emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
  • Fuld tilfredshedsgaranti

    Gælder kun på udvalgte mærker

  • Fri fragt ved køb over 499,-

    Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

  • Kunders databeskyttelse

    Din data er sikker og beskyttet hos os

Første billede for Appelsinhud

Appelsinhud

Appelsinhud, ujævn- og overflødigt hud er noget de fleste er kede af at have. Omkring 70 % af alle kvinder og 40 % af alle mænd antages at blive plages af denne hudtilstand på et eller andet tidspunkt i deres liv. Appelsinhud kan være et resultat af usunde kostvaner, dehydrering, inaktivitet eller en helt fjerde. Heldigvis findes der i dag effektive opstrammende behandlinger til at reducere denne hudtilstand.

Filtre

Også kaldet appelsinhud, grundet dets karakteristiske udseende, er cellulite noget som mange mænd og kvinder har på deres kroppe, og ofte noget som man gerne vil slippe af med. Populære behandlinger mod appelsinhud inkluderer som regel dyre massager og mere invasive metoder. Med et af de mest stillede spørgsmål værende "hvordan fjerner man appelsinhud", er det ingen overraskelse at produkterne til behandling er meget populære, mest af alt, cremer mod appelsinhud.
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.