emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Teeth Whitening Kit

Tandblegning
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
Før og efter billede af tandblegning

Bestil i dag og få en GRATIS instruktions DVD med i købet.

Dit smil er noget af det første folk lægger mærke til, så hvorfor ikke gøre noget ud af det? Mint Cosmetics tandblegningskit giver dig mulighed for selv at blege dine tænder derhjemme med bare få enkle skridt. Det er en økonomisk og sikker løsning på tandblegning, som ikke koster en formue og som tilmed giver dig resultater der holder i helt op til 2 år.

 • EU godkendt
 • Resultater varer i op til 2 år
 • Opnå op til 8 toner hvidere tændere
 • Sikkert, professionelt og hurtigt
 • Kan give dig de første resultater indenfor bare 30 minutter
 • Kvalitetstandskinner medfølger
 • Spar dig selv for tandlægebesøget – det kan klares sikkert og nemt derhjemme
 • Mint Cosmetics tandblegningskit har en lækker mintsmag
 • Gratis instruktions DVD medfølger

Mint Cosmetics tandblegningskit er et anerkendt produkt, som har tusindvis af tilfredse brugere verden over. Kendisser såsom Lorraine Kelly og Kate Garraway er store fans. Det er den perfekte løsning til dig som ryger, drikker meget kaffe eller rødvin eller af andre årsager har misfarvede tænder. Bestil i dag og kom et skridt nærmere det perfekte smil.

Hvad er Mint Cosmetics tandblegningskit?

Det er et effektivt og enkelt tandblegningskit til hjemmebrug. Rigtig mange mennesker døjer med misfarvede tænder, på trods af at de passer godt på dem og børster dem dagligt. Hos nogle kan gule tænder være genetisk, men i rigtig mange tilfælde skyldes misfarvningen konstant påvirkning fra fødevarer såsom rødvin, kaffe, te og livsstilsvaner som rygning. Mint Cosmetics tandblegningskit er let at bruge, effektivt og kan spare dig rigtig mange penge. Du undgår at skulle forbi tandlægen af flere omgange og resultaterne kan vare i helt op til 2 år. Hemmeligheden bag kvaliteten af dette kit er den unikke blegegel samt en af de mest brugervenlige skinner på markedet. Skinnerne og gelen sørger tilsammen for at dine tænder er helt dækket under behandlingen, så du kan være sikker på at de bliver jævnt bleget og at resultaterne vil vare ved længe.

En anden bonus ved Mint Cosmetics tandblegningskit er at de fleste kan se de første resultater efter bare 30 minutters brug. Herefter skal du fortsætte behandlingen én gang dagligt (eller to hvis du vil have hurtigere resultater) i ca. 10-12 dage. Dine tænder vil gradvist blive hvidere og hvidere for hver dag der går. Gelen har en frisk mintsmag, så din mund kan føles ren og opfrisket efter hver behandling. Du kan roligt føle dig tryg ved at bruge kittet derhjemme, da det er blevet klinisk testet for både sikkerhed og effektivitet.

Hvordan virker Mint Cosmetics tandblegningskit?

Du bliver måske overrasket, når vi fortæller dig at oxygen er en af hovedingredienserne i tandblegningskittet. Når varmen fra munden nedbryder gelen, bliver den oxyderet og oxygenmolekylerne arbejder herefter hårdt for at fjerne dybe misfarvningerne og dermed blege tænderne. Det trænger ind i tændernes porer (ligesom porerne i huden) og neutraliserer misfarvninger. Denne teknik har vist sig at være en effektiv måde at blege tænderne, da det fjerner de misfarvninger der har bygget sig op henover længere tid.

Tandblegningsgelen indeholder 0,16 % Sodium Perborate, hvilket arbejder op til 400% hurtigere end carbamidbaserede geler. Det frigiver hydrogenperoxid, hvilket sørger for at dine tænder opnår den maksimalt mulige blegning. Hver påføring bør sidde i minimum 30 minutter og der er til ca. 10-12 påføringer i hver dispenser.

Hvordan bruger jeg det?

Det er sikkert og nemt at bruge Mint Cosmetics tandblegningskit. Læg tandskinnen i blød i kogende vand i 6-10 sekunder indtil den er blød og bøjelig . Sæt den herefter på dine tænder, for at skabe en form der passer lige præcis til din mund. Brug din tunge og fingre til at lave den perfekte form. Ved at have en skinne der passer til dine tænder, behøver du ikke at bruge så meget gel som med skinner der er store og ikke former sig efter din mund.

Brug påføringstippen til at fordele gelen i din formstøbte tandskinne. Du behøver kun at lægge et tyndt lag gel langs fordybningen i skinnen, da det vil blive presset ind mod tænderne og fordelt jævnt når du sætter den på. Det vil ikke påvirke resultatet om du bruger mere gel end anvist. Så snart du har sat tandskinnen på plads i munden skal du lade den sidde i minimum 30 minutter. Gentag processen for undermunden, hvis du har behov for det. Sørg for altid at læse manualen og se instruktions DVD’en til Mint Cosmetics tandblegningskit før brug.

Hvornår kan jeg se resultater?

Mange brugere kan se resultater allerede efter første behandling med Mint Cosmetics tandblegningskit. For andre, går der et par dage før resultaterne bliver synlige. Det er dog vigtigt at huske at resultater altid vil variere fra person til person, da det afhænger af tændernes stand. Hvis du har drukket rødvin eller kaffe regelmæssigt over en længere periode, er dine tænder muligvis meget misfarvede eller gule. Denne slags dybe misfarvninger kan i nogle tilfælde godt kræve 2-3 ugers behandling.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Den største forskel mellem Mint Cosmetics tandblegningskit og en blegning hos tandlægen er prisen. Resultaterne vil som regel være de samme. Begge metoder benytter samme type aktive ingredienser, som kan give flotte synlige resultater. Alt afhængig af din kost, livsstil og alder kan det være nødvendigt at opfriske blegningen efter ca. et år efter første behandling, men for at få resultaterne til at vare længere bør du prøve at skære ned på meget farvende aktiviteter som bl.a. kaffe, rødvin og rygning.

Hvad får jeg med i pakken?

 • 3 stk. tilpassede skinner
 • 4 stk. blegegel (50+ påføringer)
 • 1 stk. instruktions DVD
 • 1 stk. påføringsspids – til ekstra præcision
 • 1 stk. instruktions manual
 • 1 stk. før-behandlingsvæske inklusiv påsmøringsspids

Er der nogle bivirkninger?

Mint Cosmetics tandblegningskit er EU godkendt og helt sikkert at bruge i eget hjem. Det anbefales dog ikke at bruge kittet hvis du er gravid eller ammer. Har du gamle sølvfyldninger i dine tænder, kan der forekomme mørke pletter i skinnen efter blegningen, men dette betyder ikke noget for resultatet. Mint Cosmetics tandblegningskit er udviklet til at sikre dig en behagelig, sikker og effektiv tandblegningsoplevelse som virkelig virker.