Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

HaliTonic™ mod dårlig ånde

Af: Native Remedies

289.00 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Native Remedies HaliTonic er en naturlig opløselig tabelet formel mod dårlig mundhygiejne og overdreven dårlig ånde. Du skal blot opløse disse små tabeletter på tungen 2-4 gange om dagen og så vil disse hurtigt opfriske din ånde og mund i dybden.

 • Effektiv mod overdreven dårlig ånde
 • Kan forbedre din munds friskhed i op til tre uger
 • Naturlig formular som fremmer hele dit systems udrensning
 • Bakteriedræbende egenskaber, der fremmer en sund mund, svælg og mavetarm
 • Tag disse som et supplement til din daglige tandpleje rutine
 • Små hvide, diskrete tabeletter, så ingen bemærker at du tager dem
 • Mulighed for Dag-til-Dag Levering i hele Danmark

HaliTonic arbejder indefra, så tabeletten, modsat almindeligt tyggegummi, bekæmper dårlig ånde i dybden, i stedet for blot at maskere den i et lille stykke tid. Kapslen kan forbedre din naturlige udrensning af din mund, så din ånde bliver tip top i det lange løb.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er dårlig ånde og hvad skyldes den?

Halitosis er den korrekte betegnelse for dårlig ånde og det er hovedsageligt forårsaget af bakterier på tandkødet og på bagsiden af tungen. Denne lidelse har ofte sine konsekvenser i det sociale liv, da dem som plages af det, ofte er bange for at andre bemærker deres dårlige mundhygiejne og ånde. Derfor er dem som har problemer med ånden ivrige efter et produkt, som rent faktisk giver dem en effektiv løsning. HaliTonic er denne løsning, da den arbejder indefra i hele kroppen, mund, svælg og tarm, så uanset hvad der forårsager din dårlige ånde bekæmpes.

Hvad er Native Remedies HaliTonic?

Disse opløselige tabeletter er lavet af en 100% naturlig formular, som kan stoppe dårlig ånde og gøre din mund frisk. Ud over dette er kapslen også i stand til at forbedre den generelle hygiejne i munden, tandkøb og hals. Netop ved at støtte kroppens egen naturlige udrensning. Ligeledes er HaliTonic designet til at supplere et sundt fordøjelsessystem.

Kapslen skal ikke ses som en erstatning for almindelig tandbørstning, tandtråd og tandpleje, men som et supplement til den. Den bedste effekt kommer netop, hvis du anvender HaliTonic i kombination med den regelmæssige tandbørstning. På den måde er din ånde frisk på alle tidspunkter af dagen.

Hvordan kan HaliTonic stoppe dårlig ånde?

Formularen har fire aktive ingredienser: Kalium fosfat, Silicea, Carduus Marianus og Natrum Sulphuricum. Disse aktive ingredienser arbejder alle i fællesskab mod at forbedre forskellige aspekter af din mundhygiejne.

De forskellige ingredienser i HaliTonic tilbyder forskellige fordele, blandt andet en øget friskhed, en bevarelse af den naturlige balance af enzymer i munden, udrenser kroppen for bakterier og affald og mange mange andre gode egenskaber, som er behjælpelig med at reducere dårlig ånde.

Hvordan tager jeg HaliTonic?

Du skal blot opløse to tabeletter på tungen 2-4 gange om dagen. Dette kan være i forbindelse med din morgenmad eller aftensmadsmåltider, eller blot når det passer dig bedst. Du må ikke overstige mere end to tabeletter pr dosering og ikke anvende mere end fire doseringer om dagen.

Hvor længe holder en pakke HaliTonic?

En pakke indeholder 180 tabeletter, som er vurderet til at kunne holde din dårlige ånde på afstand i minimum 45 dage eller på til 6 uger. Varigheden afhænger af hvor mange tabeletter du indtager dagligt. Hvis du stopper med at tage HaliTonic kan visse fordele langsomt forsvinde.

Hvornår vil jeg se resultater?

Som en aldeles natulig formular afhænger hastigheden af resultaterne af mange individuelle faktorer, og ligeledes vil resultaterne derfor varierer fra person til person. De fleste mennesker bemærker en forskel ved regelmæssig brug inden for 3-5 uger tid. Nogle har også tilbagemeldt hurtigere resultater. De første resultater vil være en reducering af dårlig ånde og en generel følelse af friskhed i munden.

Er der nogen bivirkninger?

HaliTonic er udelukkende naturprodukt, så der er ikke nogle kendte bivirkninger ved anvendelse af produktet. Det anbefales dog at ingredienslisten gennemlæses før brug, for at minimere allergiske reaktioner ved nogle af de anvendte ingredienser.

Formularen indeholder Silicea og bør derfor ikke anvendes af mennesker som har protese, såsom brystimplantater, pacemaker eller metalplader. Ligeledes anbefales det at gravide eller ammende mødre bør konsulere med deres læge, før anvendelse af dette produkt.

Hvilke ingredienser indeholder HaliTonic?

Carduus mar 3X, Kali fosfat 6C, Nat sulphuricum 6C Nux vom 3X, Silicea 6C, akaciegummi, laktose, magnesiumstearat, majsstivelse, saccharose.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Hjælper på min ånde. jeg har brug produktet i 2 uger. Min mand har bemærket en stor forskel
 • * Min ånde er frisk hele dagen
 • * jeg har haft probelmer med dårlig ånde det meste af mit liv. jeg har fået anbefalet mundskyld, tandpasta og tyggegummi. Men dette produkt er det eneste, som holder min ånde ren hele tiden
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev