Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Trustpilot

LELO MIA 2 | Klitoris Vibrator

419.00 kr.

:


Farve

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Piger, her er den. LELO Mia 2 er en vibrator formet som en læbestift. Dette bløde og stilrene design er dobbelt så kraftfuldt som den foregående Mia og så er den helt vandtæt. I modsætning til mange andre små vibratorere er denne overraskende lydsvag, så den kan bruges diskret, selv hvis der er andre mennesker i nærheden.

 • Kraftig klitoris stimulering til spontane situationer
 • 6 forskellige hastigheder
 • Fremstillet i blødt ABS plastik
 • Fås i 3 flotte farver – dyb rosa, pink og sort
 • Lille glidecreme og lækker satinpose medfølger
 • 1 års produktgaranti og 10 års kvalitetsgaranti
 • Lille og diskret at have med i tasken

Hvis du er fan af direkte klitoris stimulering og luksus sexlegetøj, så er LELO Mia 2 det perfekte valg. Dens flotte læbestift design giver dig mulighed for at være spontan lige hvor du vil og når du vil, uden at nogen vil sætte spørgsmålstegn hvis de spotter den i din taske. Bestil i dag, vi leverer hurtigt og 100 % diskret.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er LELO Mia 2?

Det er en diskret og luksuriøs vibrator udformet som en læbestift. LELO Mia 2 er imponerende kraftfuld og har 6 forskellige hastigheder, så der er lidt for enhver smag. Den er tiltænkt de kvinder der sætter pris på spontan klitoris stimulering uanset hvor de er. Den oplades let igennem medfølgende USB kabel, så du behøver ikke bekymre dig om batterier.

LELO Mia 2 er et ‘must have’ for enhver kvinde der ønsker at sætte lidt kulør på sexlivet. Den er fremstillet i et let og blødt FDA godkendt materiale og så er den helt vandtæt. Nyd godt af intens klitoris stimulering i badet eller når du lige har et øjeblik for dig selv i løbet af dagen.

Hvordan virker LELO Mia 2?

Der er ingen grund til at bekymre sig om batterier, da LELO Mia 2 let oplades via medfølgende USB kabel. Den har en praktisk lille størrelse, som passer ned i en håndtaske og let forveksles med en rigtig læbestift. På trods af at den er lille, har den dog en utrolig kraftig motor, som koncentrerer de sensuelle vibrationer direkte på de ultrafølsomme nerveender i klitoris. Så hvis du ikke kan få orgasme eller generelt har svært ved det, så bør du prøve LELO Mia 2.

Denne lille smarte vibrator kan også sagtens introduceres i soveværelset, så du og din partner kan nyde vibrationerne sammen og pirre hinandens mest intime dele.

Hvem er den egnet til?

LELO Mia 2 henvender sig til alle kvinder, som søger en diskret og fræk lille vibrator til håndtasken. Hvis du ikke kan få orgasme, kan denne lille personlige vibrator være lige hvad du søger. LELO Mia 2 vil også være den ultimative erotiske gave til en speciel kvinde, som har brug for lidt ekstra forkælelse. Forestil dig overraskelsen i hendes ansigt, når hun opdager at det ikke er en læbestift...

Hvordan bruger man den?

Inden du tager LELO Mia 2 i brug for første gang, skal den oplades i 2 timer. Herefter vil den holde til brug i op til 1½ time. I gaveæsken finder du også en lille pakke vandbaseret glidecreme, som er perfekt til første gangs brug. Husk altid at rengøre vibratoren før og efter hvert brug.

LELO Mia 2 er meget sikker at bruge og den bløde ABS plastik føles utrolig blød mod huden. Vælg den ønskede intensitet og styrke ved hjælp af plus og minus knapperne. For at slukke for vibratoren, skal du blot holde minus knappen nede i få sekunder.

Hvordan bestiller jeg LELO Mia 2?

Det er meget nemt og frem for alt diskret at bestille din LELO Mia 2 her hos os. Læg blot varen i kurven og klik dig videre til kassen. Her kan du vælge mellem flere forskellige leverings- og betalingsmetoder. Vi sender alle ordrer helt diskret og derfor uden produktets navn eller vores hjemmeside omtalt på pakken. Transaktionen vil fremgå som ”Comfort Click Ltd.” på dit kontoudtog, hvilket er vores moderselskab, så din lille hemmelighed bliver imellem os. Skulle du have nogle spørgsmål til levering, vores service eller produktet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf, live chat eller e-mail. Få en ny følgesvend i håndtasken og bestil LELO Mia 2 i dag.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev