hvad det er du får leveret.

Størrelse

Ved køb af kondomer online hos ShytoBuy kan du se størrelsen på kondomet på hjemmesiden, du skal være opmærksom på at ikke alle bruger samme størrelse. Nedenfor kan du se en lille oversigt med de forskellige kondomstørrelser:

Hvilket kondom skal jeg anvende?

I dag findes der rigtig mange forskellige kondomer, så det kan godt være noget af en jungle og finde rundt i, men det skal ikke afskrække dig for at bruge kondom, da det som sagt er det bedste prævention til mænd. Der findes blandt andet kondomer der er:

 • Almindelige glatte
 • Ekstra tynde for øget sensitivitet
 • Med riller
 • Med duper
 • Med og uden creme

Der findes ikke en guide til hvilket kondom der er det bedste fra person til person, det gælder simpelthen om at prøve sig frem. Du kan altid starte med de mest almindelige glatte og derefter prøve dig frem sammen med din partner for på den måde at finde frem til den bedste løsning for jer begge. Og husk du altid kan udføre dine køb af kondomer online hos ShytoBuy diskret og sikkert.

Glidecreme

I dag er de fleste kondomer belagt med et tyndt lag glidecreme. Der er kun to typer glidecreme der må anvendes sammen med kondomer da det er produceret af gummi:

 • Vandbaseret
 • Silikonebaseret

Hvis du ikke synes der er nok glidecreme i kondomet kan altid købe det separat hos Shytubuy.

Du skal være opmærksom på ikke at bruge oliebaserede cremer sammen med dit kondom, da disse cremer oftest er med til at nedbryde gummiet. Eksempler på oliebaseret cremer du skal undgå sammen med prævention til mænd er:

 • Vaseline
 • Massageolie
 • Smør

Så selvom du måske gerne vil leje med massageolien under samleje skal du ikke smøre det omkring kondomet.

Latex

De fleste kondomer er i dag lavet af latex, hvilket udvindes fra gummitræet. Gummitræet stammer fra Amazonas, men i dag dyrkes træerne også i de såkaldte gummiplantager i det Sydøstlige Asien. Gummitræet kan blive op til 36 m højt og det er dette træ man får saften fra. Man laver et snit i barken så saften løber ned i beholdere der er opstillet nedenfor træerne. Herefter indsamles saften og køres til fabrikker hvor de renser og forarbejder produktet så det kan blive til kondomer.

Typiske sexsygdomme

Hvis du ikke anvender kondom ved samleje kan du risikere at blive smittet med en kønssygdom. De typiske kønssygdomme er:

 • Klamydia
 • Gonoré
 • Syfilis
 • Mycoplasma
 • Herpes
 • HPV
 • HIV

Man kan opdele kønssygdommene, da nogle af dem udløses af en bakterie og andre af virus.

Kønssygdomme der er fremkommet på grund af bakterie:

 • Klamydia
 • Gonoré
 • Syfilis

Disse sygdomme fremkommer oftest under ubeskyttet sex, men det kan ikke udelukkes at du kan blive smittet på en anden måde. Man kan oftest behandle disse sygdomme med antibiotika, men husk altid at kontakte din læge hvis du tror der er noget galt, noget føles anderledes eller du bare vil være fornuftig og testes. Du kan nemt undgå denne bekymring ved at anvende kondomer hver gang du har samleje, da det er det bedste prævention til mænd.

Kønssygdomme der fremkommer på grund af virus:

 • Herpes
 • HIV

Disse kønssygdomme udbryder oftest under ubeskyttet sex, men man kan ikke udelukke helt at du kan blive smittet på anden måde. I det at sygdommene er en virus vil det sige at det ikke kan helbredes, men husk altid at konsultere din læge hvis du synes der er noget der føles anderledes eller du bare vil være fornuftig og testes. Når du anvender prævention til mænd undgår du den ubehagelige bekymring om du muligvis er blevet smittet efter ubeskyttet samleje. Du kan altid fortage dine køb af kondomer online, diskret og sikkert på ShytoBuy så du kan undgå at sætte dig selv eller din partner i en akavet situation.

Holdbarhed

Holdbarheden eller udløbsdatoen på kondomer er 5 år fra produktionsdatoen. Hvilket vil sige at hvis du har et gammelt kondom liggende der er mere end 5 år gammelt, skal du ikke anvende det, da du mister al beskyttelsen.

Oftest står sidste salgsdato på kondompakken og på foliet der er omkring kondomet.

Eksempel: EXP = EXPIRE (engelsk ord for udløbsdato) EXP 15/03/20 Dette betyder at du ikke skal bruge kondomet efter den 15. Marts 2020, da denne dato er sidste anvendelsesdato. Du kan også opleve at der kun står 03/20 eller 03/2020.

Også når du udfører dine køb af kondomer online hos ShytoBuy står datoen på produktet, så du altid er sikker på at du kan anvende din prævention til mænd og på den måde beskytte dig mod kønssygdomme.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld nyhedsbrev