Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Exfoliating Crystals Creme

100ml Creme | Eksfolierende ansigtsrens

Skin Doctors

189 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Powerbrasion micro-dermabrasion krystaller fjerner de døde hudceller fra det ydre lag af huden ved hjælp af en skrubbende effekt fra de eksfolierende krystaller, som giver en frisk og glødende hud med reducerede alderstegn.

 • Giver frisk, ny og blød hud
 • Kan aktivt bekæmpe alderstegn
 • Kan reducerer forekomsten af akne, ar og andre urenheder
 • Kan forbedrer hudens tekstur og farve
 • Ideel til brug i kombination med Powerbrasion ™ ansigspleje system.

Powerbrasion Intensive Micro-dermabrasion Crystals benytter en teknik som fjerner det yderste lag af døde hudceller fra huden, og lader ny, sundere og yngre hud komme til syne. Powerbrasion hjælper desuden med at bekæmpe urenheder, akne og ar.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 100 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Micro-Dermabrasion krystaller?

Micro-dermabrasion er den proces, som fjerner det yderste lag af døde hudceller fra huden, og lader ny, sundere og yngre hud komme til syne. Denne ”overfladebehandling” af huden reducerer tydelige tegn på rynker, akne, ardannelse, solskader, trist og træt hud, tørre pletter, fedtede pletter og store åbne porer. Denne behandling udføres ofte hos kosmetologer, men kan nu også anvendes derhjemme takket være Skin Doctors Intensive Micro-dermabrasion Crystals.

Hvordan virker Powerbrasion krystaller?

Denne eksfolierende creme til ansigtet fungerer ved hjælp af de unikke krystallers skrubbende effekt på huden. Cremen består af mikroindkapslede perler, i stedet for den noget skrappere aluminiumoxid (Corundum), som andre af denne type behandling anvender. Huden kan derfor eksfolieres på sikker vis uden at risikere ridser eller skader. Powerbrasion krystaller indeholder desuden australsk tea tree-olie, som gør det muligt for dig at bibeholde en sund hud med et sundt udseende. Cremen har fugtighedsgivende ingredienser og antioxidanter, som beskytter huden mod miljømæssige skader.

Hvordan anvendes Skinception Powerbrasion Intensive Micro-dermabrasion Crystals?

Først er det nødvendigt at rense ansigtet og duppe det tørt. Læg Powerbrasion krystaller på de dele af ansigtet eller kroppen du ønsker at behandle. Brug cirkelbevægelser til at massere krystallerne ind i huden i op til 5 minutter per område. Rens derefter grundigt og dup tørt. Anvendes en til to gange om ugen for at vedligeholde resultaterne.

Hvad er fordelen ved at bruge Powerbrasion krystaller sammen med Powerbrasion ansigtspleje sytem?

Selvom Powerbrasion krystaller virker ganske effektivt på egen hånd, bliver deres effekt yderligere forstærket ved anvendelse sammen med Powerbrasion ansigtspleje system. Dette kraftfulde apparat sætter perlerne i mikro-cirkulation henover huden, så du opnår en mere intensivt eksfolierende effekt. Massagen med Powerbrasion krystaller vil også øge blodtilførslen til hudens overflade, så din hud bliver endnu sundere og naturligt smuk.

Er det sikkert at anvende Powerbrasion krystaller?

Powerbrasion krystaller udfører en nænsom eksfoliering som er en fuldstændigt sikker at anvende. En meget lille andel af brugere kan muligvis være allergiske overfor nogle af ingredienserne, og det anbefales derfor at man udfører en allergitest på et begrænset hudområde, for at sikre sig at der ikke opstår uhensigtsmæssige reaktioner.

Hvilke ingredienser er der i Powerbrasion krystaller?

Ingredienserne i Powerbrasion Crystals er: aqua, polyethylene, cetearyl alkohol, glycerin, ethylhexyl stearate, glyceryl stearate, squalane, bis-PEG/PPG -16/16/PEG/PPG 16/16 dimethicone, caprylic/capric triglyceride, tocopheryl acetate, mandelglycerider, PEG-6 caprylic/caprcic glycerider, melaleuca, alternifolia (tea tree) olie af blade og disodium EDTA.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (80% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.77% baseret på 982 )

 • * Yderst lækker eksfolierende creme.
 • * Virkelig god for min urene hud!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev