emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Caviar Face

30ml Creme | Lysnende ansigtscreme

Makari

409 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du at lysne, nære og fugte din hud på en og samme tid?

Så kunne Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud være løsningen netop for dig. Denne creme er perfekt til folk med tørre eller kedelige pletter og misfarvning af huden. Makari Kaviar ansigtscreme har en lys og dejlig naturlig formel, som er lettere i anvendelse og kan væsentligt forbedre udseendet og teksturen af din teint.

 • Indeholder antibakterielle egenskaber til at reducere fine linjer og rynker
 • Revitalisere og restaurerer flere hud funktioner
 • Makari Kaviar ansigtscreme giver langvarig hydrering til huden.
 • Reducere sebum produktionen, hvilket mindsker risikoen for at udvikle akne
 • Afslører en mere ungdommelig, glødende udseende
 • Luksus kaviar ekstrakt hjælper med at udglatte enhver ru tekstur i huden
 • Kan reducere synlige pletter, misfarvninger og kedelige områder
 • Makari Kaviar ansigtscreme har en naturlig formel, som er perfekt til tør kedelig hud
 • Cremen har en behageligt duft
 • Du kan få dag til dag levering ved bestilling af Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud!

Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud i ansigtet, er fuld af ingredienser der gavner huden, samtidigt fremmer de naturlige ingredienser, en lys og luksuriøs tekstur på din hud. Alt imens den unikke formel hjælper med at mindske mørke pletter at afsløre smukke, lettere og strålende hud. Det er let at anvende formel kan afsløre resultater på blot et par uger.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 30 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Makari Kaviar ansigtscreme?

Den ultra lette og rige formel, der står bag Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud i ansigtet, arbejder for at reducere rynker, misfarvninger, mørke pletter og optrædener af skampletter. For mange af os udseendet af vores hud en afgørende faktor, til at vise vores sundhed, alder og endda hvordan vi føler. Derfor ved at tilskynde den til at se glat, fejlfri og glødende ud, på alle tidspunkter af dagen, en fantastisk måde at øge din selvtillid.

Hvordan virker Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud?

Makari Kaviar ansigtscreme har en innovativ formel, der indeholder kaviar ekstrakt, som kan bidrage til at kontrollere talgproduktion og kan derfor fremme at din hud virker klarere og sundere. Når det bruges dagligt, kan du med Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud opnå fejlfri resultater indenfor få uger. De høje niveauer af vegeclairine og kaviar ekstrakt arbejde som klaringsmidler til at kontrollere talgproduktion. Disse egenskaber er i stand til at forlade din hud følelse smidig og vel ernæret, derfor er Makari Kaviar ansigtscreme ideel til tør hud i ansigtet.

Hvordan skal jeg benytte cremen?

Brug Makari Kaviar ansigtscreme er meget enkel og nem at bruge. Anvend blot et tyndt lag af denne cremede formel på dit ansigt og hals. For at opnå optimale resultater bør man gøre dette to gange om dagen, om morgenen og om aftenen. Husk at rense dit ansigt og hals, før du bruger Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud.

Hvornår vil jeg se resultater?

Mange brugere har rapporteret positive forbedringer inden for de første få ugers brug af Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud i ansigtet. Det er vigtigt at bemærke, at som med mange andre hudplejeprodukter, kan resultaterne variere fra bruger til bruger.

Hvilke ingredienser er der i Makari Kaviar ansigtscreme

Vand, cyclomethicon, dimethicon, Dpientaerythrityl Hexacaprate, propylenglycol myristylether, caprintriglycerid Mimosa Tenuiflora Extract, glycerylstearat, myristinsyre, palmitinsyre, laurinsyre, Squalane, stearinsyre, propylenglycol, Ceteareth-6, kaviar ekstrakt, hyaluronsyre , Cetearyl Glucoside, Mulberry Root Extract, hydrogeneret vegetabilsk olie, retinylpropionat, retinylpalmitat, tocopherylacetat, Arbutin, White Lily Extract, lakrids ekstrakt, jojoba, Phenoxyethanol, Hund Rose Hips olie, Panthenol, triethanolamin, Escin, carrageenan, salicylsyre, Allantoin, lactose, hydroxypropylmethylcellulose, jernoxid, glycyrrhetinsyre, ascorbylpalmitat, hydroxyethylcellulose, methylparaben, citronsyre, DMDM Hydantoin, dinatrium-EDTA og duft.

Er der nogle bivirkninger?

Da Makari Kaviar ansigtscreme til tør hud i ansigtet, udelukkende indeholder naturlige ingredienser, bør du ikke opleve nogen uønsket bivirkninger. Det er imidlertid vigtigt, at du tjekker ingredienslisten på at sikre dig på forhånd, at du ikke er allergisk over for noget af indholdet. Undgå direkte kontakt med øjnene.