Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Trustpilot

Naturasil Lice Kit | Naturbehandling mod Lus

Af: Naturasil

299.00 kr.

Naturasil Lice Kit er en homøopatisk behandling, som effektivt hjælper til at udrydde lus og luseæg, samtidig med at din hovedbund ikke tager skade. Naturasil Lice Kit består af 100% naturlige ingredienser, så det er både egnet til børn og voksne takket være sin milde, men effektive formel uden kemisk eller skadeligt indhold.

 • Eliminerer lus, larver og luseæg
 • Ingen giftige ingredienser eller pesticider
 • Let anvendelig og smertefri
 • Lindrer kløe
 • Forhindrer fremtidige udbrud
 • Egnet til børn og voksne

Denne behandling er udelukkende baseret på naturlige ingredienser, der alle er særligt værdsatte for sin milde virkning til personer med følsom hovedbund. Denne naturbehandling mod lus er en del af den anerkendte homøopatiske Naturasil serie og netop denne kombinationsbehandling skaber de bedste forudsætninger for at slippe permanent af med lus. Naturasil Lice Kit indeholder en spray, en skum og en lusekam der let og simpelt kan anvendes.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Naturasil Lice Kit?

Et luseangreb (pediculosis) er et fænomen, som rammer 85% af børn mindst en gang i løbet af deres skoleliv. Det er særdeles ubehageligt på grund af den kløe som lusenes aktivitet i håret forårsager. Derudover er et luseangreb yderst smitsomt, hvilket er hovedårsagen til den store andel af skolebørn som rammes. Hvis lus ikke behandles i tide kan det medføre både irritation og infektion af hovedbunden.

Naturasil Lice Kit er en anerkendt og naturlig behandling af lus, som ved hjælp af sin homøopatiske effekt giver et formidabelt resultat til både børn og voksne. Sættet består af en skum, som hjælper til bekæmpelse af angrebet, en forebyggende spray, samt en kam dedikeret til samling af lus og luseæg.

Denne innovative naturbehandling er populær blandt forældre som ønsker et effektivt middel mod lus, der samtidig er blottet for kemikalier og skadelige ingredienser. Denne lusebehandling angriber både lus og luseæg for at forebygge fremtidige gentagelser.

Hvad er fordelene ved Naturasil Lice Kit?

Denne naturbehandling mod lus fra Naturasil er anerkendt for sin homøopati og effektive virkning. Dens mange kvaliteter gør den til din foretrukne lusebehandling.

 • Efterlader intet fedtet udseende af håret
 • Ingen ubehagelig eller markant lugt
 • Indeholder ingen parabener eller skadelige ingredienser
 • 100% naturlig
 • Nærer og styrker håret under behandling
 • Egnet til børn og voksne

Hvordan virker Naturasil Lice Kit?

Lus er et potentielt sundhedsproblem, der fortsat er et fænomen som giver ubehag og kløe til personer som rammes. Tilmed er det en pinlig lidelse, der ikke ligefrem gør noget positivt for selvtilliden. Udover irritation i hovedbunden har lus og en tendens til at medføre skader på selve håret, samt være en kamp at slippe af med. Når først man er sluppet af med lusene er der tilmed en risiko for, at æg ligger tilbage, som klamrer sig til hårfibrene ved hjælp af en særlig lim-substans kaldet spumaline, hvorefter udbruddet blot vil begynde på ny.

Med udgangspunkt i alle ovenstående problematikker har Naturasil her skabt en naturbehandling som både går ind og bekæmper de eksisterende lus ved brug af aktive ingredienser som sadabilla 6x (effektiv alkaloid), samt forebygger fremtidige angreb ved brug af en særlig spray, der neutraliserer æg og larver, så reproduktionen effektivt stoppes. Ydermere næres og styrkes håret også under behandlingen, så håret tager mindst mulig skade.

Instruktioner:

For at gennemføre lusebehandlingen med de bedste resultater, samt vedholde de opnåede resultater anbefales det at følge disse anvisninger:

Du skal bruge:

 • 2 kamme (desinficeres eller kasseres efter brug)
 • Shampoo og balsam
 • Engangs badehætte (valgfrit)
 • Engangs hårnåle (valgfrit)
 • Luseskum (leveres i sættet)
 • Forebyggende anti-luse spray (leveres i sættet)
 • Lusekam (leveres i sættet)

Påfør skummen til tørt hår og sørg for at det bliver indsmurt i hele håret – rod til spids og pande til nakke. Undgå kontakt med øjne, mund eller ører. Masser håret blidt og brug en kam til at sprede skummen jævnt i hele håret. Sørg for at produktet når hovedbunden. Lad skummen virke i 10-15 minutter (brug eventuelt en engangs badehætte for at undgå kontakt med øjne eller ører).

Skyl med varmt vand og vask dit hår med shampoo og balsam som sædvanligt. Red håret med en kam (desinficeres eller kasseres efter brug).

Find et godt oplyst område for lettere at kunne identificere lusene. Brug lusekammen fra sættet til at fjerne lus og luseæg fra hårfibrene. Afhængig af tykkelse og længde af håret kan processen godt tage noget tid. Ved hjælp af hårnåle kan du adskille henholdsvis behandlet og ubehandlet hår, så processen lettere kan gennemføres. Der bør lægges særlig vægt på områder bag ørerne, samt i nakken der er lusenes foretrukne steder.

Desinficer alt anvendt udstyr, nåle, håndklæder, kamme. Rengør og desinficer herefter alle kontaktgenstande, herunder tøj, tasker og sengetøj. Elementer der ikke kan desinficeres skal kemisk renses eller lufttæt forsegles i en pose i mellem 2-3 uger for at sikre, at alle spor efter lus udryddes.

Slutteligt kan anti-luse sprayen bruges på fugtigt hår. Undgå kontakt med øjnene.

Ingredienser:

Aktive ingredienser: Sadabilla 6x HPUS: indeholder alkalois vetratrin til eliminering af lus.

Andre ingredienser: Pebermynteolie (beroliger kløe i hovedbunden), Ricinus olie (giver styrke og næring til håret), fedtsyrer.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (0% baseret på 0 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev