Mandag - fredag | 10 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Naturasil ™ mod helvedesild

Af: Naturasil

249.00 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Har du ulideligt brændende udslet, et eller flere steder på kroppen? Naturasil Shingles mod helvedesild, er til dig der har brug for hjælp, til at komme af med smerten og ubehaget fra et helvedsild udslæt. Med sin unikke og naturlige formel kan Naturasil udtørre og helbrede helvedesild. Helvedesild kan forårsage smertefulde blærer og ardannelser. Naturasil heler blærer og minimerer risiko for ardannelser og mindsker smerter.

 • Mindsker kløe og irritation
 • Helbreder smertefulde blister og letter smerter
 • Naturasil udtørrer og helbreder helvedesild
 • Kan bruges af både børn og voksne
 • Virkningen er blevet klinisk bevist
 • Mindsker risiko for ardannelse
 • Anvend blot 4 gange om dagen direkte på huden ved hjælp af børsten
 • Indeholder en naturlig blanding af ingredienser

Naturasil mod helvedesild tørrer og helbreder helvedesild samtidig med at give dig lindring af smerte og ubehag. Hvis du er plaget af smertefuldt helvedsild, så bestil Naturasil Shingles mod helvedesild hos ShytoBuy i dag, så du kan få påbegyndt behandlingen, inden plagen udvikler sig til grimme ar, eller smitter andre i husstanden.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvad er helvedsild?

Helvedsild også kaldet shingles er et rødt smertefuldt udslet, som skyldes en herpes virus kaldet; varicellae. Denne virus forårsager også skoldkopper og helvedsild er i virkeligheden en reaktivering af en skoldkoppevirus du er blevet smittet med, ofte er det en virus man er blevet udsat for, for mange år siden, men som ikke har været gået i udbrud før. Helvedsild opstår hvis man bliver smittet med en skoldkoppevirus, som så bevæger sig fra huden til nervebanerne og herefter bliver inaktiv. For stadig uklare årsager kan virussen blive reaktiveret, hvilket får den til at bevæge sig tilbage langs dine nervebaner og ud til huden, hvor den så sætter sig, som smertefuldt udslet. Da det er den samme virus der forårsager shingles og skoldkopper, så kan den smitte andre personer og give dem skoldkopper, børn er specielt modtagelige. Man kan dog ikke få helvedsild eller ved at være i kontakt med en inficeret person, da helvedsild, som sagt skyldes en reaktivering af en skoldkoppevirus man er blevet smittet med tidligere.

Hvem kan blive ramt af helvedsild?

Alle kan blive ramt af helvedsild, uanset din alder. Men udbrud ses hyppigst hos personer i pensionsalderen eller hos børn, der har været smittet med skoldkopper indenfor deres første leveår, samt hos personer med et nedsat immunforsvar. Naturasil shingles mod helvedsild kan derfor bruges af alle, uanset alder, køn eller race.

Hvad er symptomerne for helvedsild?

De første normale tegn på helvedsild, er en smertefuld brændende fornemmelse, langs den inficerede nervebane. Du vil efter 2-3 dage med smerter begynde at se at udslet udvikler sig. Udslettet består af små blærer, der opstår rundt om den inficerede nervebane, så området omkring blærerne vil være rødt. Når disse blærer går i stykker, dannes der grimme sår. Naturasil shingles mod helvedsild lindre smerter og kløe, samt mindsker inflammationen.

Hvordan bruger jeg Naturasil Shingles?

Naturasil Shingles mod Helvedesild er let at bruge. Hætten har en praktisk applikatorbørste. Påfør væsken direkte på de berørte områder 4 gange om dagen. For at opnå optimale resultater, bør du at anvende denne behandling ved første tegn på udbrud.

Hvad er ingredienserne i Naturasil Shingles?

Alle ingredienserne i Naturasil for Shingles er naturlige. Ingredienserne er Natrum Muriaticum 6X, Agathophyllum Aromatica olie, jojoba frø olie, lavendel olie, Melaleuca alternifolia olie, Melissa officinalis olie.

Er der bivirkninger?

Alle ingredienserne i Naturasil for helvedesild er naturlige, derfor bør du ikke opleve nogen uønskede bivirkninger, og dog vil vi stadig rådgive alle brugere til at kontrollere alle ingredienser for at sikre, at du ikke er allergisk overfor indholdet. Må ikke komme i øjnene. Hvis produktet kommer i kontakt med øjnene, så skal du skylle grundigt med rent vand.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.
Produktanmeldelse (86.67% baseret på 9 Anmeldelser)
Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

Skriv en anmeldelse klik her

 • * brugte en salve til sårene, som ikke rigtigt virkede. Men fik anbefalet at bestille denne, og det har virket rigtig godt. Kan anbefales!
 • * Hurtig behandling og stor effekt
 • * Hurtig service og god leveringstid (som er gratis) +++++ indtil videre. Nu skal jeg i gang med formålet og håber på det bedste
 • * jeg besluttede mig for at købe dette til min mor. En af årsagerne var at det var naturligt, anden årsag var den gode service og vejledning over telefonen. Det har fjernet udslættet hos min mor helt uden besvær eller nogle som helst bivirkninger eller alletgiske reaktioner.
 • * Jeg kan endelig mærke at den brændende fornemmelse jeg før havde på siden af maven, er begyndt at lindres
 • * Jeg var slet ikke klar over hvad det udslet jeg havde, var for noget, jeg har prøvet forskellige cremer. ShytoBuy gav mig både svar på hvad jeg fejlede og gav mig løsningen på det samtidigt.
 • * Produktet lindre bestem smerten, og fjerne de grimme røde udslet.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev