Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Prostaze Kosttilskud til sund prostata

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

PROSTAZE™ er et prostata middel, der er specielt designet til at fremme prostata funktioner såsom: forbedre urinvejene, blære funktion, søvnmønstre, øge seksuel ydelse samt den samlede prostata funktion. Derudover hjælper PROSTAZE™ mod forstørret prostata og prostatahypertrofi. PROSTAZE™ tilbyder antioxidanter, vitaminer og mineraler til at fremme en effektiv urinveje og prostata funktion for person med forstørret prostata eller typisk mænd fra 40 år og derovre.

 • Forbedrer urinvejene
 • Sikrer sund vandladning
 • Fremmer sunde sovevaner
 • Forbedrer prostata funktion
 • Effektiv til forstørret
 • Bedre passage gennem urinrøret
 • 100 % naturligt

Symptomerne for en ineffektiv, forstyrret eller forstørret prostata, som trykker urinrøret sammen og derved forhindrer urinens normale passage mellem urinblære og urinrør er: Hyppig tisseture, slap stråle, efterdryp, hyppig toiletbesøg om natten og fornemmelsen af utømt blære efter toiletbesøg eller generelt. Med PROSTAZE™ får du en effektiv formular der bevirker en optimal prostata funktion. For optimale virkning anbefales 2 måneders brug af PROSTAZE™.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
forklaring på forstørret prostata

Naturlig og ren styrke hos PROSTAZE™ af Newton-Everett® er drevet af at levere naturlige helbreds supplementer med kompromisløs kvalitet. Newton-Everett® premium kapsler er designet til at give en ideel levering til maksimal optagelse, så hvert gram indtages effektiv i kroppen . Blandt de naturlige ingredienser, som kroppen effektiv optager er: Beta-sitosterol, zink, kobber, mangan, krom, molybdæn, selen, vitamin D og bor.

Tisser du ofte i løbet af dagen eller er urinvejene blokerede? Vågner du op om natten for at tisse? Har dit romantiske forhold problemer? Disse er symptomer på en person med forstørret prostata eller en general dårlig fungerende prostata. Det er vigtigt at besøge din læge regelmæssigt, opretholde en velafbalanceret kost og tage PROSTAZE™ til at støtte et optimalt prostata helbred.

PROSTAZE™ har en koncentreret mængde af D-vitamin beta-sitosterol (250 mg, der er klinisk bevist til at levere prostata pleje. PROSTAZE ™ er ikke recept pligtig, som er det perfekte middel lavet til mænd, der ønsker en sikker og effektiv måde at støtte en forstørret prostata, forbedre urinvejene og kroppens sundhed.

Forklaring på en dårlig eller forstørret prostata funktion

Den enkle forklaring på prostatas påvirkning af toilet besøg er, at prostata trykker på urinvejene, der gør, at urinen har svært ved at løbe. Prostata trykker på urinrøret, hvis den vokser. Det mandlige kønshormon, har en stor indflydelse på en forstørret prostata, som er svært at styre. Af denne grund er PROSTAZE™ udviklet, som kan blokere for hormonets stimulerende virkning på prostata og får prostata til at skrumpe og dermed give bedre passage gennem urinvejene.

forstørret prostate

Er det normalt at have dårlig eller forstørret prostata?

Symptomerne for forstørret prostata funktion optræder tiltagende hyppigt med alderen hos mænd. Hver tredje mand over 50 år har symptomer på forstørret prostata . Hver tiende over 60 år opereres for dårlig prostata. Prostata latinsk for blærehalskirtlen og findes rundt omkring den øverste del af urinrøret og urinvejene lige under mandens blære.

Forskning bag PROSTAZE™

Der er foretaget undersøgelser gennemgået af The Lancet, British Journal of Urology og Cochrane Collaboration Showed, som har bevist at beta-sitosterol har store positive effekter på prostatas sundhed.

Hvordan skal jeg tage PROSTAZE™?

En portionsstørrelse er 2 kapsler og en bøtte indeholder 120. Som et kosttilskud, tag 2 kapsler dagligt, 1 om morgenen og 1 om aftenen; eller som anvist af læge. For optimal effekt anbefales det at tage produktet i en perioden på mere end 2 måneder.

Testet, Sikkert og naturligt

Alle Newton-Everett® kapsler er testet ved hjælp af de mest avancerede udstyr og testmetoder, herunder HPLC og GC-MS for renhed, naturlig og styrke af tredjeparts laboratorier. Dette garanterer renheden fra kviksølv, bly, PCB og andre forurenende stoffer eller tilsætningsstoffer, fyldstoffer mm. Mikrobiologisk undersøgelse udføres også for at sikre supplere renhed og sikkerhed hos PROSTAZE™ som et effektiv middel mod forstørret prostata.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * det virker
 • * godt produkt og hurtig fragt
 • * fungerer fint for mig, men det tar lidt tid
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev