Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Thermo-Lite Energigivende Kosttilskud

90 Kapsler | Booster energiniveauet & motivationen

Oversigt

Føl dig mere selvsikker omkring din krop med Proto-Col Thermo-Slim. Thermo-Slim er udviklet til at forøge dit stofskifte naturligt. Dette progressive produkt bruger termogenese til at øge dit energiniveau og til at hjælpe med at nedbryde den fedt, din mad indeholder. Som resultat af dette vil du være i stand til at smide ekstra vægt, og føle du har mere energi.
 • Tab dig effektivt
 • Forøg dit stofskifte
 • Forøg dit energiniveau
 • Bruger termogenese til at nedbryde fedt

Som set i Chat Magazine, har Maisie Crossland (21, Nordlondon) tabt sig over 25 kilo de sidste fem måneder ved at bruge Proto-Col Thermo-Slim.

I et interview med Chat sagde hun "En ven anbefalede Proto-Col Thermo-Slim, en ny type tablet, som skulle øge dit stofskifte, så jeg besluttede mig for at prøve det. Og wow, det virkede for mig!"

 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er Thermo-Slim?

Thermo-Slim er en helt naturlig produkt af topkvalitet som øger dit stofskifte og hjælper dig med at nedbryde fedt. Produktet benytter en effektiv kombination af urter og vitaminer til at forøge dit energiniveau, samtidigt med at dit stofskifte forøges. Med den tilføjede brug af termogenese (en proces hvorved kroppen forbrænder fedt for at producere varme), vil du have større chance for at smide kiloene, mens du føler dig mere energisk. Dette succesfulde produkt vil også medvirke til at nedbryde fedtindholdet i din mad på samme måde som kroppen forarbejder mad. Dette vil tjene til at reducere din appetit og lysten til snacks før og efter måltider. Thermo-Slim er fri for efedrin, en komponent, der en bandlyst pga. dets afhængighedsskabende natur, og Thermo-Slim har været udsat for strenge tests. Det viste sig at reducere overskydende fedt markant, forbedre blodomløbet og endda lindre muskelspændinger.

Hvad kan Thermo-Slim gøre for dig?

Dette effektive vægttabstilskud tilbyder en række fordele, der gør dig i stand til at:

 • Slanke dig gennem nedbrydning af fedt med forøget energiniveau, hvilket gør det ideelt for de personer, som går i fitnesscenter.
 • Reducerer drastisk lysten til at snacke mellem måltider.
 • Reducerer dit samlede kalorieindtag på trods af en hektisk livsstil med blot tre piller om dagen.
 • Et helt naturligt produkt, der er uden bivirkninger.
 • Fortsæt din livsstil uden afbrydelse.
 • Du kan være sikker på, at det ikke indeholder efedrin, hvilket vil sige, det ikke er vanedannende.
 • Lindrer muskelspændinger.
 • Forbedrer blodomløbet.
 • Øger stofskiftet

Hvordan virker Thermo-Slim og hvad er termogenese?

Thermo-Slims primære funktioner er at øge dit stofskifte og dit energiniveau. Det er bevist, at den aktive ingrediens forøger hastigheden af reduktionen af fedtlagre ved at bruge en helt naturlig urtemekanisme, der kaldes termogenese. Dette er i al væsentlighed den proces hvorved kroppen forbrænder fedt for at producere varme (energi). Som resultat af dette vil stofskifte blive forøget, hvilket refereres til som den termogenetiske effekt. De termogenetiske egenskaber i Thermo-Slim vil virke mod kroppens fedtlagringsmekanismer ved at få den til at opretholde et højere stofskifte og derved hæve din indre temperatur, som så forbrænder fedt hurtigere.

Gennem denne stigning af stofskiftet, virker det som et effektivt appetitdæmpende middel, og reducerer dermed lysten til at spise mellem faste måltider yderligere. Ligeledes gennem dets koncentration af fordelagtige vitaminer, mineraler og urter vil det tjene til at øge energiniveauet.

Hvor mange kapsler skal jeg tage, og bør jeg tage nogen forholdsregler?

For at få mest mulig fordel af Thermo-Slim skal du blot tage to kapsler om morgenen og en om eftermiddagen.

Som forholdsregel anbefales det, at du drikker to liter vand om dagen, da dette produkt vil opmuntre din krop til at blive overophedet, hvilket kan gøre dig dehydreret.

Hvorfor skal du købe Thermo-Slim?

Hvis du ønsker at tabe dig og at forøge dit stofskifte og energiniveau, så er Thermo-Slim det helt rigtige for dig. Hvad der adskiller dette produkt fra andre hjælpemidler til vægttab på markedet er naturligvis dets brug af termogenese.

Det er et helt naturligt produkt, der er uden nogen kendte bivirkninger, og er belejligt for dig, da du blot skal tage tre piller om dagen. Derudover vil det nedbryde fedtindholdet i din mad og dermed reducere det samlede kalorieindtag. Dette vil gøre dig i stand til at holde dit vægttab.

Hvor længe går der, før Thermo-Slim virker?

Som med alle effektive appetitdæmpende midler, virker dette progressive produkt mest effektivt, når det tages regelmæssigt sammen med en sund kost og motion. Resultaterne vil være forskellige i individuelle tilfælde.

Kan jeg få gavn af Thermo-Slim, og vil det virke for mig?

Enhver der ønsker at komme af med de uønskede kurver, øge sit stofskifte og tabe sig et par kilo vil få gavn af dette effektive produkt. Thermo-Slim er kendt for sin succes mht. at forøge stofskiftet, forbedre dit energiniveau og kontrollere din appetit. Du vil få gavn af en betydelig reduktion i dit kalorieindtag, hvilket vil hjælpe dig med dit vægttab. Ulig mange andre produkter, som forøger dit stofskifte, har Thermo-Slim ikke nogen negative bivirkninger på dit hjerte.

Er jeg nødt til at dyrke regelmæssig motion med dette produkt?

Selvom Proto-Col produkter ikke kræver, at du ændrer din livsstil drastisk, er det vigtigt at du dyrker regelmæssig motion, mens du spiser en afbalanceret kost. Dette vil tjene til at maksimere resultaterne og holde dig sund.

Er Thermo-Slim sikkert at bruge, og er der nogen bivirkninger?

Produktet består kun af helt naturlige ingredienser, og der har ikke været nogen meldinger om bivirkninger. Dog anbefales det, at du undgår dette produkt, hvis du er allergisk over for nogen af dets aktive ingredienser. Selvom det er uden kendte bivirkninger, anbefales det, at du konsulterer din læge, hvis du allerede tager anden medicin.

Hvad er ingredienserne i Thermo-Slim?

De aktive ingredienser inkluderer:

 • Guarana pulverekstrakt
 • Pyridoxinhydroklorid pulver
 • Koffein anhydrous pulver
 • Gelatinekapsel
 • Stivelsespulver
 • Magnesiumstearat pulver
 • Siliciumpulver
Thermo-Lite Energigivende Kosttilskud 90 Kapsler | Booster energiniveauet & motivationen

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

70.00% baseret på 5 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har altid vejet lidt for meget, og har ikke kunnet komme af med de ekstra kilo, med thermo-lite har jeg stort set ikke skulle ændre min livstil, og har alligevel for første gang i mit liv fået min ønskekrop

J Julie
Bekræftet køb

For en gang skyld var det ikke en ulidelig kamp at få bikinikroppen klar til sommer

P Pia
Bekræftet køb

Var ret skeptisk i starten, men må indrømme at pillerne har gjort underværker for mit vægttab

J Johan
Bekræftet køb

Jeg brugt pillerne i kombination med diæt, og motion så kan ikke være sikker på hvor meget at mit vægttab som var pillernes skyld, men jeg føler i hvert fald at jeg tabte mig rigtigt hurtigt.

J Jasmin
Bekræftet køb

Dejlig nem måde at smide de overskydende kilo

C Cecilie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide