Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Deep Cleansing Lotion 140ml Lotion | Rensende bodylotion

Af: Makari

289 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Makari™ Deep Cleansing Lotion til behandling af hudorme udrenser dine porer og sikrer optimal fugtighed i din hud. Denne bodylotion indeholder udelukkende naturlige ingredienser der hjælper til med at reducere produktionen af hudorme og reducerer derved deres spredning. Denne lotion indeholder antibakterielle olier, som renser huden dybt. Denne unikke formel med naturlige ingredienser findes ikke i andre lignende produkter til fjernelse af hudorme. Makari™ giver en glattere og silkeblød hud på blot få uger.

 • Ideel til fedtet og uren hud
 • Unik formel, som skaber sund og ungdommelig hud på blot få uger
 • Lavet af 100% naturlige ingredienser og velduftende antibakterielle olier
 • Perfekt til fjernelse af hudorme, bumser og pletter
 • Kan anvendes under enhver make-up

Makari™ Deep Cleansing Lotion til behandling af hudorme er en unik formel, der hjælper dig som lider af fedtet og uren hud, eller synlige pletter. Denne udrensningslotion er let at anvende og kan give dig en glattere og smukkere hud på blot et par uger. Gør din hud en tjeneste og fjern hudorme med Makari™!

Læs mere
Type: Lotion
Størrelse: 140 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Makari™ Deep Cleansing Lotion?

Denne lotion er en unik blanding af ingredienser, som alle virker ideelt til behandling af hudorme. Alle ingredienserne er 100% naturlige og specielt og nøje udvalgt fordi de bekæmper bakterier og fugter huden på en og samme tid. Alt sammen uden at efterlade olierester. Denne lotion har en silkeagtig og blød tekstur, der fjerner urenheder og opfrisker træt og irriteret hud. Makari™ til fjernelse af hudorme og mørke pletter er den ultimative kur til dig, som ønsker smuk, ungdommelig og glat hud hurtigt og effektivt!

Hvordan virker Makari™ Deep Cleansing Lotion?

Denne lotion fungerer igennem de naturlige ingredienser, der hjælper tilstoppede porer og fjerner urenheder i huden. Aldrig har det været så let at fjern hudorme. Den indeholder botaniske olier og vitaminer for at genoprette hudens fugtbalance til en god og sund balance, der er ideel for dem, som lider af fedtet hud og hudorme. Fjernelse af hudorme har aldrig været så nemt, og så behageligt!

Hvordan bruger jeg Makari™ Deep Cleansing Lotion?

Det bedste ved denne lotion er, at en er let at anvende, og det tager kun ganske få minutter af din dag at bruge. Påfør i fugtig hud, og skyl herefter med varmt vand. For at opnå optimale resultater til behandling af hudorme, kan du med fordel kombinere denne med Makari™ Body Beautifying Milk!

Hvornår kan jeg forvente resultater?

Som med alle andre naturlige produkter kan tiden variere, og resultaterne kan variere fra person til person. Mange der har brugt denne lotion mod fjernelse af hudorme fra Makari™ har opnået resultater på så lidt tid som få uger.

Hvilke ingredienser indeholder Makari™ Deep Cleansing Lotion?

Denne lotion til fjernelse af hudorme indeholder udelukkende naturlige ingredienser, hvorfor du ikke burde opleve bivirkninger. Læs dog denne liste med ingredienser og dobbelttjek, at du ikke er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Ingredienserne er som følger:
Vand, Hærdet ethylhexylpalmitat, Cetearylalkohol, Glycerylstearat, jordnøddeolie, Stearinsyre, Ceteareth-6, acrylater, propylenglycol, Glycolsyre, Birkebark ekstrakt, iodopropynylbutylcarbamat, Hydroxyethylcellulose, duft, DMDM Hydantoin, phenoxyethanol, methylparaben, Dinatrium EDTA, salicylsyre, citronsyre, Burre Uddrag

Er der nogen bivirkninger?

Fjern hudorme med Makari™ Deep Cleansing Lontion til behandling af hudorme - det har aldrig været så let og behageligt. Som sagt bør der ikke være bivirkninger forbundet med brug af Makari™ produkter, idet deres ingredienser er 100% naturlige, ligesom alle andre produkter vi sælger på ShytoBuy. Er du stadig i tvivl, anbefaler vi at lave en hurtig prøve på toppen af håndfladen, for at teste, om du får en allergisk reaktion. Undgå dog kontakt med øjet, idét nogle af ingredienserne kan påføre svie i øjnene. Får du alligevel denne lotion til fjernelse af hudorme i øjnene, skal du blot skylle med lunkent vand. Der er intet farligt i det. Køb trygt og sikkert hos ShytoBuy – vi er e-mærket, og du er derfor beskyttet af e-mærkets køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev