emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

PyratineXR anti-inflammatorisk creme

57g Creme | Inflammatorisk creme

PyratineXR

489 kr.

:


Størrelse

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

PyratineXR Creme giver en grundig pleje til personer, som har en følsom, irritabel og betændt hud. Denne hurtigt absorberende creme er ideel til folk med rosacea, inflammatorisk akne og eksem, da den reducerer rødmen, ar og karsprængninger.

 • Reducere effektivt rødme, eksem og betændt hud
 • Ideel til personer, som plages af rosacea og akne
 • Pyratine anvender en klinisk testet og bevist formular
 • Hurtigt absorberende creme som ikke fedter
 • Giver essentiel fugt for at genopbygge hudens barriere
 • Allergi venlig og parfume fri
 • Kan også bruges efter laserbehandling, microdermabrasion og kemisk peeling

PyratineXR Creme har klinisk bevidst at kunne forbedre og reducere rødme, inflammatoriske akne, karsprængninger og pigmentering. Denne formular benytter en avanceret cytokinin teknologi, som øger det naturlige hydreringsniveau i huden, så din hud atter fremstår sund og frisk. Cremen er allergi venlig og mild mod huden i modsætning til mange andre lignende produkter på markedet.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 30/60 ml

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvad er PyratineXR Creme?

Pyratine XR Crème er en kraftfuld formulering indholdende en proprietær molekyle, der er klinisk bevidst i kliniske forsøg, til at kunne reducere inflammatoriske hudlidelser, såsom rosacea, akne, eksem og hyperpigmentering. Det der gør PyratineXR creme unik og anderledes fra lignende produkter er dets brug af den avancerede cytokinin teknologi, som er et naturligt plantebaseret ekstrakt, som bremser aldringsprocessen hos planter. Denne ekstrakt i PyratineXR creme har vist sig at have samme effekt på humane celler.

Hvordan virker den?

PyratineXR Creme er klinisk bevidst til at kunne reducere fine linjer og rynker, reducere rødme og fugtgive huden ved hjælp af cytokinin-teknologi kombineret med en unik blanding af andre ingredienser. Cytokininteknologien i PyratineXR er fremstillet ved at blande 0,125 % furfuryl tetrahydropyranyladenine i en plejende topisk fugtgiver. Fugtgiveren fungerer som en beskyttende barriere for huden og cytokininen bliver direkte absorberet af de områder som har mest brug for det. PyratineXR er kendt for at kunne gøre en markant forskel i forhold til at reducere rødme, karsprængninger, ar fra betændt akne og rosacea. Cremen har en let og luftig konsistens, som er let at påføre, bliver absorberet hurtigt og ikke fedter. Dette gør den til den perfekte base for f.eks. make-up eller til brug når du har travlt.

rosacea

Hvordan er denne creme anderledes fra andre?

For det første, så er PyratineXR ikke et produkt du finder i butikkerne. Den er udviklet med specielt fokus på følsom hud og folk med diverse hudlidelser som f.eks. betændt akne og rosacea. Cytokininteknologien har ikke før været brugt i cremer som kan købes fra dit lokale supermarked. Så hvis du lider af en betændt hudsygdom og søger et produkt som er specielt egnet til brug på denne, så er PyratineXR cremen lige noget for dig.

Hvordan bruger jeg den?

Rens dit ansigt med en mild rensemælk før brug og påfør cremen to gange om dagen.