Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Appelsinhud

Appelsinhud, ujævn- og overflødigt hud er noget de fleste er kede af at have. Omkring 70 % af alle kvinder og 40 % af alle mænd antages at blive plages af denne hudtilstand på et eller andet tidspunkt i deres liv. Appelsinhud kan være et resultat af usunde kostvaner, dehydrering, inaktivitet eller en helt fjerde. Heldigvis findes der i dag effektive opstrammende behandlinger til at reducere denne hudtilstand.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Også kaldet appelsinhud, grundet dets karakteristiske udseende, er cellulite noget som mange mænd og kvinder har på deres kroppe, og ofte noget som man gerne vil slippe af med. Populære behandlinger mod appelsinhud inkluderer som regel dyre massager og mere invasive metoder. Med et af de mest stillede spørgsmål værende "hvordan fjerner man appelsinhud", er det ingen overraskelse at produkterne til behandling er meget populære, mest af alt, cremer mod appelsinhud.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.