Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Naturasil Colloidal Silver Soap Kolloid sølv sæbe

149.00 kr.

Naturasil Colloidal Silver Soap er skabt af naturlige planter med det formål at give en effektiv og sund effekt på huden. Ingredienserne er udvalgt i højeste kvalitet og går ind og renser, fugter, beroliger og heler din hud i dybden. Sæben indeholder ingen farve- eller giftstoffer. Denne sæbe lavet på kolloid sølv giver derfor ikke anledning til hverken irritation eller bivirkninger.

 • Ideel til hudproblemer: eksem, akne, psoriasis…
 • 100% naturlige ingredienser
 • Håndlavet i USA
 • Velegnet til alle hudtyper (allergivenlig)
 • Egnet til barbering
 • Indeholder kolloid sølv

Naturasil Colloidal Silver Soap er endnu et anerkendt produkt i rækken af naturlige homøopatiske produkter fra samme producent. Hver eneste bar er håndlavet i USA med en særlig teknik som giver det bedste slutresultat til forbrugerne. Kolloid sølv indeholder antibakterielle og helende egenskaber, der er yderst værdsatte blandt forbrugerne. Tilmed er der intet skadeligt kemisk indhold, såsom parabener og du kan trygt bruge denne sæbe dagligt til følsom hud.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Naturasil Colloidal Silver Soap?

Ved anvendelse af kolloid sølv sæbe opnår du kvaliteter der både er forebyggende og helende. Kolloid sølv er et naturligt stof der gennem tiden har været brugt til antibakterielle formål til følsom hud hos personer i alle aldre - særligt egnet til bekæmpelse af hudsygdomme. Med sin kraftige og dybdegående virkning med aktive ingredienser er denne sæbe ideel til behandling af eksem, psoriasis og akne, hvor den er anerkendt for sine fantastiske resultater. Kolloid sølv har vist sig som et af de bedste naturlige midler mod sygdomsfremkaldende vira. Midlet er også kendt for at fremme helingen af huden og anbefales af et flertal af dermatologer – særligt i forbindelse med forbrændinger eller hudskader.

Kolloid sølv blev gennem mange år ikke solgt på markeden på grund af den lave fortjeneste i den farmaceutiske industri. Undersøgelser viser midlertidigt, at kolloid sølv har antivirale-, antifungale-, antiseptiske- og antibakterielle egenskaber. Kolloid sølv blokkerer bakteriers evne til at formere sig, hvilket er essentielt for deres overlevelse. Af den grund anvendes netop kolloid sølv i hospitalsmiljøer, herunder til store brandsår, hvor heling og antibakterielle egenskaber er essentielt.

Hvad er fordelene ved Naturasil Colloidal Silver Soap?

Kolloid sølv i sæbeform renser huden i dybden, mens sårheling fremmes gennem helbredende egenskaber. I modsætning til konventionelle sæber indeholder ingredienserne ingen giftstoffer eller skadeligt indhold såsom parabener, EDTA eller SDS. Af den grund er netop denne sæbe velegnet til alle hudtyper, herunder de mest følsomme. Sæben er også en fordel at bruge ved barbering.

Udover sine terapeutiske fordele er prisen på denne kolloid sølv sæbe blandt de bedste på markedet, så du let kan holde din hud sund og blød og beskytte mod infektioner.

Hvordan virker Naturasil Colloidal Silver Soap?

Kolloid sølv virker på et molekylært niveau for at skabe en effektiv og permanent hudbehandling. Sølvioner (Ag+) foretager et direkte indgreb i bakteriernes membraner for at hæmme overførslen af energi, der ellers holder dem i live. Derefter neutraliseres bakteriernes virkning gradvist ved at gå ind og deaktivere negative influenter.

Udover at kunne overvinde de mest resistente bakterier, forbedrer kolloid sølv sæbe også hudens hydrering, sundhed og blødhed. De aktive ingredienser danner tilmed en unik gennemtrængning er huden på et cellulært niveau, som stimulerer regenerering og dermed hudens evne til at gendanne sig selv.

Ingredienser

Kokosolie, Glycerin (kosher og vegetabilsk oprindelse), Palmolie, Argentum Metallicum (Kolloid Sølv) Oprenset Vand, Safflowerolie, Natriumhydroxid, Sorbitanoleat, Sorbitol, Sojabønneprotein, Titandioxid.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (95% baseret på 4 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Meget svært at finde denne sæbe kommercielt. Meget glad for at have fundet denne hjemmeside
 • * Jeg bruger sæben, fordi den er skånsom mod huden. Lige min hud har rigtig godt af det.
 • * God fornemmelse at bruge denne naturlige sæbe, der er behagelig.
 • * Meget god sæbe til akne!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev