Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ProFollica Serum

Serum til øget hårvækst

Oversigt

Er du bekymret for tyndt, glansløst og slattent hår? Dette er en normalt bekymring overalt i verden, og både mænd og kvinder leder efter 'mirakel' produkter og overfladisk fortykningsmidler, som alligevel ikke har den store effekt. Med en forståelse for hvordan man udnytter naturens utrolige kræfter, har ProFollica designet deres Hair Stimulator Serum, som stræber efter at genoplive og skabe fornyet energi til dit hår.

  • Intensiv pleje til tyndt og kedeligt hår
  • Med det klinisk testede TRICHOGEN® kompleks
  • Beriget med biotin, zink og niacinamid
  • Det er velegnet til brug for både mænd og kvinder.
  • Lys tekstur for nem absorption i hovedbunden
  • To gange daglig brug for ultimativ nydelse

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at bekæmpe roden af ethvert problem. Med ProFollica Hair Stimulator Serum kan du få en bred vifte af vitaminer, mineraler og botaniske ekstrakter, som er udvalgt for at nære og styrke dit hår. Med kun en daglig brug og masserende bevægelse kan du nyde alle deres fantastiske fordele.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Et skuffende hårtab

Der er ingen vej udenom, at et fyldigt og tykt hår er afgørende for vores selvtillid - men masser døjer desværre med det modsatte. Dette kan være et resultat af mange forskellige influerende faktorer, lige fra genetik, hormoner, stress og aldring. Mange produkter er kommet på markedet, som lover en tilsyneladende ekstraordinær effekt. Men et hurtigt blik på ingredienserne kan få os til at krumme tæer pga. alle de kunstige og kemiske tilsætningsstoffer. Ville det ikke være dejligt at kunne behandle vores hår med naturlige næringsstoffer?

TRICHOGEN®

Dette unikke kompleks bruger et udvalg af synergistiske komponenter af botanisk og bioteknisk oprindelse for at behandle hvert enkelt hår. De har på baggrund af grundig forskning gennemgået det med et bredt spektrum af metoder. 40 mænd brugte 10% TRICHOGEN® og oplevede en god forbedring i form og volumen, hvilket blev rapporteret efter 112 dage. Med en stræben efter at øge hårets æstetiske kvalitet, er TRICHOGEN® forstærket med en utrolig grundig videnskabelig tilgang.

ProFollica Hair Stimulator

ProFollica var ikke tilfreds med blot TRICHOGEN®, så de var besluttet på at bringe dig endnu mere. Fem ekstra nærende ekstrakter er blevet føjet til denne serum. Disse omfatter ingredienser fra den berømte plante Ginkgo Biloba og det revitaliserende Cinnamomum Zeylanicum Bark. Med bare en let masserende påføring af ProFollica Hair Stimulator Serum dagligt, kan du bruge dette enorme spektrum af gavnlige komponenter til dit hår.

Styrker
Styrker

Panax Ginseng, også kendt som rød Ginseng, er en grundlæggende ingrediens, der bruges til at styrke indefra. Når det påføres topisk, er det blevet knyttet til en gavnlig indsats på håret og hovedbunden. Hydrolyseret sojaprotein bruges til at booste og styrke håret.

Genopliver
Genopliver

L-Arginin er kendt for at støtte produktionen af nitrogenoxid, som siges at spille en vigtig rolle i hårets cirkulation. Ginkgo Biloba, burre, salvia har rensende og genopfriskende egenskaber på hovedbund og håret for at hjælpe dem til at blive tykkere.

Beskytter
Beskytter

Biotin er kendt for at bidrage til opretholdelse af normalt hår sammen med zink, som er kendt for at beskytte mod oxidativt stress. Niacinamid er også kendt som Vitamin B3 og det betragtes som værende gavnligt i at beskytte hårsækkene mod aldring og miljømæssige faktorer.

Ingredienser

Vand, TRICHOGEN® (vand Panax Ginseng rod ekstrakt (og) arginin (og) Acetyl tyrosin (og) Arctium Majus rod ekstrakt (og) hydrolyseret sojaprotein (og) Polyquaternium-11 (og) PEG 12 Dimethicone (og) kalciumpantothenat (og) zink gluconat (og) Niacinamid (og) ornithin HCI (og) Biotin, propylenglycol), Kigelia Africana frugt ekstrakt, Ginkgo Biloba bladekstrakt, Salvia Sclarea ekstrakt, Cinnamomum Zeylanicum Bark ekstrakt, Germall Plus.

Brugsanvisning

ProFollica Hair Stimulator er sikker på at blive en tilfredsstillende og behagelig tilføjelse til din daglige rutine. Mindst en gang om dagen skal du massere en moderat mængde ind i hovedbunden. Du kan have det i året, så længe du har lyst, og du skal lade det være i håret i mindst fire timer. For maksimal nydelse anbefales det, at du bruger det kontinuerligt og investerer i lang tids brug.

Vejledning

Hvert ProFollica produkt er beregnet til at være et sikkert og tilfredsstillende supplement til din daglige rutine. Det er dog altid værd at tage et par fornuftige forholdsregler før brug. Brug et øjeblik på at gennemlæse alle ingredienserne for begge produkter i tilfælde af en personlig allergi. Hvis du har nogen specifikke hovedbundsproblemer, bør du kontakte din læge før brug.

ProFollica Serum Serum til øget hårvækst

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

76.00% baseret på 4 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hjalp virkelig hurtigt på at give mig håret tilbage

L Lars
Bekræftet køb

Jeg begyndte at opleve pletskaldethed for et års tid siden. Så købte jeg profollica, da jeg gerne ville have et produkt der var målrettet denne form for hårtab... Og wow hvor er jeg glad for at bruge dette produkt. Det har været helt fantastisk og oplevelde nærmest at håret kom tilbage igen. Kan klar anbefales til andre!

J Jonas
Bekræftet køb

Tusind tak for et godt produkt. Det værste er virkelig som kvinde at begynde at tabe håret forskellige steder på hovedet... Profollica har virkelig reddet min hverdag!

L Lene
Bekræftet køb

Kan kun anbefale dette produkt mod pletvis hårtab!

E Emil

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide