emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors Relaxaderm Advance

30ml Creme | Anti-age creme
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Relaxaderm rynkecreme reducerer dine rynker med op til 50 % på 30 dage. Denne anti-rynkecreme er produceret til at modarbejde dybe udtrykslinjer, og kan hjælpe med at forebygge for tidlig ældning af huden.

 • Modarbejder hudens ældningstegn
 • Reducerer op til 50 % af rynker og linjer
 • Forbedrer hudens generelle tilstand
 • Afslappende effekt af huden
 • Anmeldt i det britiske M med karakter 5 ud af 5

Den aktive ingrediens i Relaxaderm er Argireline, som er et syntetisk hexapeptide, der imiterer naturlig fremkost af peptid i huden. Relaxaderm var for nyligt anmeldt af et Britiske Magasin, hvor det fik karakteren 5 ud af 5.

Vil mine resultater være vedvarende?

Effekten af Relaxaderm rynkecreme opnås gradvist – resultatet er akkumulerende og reversibele. Dette betyder dine resultater vil blive tydeligere og bedre, jo længere tid du bruger cremen. Men også at at cremens virkninger vil ophøre, når du stopper med brugen af cremen.

Hvorfor får man rynker?

Gentaget muskel bevægelse er en af de største årsager til at rynker fremkommer. Vi laver 15.000 ansigtsudtryk om dagen, dvs. at hver eneste af disse ansigtsudtryk, er et skridt på vej imod en rynke. Desværre er de 15.000 ansigtsudtryk uundgåelige!

Kan man bruge Relaxaderm, hvis man er gravid eller hvis man ammer?

Vi anbefaler at du ikke bruger denne creme, mens du er gravid eller ammer.

Hvordan virker Relaxaderm?

Den aktive ingrediens virker ved at have en afslappende effekt på huden, som giver hele dit ansigtet et mere afslappet yngre udseende. Hvis din hud er afslappet, bliver belastningen af de kontinuerlige ansigtsudtryk mindre. Relaxaderm er et kosmetisk produkt, og ikke en substitut for medicinske procedurer.

Er det blevet bevist at Relaxaderm virker?

Relaxaderm er blevet udviklet af eksperter for at sikre dig det bedst mulige resultat gennem fortsat brug. Ansigtscremen indeholder den aktive ingrediens Argireline som består af en kæde af seks aminosyrer, som samarbejder for at undgå frigivelse af neurotransmitter i huden. Disse neurotransmitter er ansvarlige for sammentrækningerne i huden, og ved at kontrollere disse reduceres bevægelse og muskelspænding. Kragetæer, bekymringsrynker og smilerynker opstår derfor mindre hyppigt, hvilket giver ansigtet et mere afslappet og ungt udseende. Undersøgelser viser at rynker blev reduceret med helt op til 50 % på ca. 30 dage, og at den gennemsnitlige reduktion af rynker er 30 %.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Middel 3

60% baseret på 1 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Lidt dyr men ellers god rynkecreme

  K

*Resultater kan variere fra person til person