Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Luft i maven

Luft i maven er helt normalt og en tilstand som alle personer oplever igennem livet. Nogle individer plages dog af problemet i en sådan grad, at det går ud over selvtillid og socialliv. Luft i maven kan være smertefuldt, et irriterende element i hverdagen og også være pinligt at slås med i sociale sammenhænge. Der findes heldigvis en række forskellige flatulens behandlinger, som du hurtigt og let kan anvende for at opleve en forbedring i hverdagen. På denne side kan du se en række naturlige og sikre produkter, der er designet til effektivt at behandle overdreven luft i maven, så du ikke behøver at frygte sociale sammenhænge mere.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Selv om luft i maven er en helt naturlig ting, kan megen flatulens med en stærk lugt være et problem for enhver, især dem i de mere modne år. Det er ikke kun en grund til sjov - flatulens kan være yderst pinligt og få en person til at være utilpas i andres selskab. Luft i maven oopstår når man ved et uheld synker luft mens man spiser eller drikker, og særlige dele af diæt og livsstil kan forværre det. Tag en innovativ tilgang med særligt udviklede produkter som kapsler, tabletter og nytænkende undertøj.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.