emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Pre Tan Primer

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Når du bruger selvbruner er de mest almindelige klager at ens tan ikke ser ensartet ud og ikke varer længe nok. For at få de bedste resultater fra din selvbruner, skal du først give den en glat overflade. Du kan gøre dette ved at eksfolierende din hud på forhånd med Skinny Tan pre primer. Du behøver ikke kemikalier til at slippe af med døde hudceller og ved at bruge dem kan faktisk få din hud til at blive irriteret og tør, mindske virkningen ved Skinny Tan produkterne og mindske den ellers lange levetid. Denne primer indeholder intet andet end naturlige ingredienser, der er effektive i at give dig den perfekte overflade til den perfekte tan.

 • Indeholder ingen parabener eller kemikalier, og skader derfor ikke huden
 • Egnet til veganere og vegetarer
 • Kun 100% naturlige ingredienser - ingen bivirkninger
 • Skaber den perfekte, brune overflade på huden
 • Indeholder 125 ml.

I Skinny Tan pre primer er de kemikalier, der anvendes i andre produkter erstattet med naturlige knuste valnøddeskaller. De har længe vist sig at være en effektiv måde at udjævne huden ved at fjerne døde hudceller uden at forårsage irritation. Ved eksfoliering med dette naturprodukt vil din selvbruner se glattere ud og holde længere end ved at sætte den direkte på huden uden priming.

Hvad er Skinny Tan Pre Tan Primer?

Skinny tan pre tan primer er et helt naturligt produkt, der effektivt kan forberede din hud, så du kan få mest muligt ud af din selvbruner. Under døde hudceller på overfladen af huden kan din tan falme og endda føre til at det bliver til en pletvis tan når den døde hud kommer væk. Ved at fjerne den døde hud først vil du have en glat og jævn overflade, så du opnår den smukkeste tan.

Hvordan virker Skinny Tan Pre Tan Primer?

Når du bruger selvbruner kan du effektivt tilføje endnu et lag primer til din hud før brug. Hvis overfladen ikke er forberedt korrekt, så bliver den færdige effekt ikke så god som den kunne være. Som med alle store ting, så er forberedelse nøglen. Når du allerede har primet din hud med Skinny Tan Pre Tan Primer, vil du opnå en langt smukkere og mere naturligt samt længerevarende tan. Dette vil tillade dig at gå længere mellemtouch ups og du vil ikke ende ud med pletter, hvor noget af huden er mere lyst end andet. Bare ved at tage sig tid til prime hud, kan du spare tid imellem hver anvendelse af din selvbruner.

Fordele ved Skinny Tan – Pre Tan Primer

Pre Tan Primer eksfolierer huden og fjerner derved alle de døde hudceller og forbereder derfor huden på sol eller andre selvbrunerprodukter, så du får en endnu flottere kulør.

Indeholder kun naturlige aktive ingredienser, som giver din krop og hud det bedste udgangspunkt for en sundere tilstand.

Bidrager til at forbedre hudtonen, så du undgår at skalle og at få pletter i din kulør. Derudover forynger det huden uden bivirkninger.

Hvornår kan jeg se resultater?

Så snart du bruger Skinny Tan pre tan primer vil du bemærke, at din hud er blevet langt glattere. Pletter af død hud vil blive fjernet, hvilket giver dig en bedre tone på hele kroppen. Produktet er blid nok til at blive brugt over hele kroppen, inklusive ansigtet. Du vil bemærke, efter brug, at din selvbruner vil vare længere end normalt, og din tan vil synes mere ensartet og gennemarbejdet.

Sikkert og naturligt

Takket være de naturlige ingredienser, der anvendes i Skinny Tan pre tan primer er der meget lille risiko for bivirkninger. Det er imidlertid tilrådeligt at læse ingredienserne på forhånd og derved undgå allergiske reaktioner

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk 4.5

86.67% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Hjalp virkelig med at få en flot og glat overflade ved brug af min selvbruner!

  S

 • Købte produktet sammen med Skinny Tan - 7 day Tanner - hjalp med et give et bedre resultat end jeg nogensinde har prøvet før!

  C

 • Min selvbruner er ikke god for min urene hud, men med Skinny Tan Pre Tan kan jeg bruge den uden at skulle frygte for en forværring af hudens tilstand!

  S

*Resultater kan variere fra person til person