Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Øjenpleje

Øjenpleje - dine øjne er under konstant angreb på grund af din livsstil og omgivelser. Faktorer fra dine omgivelser såsom solens UV stråler, ansigtsudtryk som ændres hele tiden, og vejret kan alle være med til at påvirke den fine hud omkring øjnene. Derfor skal du være omhyggelig med at passe på huden rundt om dine øjne.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

At pleje huden omkring dine øjne er nøglen til at opnå et ungdommeligt og genopfrisket udseende, hvilket viser en naturlig vitalitet. Mørke rande under øjnene, kragetæer, poser under øjnene og hævede øjne kan være afgærende faktorer i hvor ungdommelig man ser ud, og mange leder efter noget der virkelig virker. Der er mange forskellige produkter tilgængelige som kan hjælpe. Dette gælder både cremer mod mørke rande og til anti-rynke cremer som kan give dine øjne et ungdommeligt og genopfriskende boost.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.