Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Makari Exclusive Kombipakke

Kombipakke | Hudplejesystem mod pigmentpletter

Oversigt

Makari Exclusive kombipakke har alle de produkter du har brug for, for at eliminere misfarvninger, mørke pletter og ujævn hudfarve, samtidigt med at det giver huden en lysere kompleksion og bedre udstråling. Produktserien af Makarai Exclusive anvender en speciel blanding af naturlige ingredienser, for at hjælpe med at åbne en synlig renere og klarere hud.

  • Exclusive Lysnende lotion til kroppen
  • Exclusive Lysnende creme
  • Exclusive Lysnende serum
  • Lysnende gel exclusive
  • Exclusive lysnende sæbe

Makari Exclusive serien er lavet af naturlige planteekstrakter og kan anvendes af både mænd og kvinder. Hovedingrediensen i Makari Exclusive serien er organiclarine, en helt naturlig lysnende agent, blandet med alger, aloe vera, kaviar, citronsyre, citron, æblesyre, morbær, sur salicylsure og vitamin C. Disse naturlige ingredienser virker med hinanden, til at hjælpe med at få mørke pletter og misfarvninger til at falme.

2655 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Organiclarine: En Naturligt Lysnende Ingrediens

Organiclarine

Organiclarine er hovedingrediensen i Makari Exclusive serien. Hovedfunktionen af organiclarine er at det hjælper i processen mod at lysne huden. I denne proces anvendes flavonoider til at bekæmpe hudglycering, hjælpe til at opnå en strålende og blød hud.

Organiclarine er udvundet fra det hvide morbærtræs rødder. Dette er oftest fundet i asien og i mellemøsten. Det er blevet kultiveret i europa i mange år og er en integreret del af at lave silke, fordi silkeorme kun spiser bladene fra det hvide morbærtræ. Det hvide morbær træ har også været anvendt i tusinder af år i traditionel kinesisk medicin, og er kendt for at bekæmpe hypertension, ødem og hoste.

Makari Exclusive serien kan hjælpe dig med at reducere effekten af melanin, et pigment der er produceret af melanocyt celler, som giver både hud, hår og øjne deres farver. Det er umuligt at fjerne melanin fuldstændigt fra huden, men Makari har konstrueret en formel der kan hjælpe med at reducere melanin produktionen, og dermed give en klar og sund glød. Melaninen er produceret i det basale hudlag og tager omkring 3 uger til at nå til hudoverfladen.

Organiclarine er en aktiv ingrediens, der hjælper med at reducere melanin produktionen naturligt uden at have nogle bivirkninger. Den virker ved at reducere effekterne af tyrosin, et enzym der er vitalt for at dannelsen af melanin. Et resultat af organiclarine, er at tyrosin vil blive mindre aktivt og melanin produktionen vil formindskes, hvilket resulterer i en lysere hudkompleksion.

Når det kommer til at udvinde de fineste naturlige ingredienser er Makari i en klasse helt for sig selv. Mange af de lignende produkter på markedet tilbyder ensartede resultater, men indeholder skadelige kemikalier, der kan forårsage hudirritationer. Hydroquinon er et kemikalie, som er fundet i mange forskellige produkter og som kan være ekstremt farligt for hudcellerne. Makari Exclusive serien organiclarine, som er en blanding af flavanoider, antioxidanter og anti-frie radikaler. Disse egenskaber er velkomne i anti-aging produkter.

Hvad er der i Makari Exclusive Kombipakken?

Makari Exclusive Lotion for the Body
Makari Exclusive Lotion til kroppen

Brugen af organiclarine kombineret med andre ekstrakter gør Makari Exclusion lotion til kroppen et af de mest sikre og mest effektive hud lysnende produkter til at hjælpe med at håndtere hyperpigmentering. Det er specielt formuleret til at hjælpe med at reducere synligheden af mørke pletter, ar, acne og rødme, med målet at efterlade huden strålende og sund.

Indhold: 500ml

Makari Exclusive Toning Cream for the Face
Makari Exclusive Toning Creme til ansigtet

Makari Exclusive Toning Creme er specielt designet til at hjælpe med at reducere synligheden af mørke pletter og andre pletter i ansigtet, samtidigt med at det forbedrer fasthed og hudfarve. At påføre en lille mængde i det ramte område af ansigtet, vil hjælpe med at forøge gløden og lysne huden.

Indhold: 50ml

Makari Exclusive Serum for the Body
Makari Exclusive Serum til kroppen

Makari Exclusive Serum til kroppen er designet til at beskytte, lysne og forfine huden. Serummet indeholder en høj koncentration af ingredienser og har en tykkere tekstur end cremen og gelen. At påføre serummet kunne ikke være lettere: påfør to gange om ugen for at opnå det bedste resultat. Brugen af organiclarine hjælper med at reducere hyperpigmenteringen i huden og gradvist få både mørke pletter og misfarver i huden til at falme.

Indhold: 50ml

Makari Exclusive Toning Gel for the Face
Makari Exclusive Toning Gel til ansigtet

Makari Toning gel til ansigtet giver huden de mest effektive ingredienser til at hjælpe med at reducere fregner, acne-ar, rynker og hyperpigmentering. Denne komplet naturlige formular er egnet til alle hudtyper og er 100 % fri fra hydroqionon.

Indhold: 30g

Makari Exclusive Exfoliating Soap
Makari Exclusive Exfolierende sæbe

Exfolierende sæbe er essentiel i processen af at fjerne døde hudceller, tør hud og grove pletter. Målet er simpelt: at give dig blød, glat og hydreret hud. Brugen af kombination af organiclarine og plante ekstrakter hjælper med at reparere og rengøre huden naturligt.

Indhold: 200g

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide