Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Omega3

60 Kapsler | Innovativ vegansk kilde til Omega3

Innovation og opfindsomhed har ført til WeightWorlds banebrydende kilde til Omega-3 - algeolie. Omega3 kapslernes aktive ingrediens life'sOMEGA™ 60 kommer fra naturens oprindelige kilde, så alle - selv vegetarer - kan få fordelene ved at indtage et vigtig næringsstof, som normalt er udvundet af fisk. Omega-3 fedtsyrer er kendt for at fremme et sundt blodtryk, humør, hjerne og øjne. De kan endda hjælpe din restituering efter en hård træningsøvelse, så det kan hjælpe dig med at nå dine fitnessmål.

  • Kraftig naturlig kilde til omega-3
  • 1000mg rig algerolie om dagen
  • Med DHA til opretholdelse af normal hjernefunktion
  • DHA & EPA til vedligeholdelse af normalt blodtryk
  • Velegnet til vegetarer og veganere
  • Ingen kemikalier eller konserveringsmidler

WeightWorld har brugt life'sOMEGA™ 60, verdens første veganske Omega-3 kilde af høj styrke, der er fri for GMO, for at give dig den højeste kvalitet der er til rådighed. Takket være en innovativ tilgang og ved at gå direkte til kostkilden for den fisk der normalt benyttes, er den fyldt med revitalisering EPA og DHAfedtsyrer og er velegnet til alle kostbehov.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • Vegetarisk

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.


Omega-3: Din krops uvurderlige hjælp

Omega-3 olier er en en beslægtet gruppe af fedtsyrer, som nu bliver mere og mere anerkendt og anset som en vigtig bestanddel af den menneskelige kost. I øjeblikket er der offentliggjort 25.000 dokumenter om emnet; 900 af disse var forsøg på mennesker. Langkædede omega-3'er er en særlig vigtig undergruppe, hvoraf mange tidligere kun har været tilgængelige som en del af en kost der tillader indtag af fisk. Af disse er docosahexaensyre (DHA) kendt for at hjælpe på hjernen og øjnenes funktion og både DHA og eicosapentaensyre (EPA) hjælper med at opretholde et normalt blodtryk og triglycerid.

Selvom en kost rig på Omega-3 anbefales af eksperter inden for sundhed, fitness og ernæring, kan det være svært at sikre sig at vi indtager de optimale niveauer af alle de næringsstoffer, vi virkelig har brug for. En hektiske livsstil og hurtigt tilberedte måltider giver os ofte grund til at tvivl på om hvorvidt vores kost er nærende nok. Kapsler fyldt med Omega-3, som er en af de mest vanskelige næringsstoffer at få adgang til, kan ved at arbejde indefra hjælpe med at genoplive din sundhed og velvære.

At finde den reneste kilde

Da forskere fandt ud af at mange Inuit-folk, der bor i Grønland, havde en usædvanligt høj fysisk modstandsdygtighed, var de opsat på at kende deres hemmelighed. Ved hjælp af en dedikeret undersøgelse sporedes det tilbage til deres kost som er rig på fisk og derefter et skridt videre - til fiskens egen kost. Ved at indtage søalger fik den olieholdige, koldtvandsfisk, der var kendt for at være rig på Omega-3, deres eget EPA og DHA. Der blev taget et innovativt skridt videre og omfattende forskning i fordelene ved at tage algeolie blev indledt.

Forskning viste hurtigt at olie afledt af alger kunne være en bæredygtig, miljøvenlig løsning der er perfekt til dem, der ønsker at øge deres omega-3-indtag. Der er en mindre risiko for forurening fra ydre faktorer, og nyere forskning sikrer at olien kan overføre så meget omega-3 til kroppen som fisken selv..

Dit næste essentielle tilskud

Dit næste essentielle tilskud

Efterhånden som de er blevet mere og mere berømte og populære er markedet blevet oversvømmet af nye Omega-3 produkter, der hver især prøver at give dig den bedst mulige kilde. Men tilskud baseret på fiskeolie kan risikere at bidrage til havforurening og forringe bæredygtigheden af fiskebestandene. Ved at udvinde Omega-3 fra andre faktorer indeholdt i life'sOMEGA™ algeolie kan du indtage DHA og EPA, der er vegansk, økologisk og bæredygtig.

Indtag af WeightWorld Omega3

Tag en kapsel med et stort glas vand to gange om dagen, før du spiser. WeightWorld kapslerne er let at sluge og absorbere. Du kan nemt passe dem ind i din dagsrytme, og dermed kan din krop med hver kapsel få glæde af et sundt Omega-3 boost. For at få det bedste ud af dette tilskud anbefales det at man tager det i mindst tre måneder og derefter fortsætter med et langsigtet forbrug.

Nyd dit Omega3 tilskud

Omega3 kapsler indeholder kun naturlige ingredienser. Som følge heraf er der ingen kendte bivirkninger, og de er velegnede til veganer og vegetarer samt fri for mælk og gluten. Hvis du tager medicin, ammer eller er gravid skal du forhøre dig hos professionelt sundhedspersonale inden brug. Kapslerne er ikke beregnet til brug af personer under atten.

*Den gavnlige virkning af EPA og DHA for opretholdelsen af et normalt blodtryk opnås med et daglig indtag på 3 g og for opretholdelse af normale triglyceridniveauer med et dagligt indtag på 2 g EPA og DHA. DHA's gavnlige effekt på vedligeholdelsen af normal hjernefunktion og normalt syn opnås med et daglig indtag på 250 mg. Må ikke overstige et supplerende dagligt indtag på 5 g af EPA og DHA til sammen.

Læs mere
Omega3 60 Kapsler | Innovativ vegansk kilde til Omega3

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Alle ønsker opfyldt- naturlige, veganske og ingen kemikalier. Og så god værdi til denne pris, så ingen klager.

A Alexa
Bekræftet køb

Elsker dem. Du får ikke den fiskede eftersmag som med andre produkter.

A Alsa
Bekræftet køb

Ankom meget hurtigt, god emballage. Ser frem til at prøve disse.

M Magna
Bekræftet køb

Har tage dem i 4 måneder nu og kan virkelig mærke en forskel...

M Mascha
Bekræftet køb

Fantastiske og kraftfuldt tilskud! Elsker dem :)

M Mette
Bekræftet køb

Tager dem hver morgen inden min morgenmad og de er nemme at tage... God service!

G Gerd
Bekræftet køb

Dejligt kapslerne ikke indeholder hverken konserveringsmidler eller dårlige kemikalier...

J Jill
Bekræftet køb

synes det er svært at få nok omega 3 gennem min mad så det her er helt perfekt til mig :)

E Emil
Bekræftet køb

Jeg er super glad for dette omega 3 supplement..

K Kristian
Bekræftet køb

Fantastisk med et vegansk alternativ...

L Lars
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter