Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Prosta Sure Støtte til en sund prostata

Af: maxmedix™

289 kr.

Prosta Sure tabletterne er særligt udviklede, med et højt indhold af antioxidanter, vitaminer og mineraler, for at kunne mindske smerter og forstørret prostata.

 • Mindsker akutte og pludselige behov for at urinere
 • Lindrer symptomerne ved prostatabesvær og forstørret prostata
 • Mindsker lækage efter urinering
 • Indeholder kun naturlige ingredienser
 • Kan styrke immunforsvaret
 • Nem og hurtig at tage
 • Diskret levering med ShytoBuy

Når der er problemer med prostataen oplever mange mænd problemer med urinhastigheden og intens smerte når de urinerer. Prosta Sure indeholder vitamin D og Beta-Sitosterol som er klinisk bevist til at effektivt bidrage til at lindre smertefulde symptomer på en forstørret prostata.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er BPH?

BPH (Benign Prostatahypertrofi) er en udvidelse af prostata, der ofte rammer ældre mænd. Når prostata vokser, stopper det omgivende væv den, hvilket får prostata til at presse mod urinrøret og dermed skaber en klemme-lignende effekt. Som blærevæggen bliver tykkere og mere irritabel, begynder blæren at trække sig sammen, selv når den indeholder små mængder urin, og dermed bliver behovet for at urinere større.

Hvad er Prosta Sure?

Prosta Sure kan hjælpe mænd der lider af følgerne af problemer med prostata, såsom hyppige og smertefulde urineringer. Ved at bruge en koncentreret mængde af vitamin D (100% af dit anbefalede daglige indtag) og Betasisterol, som begge er klinisk bevist til at øge prostataens sundhed.

Prosta Sure er en skånsom behandling af forstørret prostata. De vigtige ingredienser optages i blodet, efter tabletternes opløsning i mave-tarm kanalen og hurtigt giver næring til prostata. Disse tabletter kan også tages for at lindre problemer med urinvejene, som fx at blæren ikke er tom efter vandladning og hyppig trang til natlig vandladning, hvilket kan forstyrre nattesøvnen.

Hvordan virker Prosta Sure?

Naturmedicin er i mange år blevet anvendt til at understøtte en sund prostata og det mandlige reproduktive system.

Behandlingen tages oralt i form af små letopløseligt tabletter. De indeholder kun naturlige ingredienser og opløses hurtigt i maven for at støtte kirtler og urinveje, og for at mindske besværet ved en forstørret prostata.

Hvordan skal jeg tage det?

Du skal blot tage en tablet sammenmed et glas vand, 2 gange om dagen. Du skal ikke tage mere end den anbefalede daglige dosis.

Er der nogen bivirkninger?

Prosta Sure indeholder naturlige ingredienser, der er blevet brugt i hundredvis af år i traditionel medicin, og derfor ikke har nogen kendte bivirkninger. Vi anbefaler at man læser ingredienslisten igennem før brug, for at sikre at der ikke forekommer allergiske reaktioner ved anvendelse af produktet.

Ingredienser

Garlic Extract, Saw Palmetto, Pumpkin Seed Extract, Isoflavones, Zink, Vitamin D3. Lycopena, Selenium.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev