Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Pigmentering

Vi ønsker alle en glødende, fast og ensartet hud, men for de fleste er dette en drøm mere end en realitet. Det er normalt at have små pigmentpletter eller lignende hudproblemer rundt omkring på kroppen, ligesom det er helt normalt at ville ønske at slippe af med disse pletter. Hvis du har pigmentpletter du gerne vil slippe af med, så har ShytoBuy en række produkter, der kan hjælpe dig nærmere dit mål på let og naturlig vis. Disse produkter er særligt designet til at hjælpe med at håndtere pigmentering ved hjælp af at bidrage med en korrigerende effekt og effektive naturlige ingredienser. Gå på opdagelse og find det produkt, der opfylder dine behov!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Vi vil alle sammen gerne have en glat hud som også er jævn i farven, både i ansigtet men også andre steder på kroppen, da det udstråler sundhed, ungdom og vitalitet. Mange mennesker lider af pigmentpletter eller leverpletter i ansiget, hvilket ofte skyldes en overproduktion af melanin eller udsættelse for UV eller aldring. mange vil gerne vide hvordan man kan fjerne pigmentpletter og fjerne leverpletter, og heldigvis er der nu et bredt udvalg af korrigerende cremer, eksfolierende produkter såvel som tonics og supplementer som alle har til formål at hjælpe.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.