Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Collagen Skin Plus Kapsler 90 Kapsler | Kollagen kosttilskud

Af: proto-col

289 kr.
349 kr.
Du sparer:  60 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Er din hud begyndt af vise alderstegn, så som fine linjer og rynker?

Så vil du elske Proto-col skin plus, Dette naturlige supplement gør det lettere end nogensinde at få et ungdommeligt og friskere udseende. Supplementet indeholder ingredienser af højeste kvalitet, som alle arbejder aktivt på at reducere forekomsten af rynker og fine linjer. Samtidigt med dette, så er Proto-col skin plus anti aging, fugtighedsgivende og vil derfor efterlade din hud opstrammet og frisk.

 • Proto-col skin plus reducerer tegn på ældning
 • Hjælper dig med at få en ungdommelig glød
 • Udglatter fine linjer og reducere forekomsten af rynker
 • Proto-col skin plus kan bruges af alle hudtyper
 • Indeholder vigtige vitaminer og mineraler til hår, hud og negle
 • Proto-col skin plus anti aging kan reducere rosecea
 • Kan mindske strækmærker og cellulite
 • Naturlige ingredienser

Proto-col skin plus anti aging er et avanceret kollagen supplement til huden, som kombinerer topmoderne teknologi med den højeste kvalitet af aktive ingredienser, til reducere forekomsten af fine linjer og rynker og giver dig smukkere, yngre, sundere udseende hud. Så få en ungdommelig glød allerede i dag, bestil Proto-col skin plus, så du kan påbegynde din behandling.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Proto-col skin plus anti aging?

Det er et utroligt skønheds supplement, som indeholder 5 essentielle ingredienser, specielt formuleret til at bekæmpe tegn på ældning. Det vigtigste indhold i Proto-col skin plus omfatter blandt andet; kollagenhydrolysat, hyaluronsyre og vitamin C. Disse centrale elementer har vist sig at arbejde i kroppen til at beholde fleksibilitet, mobilitet og fugt tilbageholdelse i huden reducere forekomsten af fine linjer og rynker og fremmer et mere ungdommeligt udseende. Fordelene af kollagen tilskud er almindeligt kendt og forskning har bekræftet at kollagens rolle i kroppen, samt hvordan et supplement kan hjælpe med at øge den naturlige produktion af kollagen, samtidigt med den giver supplering til kroppens naturlige udstråling.

Vigtig funktioner i Proto-col skin plus anti aging

For at kunne sørge for du kan få en ungdommelig glød igen, så indeholder dette supplement hyaluronsyre, hvilket spiller en meget vigtig rolle i kroppen. Syren findes i alle bindevæv og forekommer naturligt i hudlaget dermis. Det unikke ved denne syre er at den har evnen til at holde 1000 gange sin egen vægt i vand. Det giver Proto-col skin plus evnen til at bevarer fugtigheden i huden, samt det fremmer en anti-aging virkning. Allerede i en tidlig alder vil mængden hyaluronsyre i kroppen blive reduceret. Allerede i alderen 18-20 år begynder det. Denne udtømning af hyaluronsyre fører til en mangel på fugt i huden, hvilket så fører til tørhed, fine linjer og rynker - alle tegn, der er forbundet med for tidlig aldring. Disse tegn vil Proto-col skin plus ani aging derfor kunne reducere, så du igen kan nyde godt af et friskere og yngre udseende. C-vitamin er afgørende i produktionen af kollagen i kroppen. Det er specielt en vigtigt faktor i de første stadier af produktionen af kollagen. Hvilket er årsagen til at det indgår i formlen bag Proto-col skin plus anti aging.

Ingredienserne i Proto-col skin plus anti aging

Kollagen hydrolysat, Vitamin A, C og E, zink, hyaluronsyre. Denne form for kollagen, da den anses for at værende det tætteste match til menneskelig kollagen.

Hvordan anvender jeg Proto-col skin plus?

Med dette supplement vil det være lettere end nogensinde at reducere rynker og fine linjer, samt andre tegn på aldring i huden. Du tager blot 3 kapsler om dagen inden du går i seng og lader dem virke natten over.

Er der nogen bivirkninger?

Proto-col skin plus benytter udelukkende naturlige ingredienser til at give dig et yngre og friskere udseende, derfor er der ingen årsag til at bivirkninger ville kunne forekomme. Produktet kan benyttes af alle hudtyper, så ingen er udelukket fra at få en ungdommelig glød ved hjælp fra Proto-col skin plus anti aging. Det er altid anbefalet før brug, at du tjekker produktets indhold, for at sikre dig at der er intet af indholdet du er allergisk overfor.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Jeg synes det virker på mig
 • * Leveringstiden var ok, hjemmesiden var let og enkel, samt kundeservicen var venligt, og vigtigst af alt PÅ DANSK
 • * Det her er så fantastik til huden. Ser resultater hurtig.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev