Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Cobeco Paraxine Piller mod tømmermænd

30 Kapsler | Naturlig kur mod tømmermænd

Oversigt

Paraxine kan hjælpe dig til bedre at klare lange nætter og vilde fester uden strabadser. De naturlige ressourcer støtter kroppen og hjælper med fordelingen af alkohol, og kan forhindre slemme tømmermænd næste morgen.

  • Kan reducere op til 55% alkohol i timen
  • Paraxine hjælper med at rense kroppen
  • Effektiv kur mod tømmermænd
  • Et naturligt kosttilskud
  • Kan forhindre midlertidig impotens problemer i forbindelse med alkohol
  • Bedste tømmermænd kur

Paraxine er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig af med risikoen for tømmermænd, så du kan have det sjovt. For den næste dag ikke er helt tabt, hvis du lider af slemme tømmermænd. Brug en kur mod tømmermænd og ha’ en fest dagen efter også. Paraxine kan hjælpe dig!

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk
189 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Hvad er Paraxine?

Vi ved selv hvor sjovt, det er at gå i byen og drikke, men man glemmer altid hvor skidt, man egentlig får det dagen efter.

Paraxine kur mod tømmermænd mindsker virkningerne af alkohol på kroppen. Det hjælper med at nedbryde alkoholen hurtigere og hjælper dig på vej til en tømmermænds fri dag dagen derpå. Overdreven indtagelse af alkohol kan også medføre til impotens problemer, men Paraxine kan hjælpe mod midlertidig erektil dysfunktion.

Kuren er lavet af Cobecco Pharma, som er en sikker leverandør, som også leverer til det Danske marked. Alle produkter er omhyggeligt undersøgt og testet før salg.

Hvordan virker en kur mod tømmermænd?

Tag kun Paraxine under eller umiddelbart efter indtagelsen af alkohol. Det fremmer nedbrydningen af alkohol og andre toksiner, der kan være ansvarlige for tømmermænd dagen efter. De vigtigste aktive ingredienser, som Asparagin, er en særlig aminosyre, som har en positiv indflydelse på hjernens funktion. Paraxine kan hjælpe med at reducere alkohol niveauet op til 55% hurtigere, end kroppen ville på egen hånd. Således kan du hurtigere blive ædru og nyde dagen.

Hvordan tager jeg Paraxine?

Tag 4 til 6 tabletter et stykke tid eller umiddelbart efter at have drukket alkohol. Drik altid vand for at undgå dehydrering den næste dag. Generelt anbefaler vi at drikke et glas vand efter et glas alkohol. Allerede denne tilgang kan spare dig for en masse tømmermænd næste morgen. En pakke med Paraxine indeholder 30 tabletter - nok til adskillige vilde nætter. Med denne naturlige kur mod tømmermænd er du klar parat – også næste morgen!

Findes der nogle bivirkninger med tømmermænd kur?

Da Paraxine er et naturligt kosttilskud, findes der ingen kendte bivirkninger. Dette betyder dog ikke, at du med Paraxine kan tåle mere alkohol, end du kunne før. Vær opmærksom på, at denne kur mod tømmermænd kun er egnet til voksne. Kan dog ikke anvendes af gravide eller ammende kvinder.

Ingredienserne i Paraxine

Denne kur mod tømmermænd indeholder 680 mg Asparagin, 20 mg Phenylalanie og Gelatine. På grund af de naturlige ingredienser findes der ingen bivirkninger med kuren.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

74.55% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Perfekt middel mod tømmermænd

L Lenn L
Bekræftet køb

Super fedt produkt! Tog dem umiddelbart efter starten på min bytur, og da jeg vågnede dagen efter føltes det slet ikke som om jeg havde været i byen :)

J Jonas Petersen
Bekræftet køb

Plejer at få meget kraftfulde tømmermænd, men Paraxine hjalp virkelig meget. Vil helt sikkert tage dem hver gang jeg går i byen!

K Kevin Holmgaard
Bekræftet køb

Postdanmark gav ingen notifikation, da pakken blev leveret i pakkeboksen... Resultatet af pillerne var dog overraskende godt!

S Sofie Tejldahl
Bekræftet køb

Min to venner og jeg tog dem på en bytur og fik alle tre mindre tømmermænd den næste dag

M Mads
Bekræftet køb

Fantastisk produkt! Reducerer mine tømmermænd rigtig meget!

A Astrid
Bekræftet køb

De her er blevet min faste følgesvend i byen... Kan ikke klare mig uden haha

L Line
Bekræftet køb

Brugte dem nytårsaften men fik stadig tømemrmænd dagen efter..

P Pernille
Bekræftet køb

Har prøvet dem en enkelt gang, og de er fremragende

L Liam
Bekræftet køb

forstår ikk hvordan folk klarer sig uden dem haha

S Steen

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide