Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Vores kunder elsker os!

  Uafhængige anmeldelser fra Trustpilot

Naturasil mod Gigtsmerter - 15 ml

Af: Naturasil

299.00 kr.

Denne innovative lotion fra Naturasil er effektivt med til at lindre smerter og inflammation fra gigt. Behandlingen er velegnet til mænd og kvinder i alle aldre. Ligesom de resterende produkter i serien fra Naturasil er ingredienserne 100% naturlige og medfører ingen bivirkninger. Med denne homøopatisk behandling kan du effektivt lindre ledsmerter og gøre en hverdag med gigt nemmere.

 • Hjælper til at lindre ledsmerter
 • 100% naturlige ingredienser
 • Ingen bivirkninger
 • Let at påføre med medfølgende applikator

De æteriske olier, som anvendes i denne behandling opfylder de højeste standarder fra FDA. Denne certificering sikrer, at din krop ikke udsættes for nogen risiko under behandlingen og du vil ikke opleve nogle bivirkninger.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Naturasil mod Gigt?

Gigt er en invaliderende kronisk sygdom, som rammer kvinder og mænd i alle aldre. Sygdommen skyldes en stigning i urinsyre (hyperurikæmi) i kroppen og manifesterer sig almindeligvis ved alvorlige smerter i leddene. Afhængig af hvor slemt man er ramt kan gigt være invaliderende og udelukke en person fra at gå eller sove.

Denne Naturasil behandling mod gigt giver muligheden for effektivt at lindre symptomerne, udelukkende ved brug af naturlige ingredienser. Dette produkt er hurtigt blevet populært verden over, da de anti-inflammatoriske og smertestillende ingredienser i sammensætningen giver en tydelig forbedring af symptomerne, så personer med gigt kan opnå en mere almindelig hverdag.

Hvad er fordelene ved Naturasil mod Gigt?

Denne naturlige behandling afhjælper effektivt symptomer på gigt og modvirker periodevise og uforudsigelige udbrud af sygdommens symptomer. Dens let-anvendelige egenskaber, samt hastigheden af virkningen har gjort denne behandling yderst populær i hele verden til at lindre hverdagen for personer, som lider af gigt.

Sammensætningen af æteriske olier udtrukket fra naturlige planter gør denne homøopatiske sammensætningen til et perfekt alternativ til konventionelle behandlinger. Tilmed har samtlige ingredienser gennemgået en grundig kontrol, så du kan være sikker på ikke at opleve bivirkninger ved brug af produktet.

Hvordan virker Naturasil mod Gigt?

Gigt er en kronisk sygdom, der opstår gennem en ophobning af urinsyre i kroppen. Denne ophobning krystalliserer og klumper sammen i leddene, hvilket fører til smerte, som kan være uudholdelig. Nogle purin-rige fødevarer såsom rødt kød, lever, fisk eller skaldyr fremmer gigtangreb. Overdreven indtagelse af alkohol medfører også en risiko for gigt.

Naturasil’s behandling mod gigt indeholder en bred kombination af aktive ingredienser, som virker på flere forskellige niveauer. Kombinationen af æteriske olier, herunder pelargonie og eukalyptus, skaber maksimal komfort og helbredelse i muskler, kar og nerver, hvilket fører til hurtig lindring af gigtangreb. Hypericum har i mellemtiden direkte indflydelse på nervesystemet og hæmmer rapporteringen om inflammatoriske udbrud til hjernen.

Effekten af flere aktive ingredienser bliver dermed yderst effektiv og danner samlet et af de bedste og mest anerkendte naturlige midler mod gigt på markedet.

Instruktioner

Påfør 10 til 20 dråber og masser forsigtigt det smertefulde område indtil væsken er helt absorberet. Denne proces kan gentages op til 3-4 gange om dagen. Fortsæt behandlingen så længe det findes nødvendigt. Behandlingsvarigheden kan variere fra person til person, grundet forskelligheder i fysiologi og stofskifte.

Ingredienser

 • Capsicum annuum: hjælper til at lindre og dulme smerte
 • Bjerg Arnica (Arnica montana): reducerer hævelse og smerter fra blå mærker, muskler og led stivhed.
 • Hypericum: beroliger nerver i forbindelse med overdreven smerte, krampe og prikkende fornemmelser eller følelsesløshed.
 • Cypres olie: stimulerer og regulerer blodgennemstrømningen, hvilket reducerer muskel- og led stivhed.
 • Ingefær olie: kendt og anerkendt for sine fordele mod gigt. Fremmer også bedre blodcirkulation.
 • Eukalyptus olie: indeholder smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaber til at hjælpe kroppen med at lindre smerter. Det fungerer også som en stimulans for hurtigere helbredelse.

Denne formel indeholder også pelargonie, pebermynteolie og sesamfrøolie.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (100% baseret på 2 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Jeg er blevet overbevist! Det her produkt lindrer virkelig smerterne fra min gigt.
 • * Meget tilfreds med produkterne fra Naturasil. Jeg føler endnu en gang at jeg har gjort et godt køb!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev