emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

ProFollica Hair Stimulator

59ml Serum

Profollica

379 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Profollica Hair Stimulator er specielt udviklet til mænd der lider af pletskaldethed. Det er en kur til hårtab, som aktivt nærer og plejer hårfolliklerne og trænger ind i hovedbunden for at stimulere hårvæksten.

 • Naturlig hårstimulator
 • Giver ekstra næring og vitaminer til håret og hovedbunden
 • Specielt udviklet til pletskaldethed hos mænd
 • Styrker håret og gør det sundere
 • Hurtig levering

Profollica Hair Stimulator er en del af en 3-trins serie fra Profollica, som også tæller en shampoo og et kosttilskud, som begge er udviklet med henblik på at forbedre mænds hårtilstand. Gør noget ved dit hårtab allerede i dag, og bestil denne unikke kur til hårtab. Vi har hurtig og sikker levering.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er det?

Profollica Hair Stimulator er et effektivt middel til stimulering af hårvæksten, med henblik på at reducere og bekæmpe mandlig pletskaldethed. Det er en flydende kur til hårtab, som fordeles de steder på hovedbunden hvor der er mest brug for det. Den er ment som et tillæg til brug efter Profollica Daily Shampoo, for at booste shampooens effekt og give ekstra næring til hårrødderne. Profollica Hair Stimulator er et simpelt produkt, som kun tager 2 minutter at påføre hver dag og det absorberes hurtigt ind i hovedbunden. Det er en kur til hårtab som indeholder næring og mineralrige ingredienser, som kan hjælpe dig med at få tykkere og sundere hår, som ser mere volumiøst ud på dit hoved.

Udover den nærende og hårstimulerende effekt, kan Profollica Hair Stimulator også hjælpe med at holde hormonet DHT nede. DHT er produceret fra testosterone og er kendt for at være det hormon der er årsagen til udtynding og i nogle tilfælde hårtab.

Hvordan virker det?

Brug Profollica Hair Stimulator efter du har vasket håret med shampooen og lad det sidde i minimum 4 timer, eller hele dagen hvis du foretrækker det. Denne unikke kur til hårtab er udviklet på en måde så den ikke efterlader dit hår fedtet eller ændrer på din frisure, så der er ingen der behøver at vide at du har det i. Grunden til at det skal påføres efter vask med shampooen, er at Profollica Hair Stimulator så får direkte adgang til hårrødderne og dermed har bedre mulighed for at trænge ind og stimulere væksten.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Det vil altid variere fra person til person, hvor hurtigt man vil kunne se en forskel med et produkt som Profollica Hair Stimulator. Derfor vil vi ikke give dig en forventet tidshorisont på hvornår dit hår vil begynde at vise tegn på forbedring. Resultaterne og hvor hurtigt du opnår dem, afhænger af årsagen til hårtabet, sværhedsgraden af hårtabet og din krops sundhed generelt. Vi vil dog anbefale at man bruger den sammen med shampooen og kosttilskuddet i samme serie, for at opnå de bedste og hurtigste resultater. Ved at bruge 3-trins systemet, giver du dit hår vigtigt næring både inde- og udefra og skaber de bedste forhold for en sund hårvækst.

Er der nogle bivirkninger?

Der er ikke registreret nogle bivirkninger ved brugen af denne hårkur til hårtab. Den er baseret på naturlige ingredienser, så den er derfor helt sikker at bruge. Som en forholdsregel, bør du dog altid læse ingredienserne igennem, før du begynder på Profollica Hair Stimulator, for at sikre dig at du ikke er allergisk overfor noget af indholdet. Sørg for altid at bruge det som angivet på flasken og som beskrevet ovenfor.

Skulle du have nogle spørgsmål angående produktet, levering eller vores service, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på tlf, live chat eller e-mail. Vi glæder os til at hjælpe dig på rette vej med dit hårtab, så du kan få håret og smilet tilbage.