emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Luft i maven

Luft i maven

Luft i maven er helt normalt og en tilstand som alle personer oplever. Nogle personer plages dog af problemet i en sådan grad, at det går ud over selvtillid og socialliv. Luft i maven kan være smertefuldt og et irriterende element i hverdagen. Af den grund er det vigtigt at påbegynde flatulens behandling og opleve en forbedring i hverdagen. På denne side kan du se en række naturlige og sunde produkter og løsninger, der virker effektivt mod overdreven luft i maven.
Selv om luft i maven er en helt naturlig ting, kan megen flatulens med en stærk lugt være et problem for enhver, især dem i de mere modne år. Det er ikke kun en grund til sjov - flatulens kan være yderst pinligt og få en person til at være utilpas i andres selskab. Luft i maven oopstår når man ved et uheld synker luft mens man spiser eller drikker, og særlige dele af diæt og livsstil kan forværre det. Tag en innovativ tilgang med særligt udviklede produkter som kapsler, tabletter og nytænkende undertøj.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.