emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Remescar Eye Bags & Dark Circles

8ml Creme | Creme mod mørke rande
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Øjnene benævnes ofte som at være vinduerne til sjælen - så når deres udseende overskygges af skyggefulde og oppustet hud, kan vi føle, at noget af vores naturlige tiltrækningskraft er blevet taget fra os. For at hjælpe dig med at bringe selvtilliden i dette aspekt tilbage, har Remescar professionelt formuleret Eye Bags & Dark Circles cremen ved hjælp af deres egen innovative EYESYL teknologi.

 • Målretter udseendet af rander under øjnene
 • For at opstramme og styrke
 • Med den revolutionerende EYESYL teknologi
 • Lermineraler og bi-peptid kompleks
 • Påføring en gang dagligt
 • Brugbar med eller uden makeup

Der findes nogle løsninger for din hud under øjnene, men mange topikale produkter har tendens til bare at være dyre fugtighedscreme. Og lad os være ærlige, mange ønsker ikke kirurgi pga. prisen og proceduren! For at tilbyde dig en ny måde frem, som er rettet mod dine bekymringer på blot tre minutter, har Remescar Eye Bags & Dark Circles cremen til formål at efterlade dig med et frisk, lyst og glat look.

Den oppustede og skyggefulde hud

Man skulle tro, at disse to fænomener hænger sammen, men poser under øjnene og mørke rande opstår faktisk af to helt separate grunde. Det førstnævnte skyldes væskeindsamlinger under huden, men nogle gange omkring øjet. Mørke rander skyldes, at huden er tyndere og viser venerne under. Men eftersom begge ofte skyldes aldersrelaterede faktorer, kan de forekomme samtidigt. Kirurgi og meget makeup bliver ofte brugt for at maskere det, men det første kan være dyrt og smertefuldt, og det andet kan se unaturligt ud. Ville en effektiv og topikal tilgang, som kan bruges med makeup, ikke være en fantastisk vej frem?

Remescar Eye Bags & Dark Circles

Med en viden om hvor mange længes efter en hurtig og nem måde at løse det uønskede udseende af deres område under øjnene, besluttede Remescar at skabe en ny tilgang. Eye Bags & Dark Circles cremen bruger deres innovative teknologi, EYESYL, ved hjælp af en genial fusion af lermineraler og et bi-peptid kompleks. Med et håb om at behandle væskeophobning og tynd hud med fremtrædende vener, er denne creme sikker på at blive et effektivt og aldeles afgørende supplement til din daglige rutine.

Tighten

Opspændende
For at gendanne et glat og fladt udseende, er det vigtigt at stramme huden samtidig med at tilskynde en god cirkulation. EYESYL blandingen aspirerer til opspænde og udglatte hud, samtidig med at huden styrkes

Hydrate

Lysne
Når det kommer til rander under øjnene, er det afgørende af lysne området. Lermineraler bliver netop til at adressere dette problem. De betragtes som afgørende i at bringe en afbalanceret hud tilbage

Plump

Styrke
For at bremse strømmen af videreudvikling af mørke rander, skal huden holdes i sin stærkeste form. Bi-peptider er et populært valg med hensyn til dette aspekt af hudpleje, hvilket bruges til at styrke huden.

Komplette ingredienser

Vand, Magnesium Aluminium silikat, natrium silikat, butylen Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea smør, xanthangummi, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Acetyl tetrapeptid-5, Acetyl Octapeptide-3, CI 16035, CI 19140.

Instructions

Vask dit ansigt blidt og tør. Brug en fugtighedscreme eller øjencreme (ikke olie-baseret) og vent et minut eller to, så det absorberes helt i huden. Klem en lille mængde af produktet på din fingerspids, omtrent på størrelse med et riskorn. Gnid cremen mellem dine to indeksfingre, indtil cremen bliver farveløs i ca 5-10 sekunder, mens området stadig er tilstrækkelig vådt. Brug cremen omkring området under øjnene, og udjævn fra indersiden til ydersiden. Bland ved hjælp af en let og trykkende bevægelse. Lad det blive i huden i 2-3 minutter, mens produktet tørrer. Fjern rest (da det betyder, at for meget af produkter er blevet brugt). Du kan derefter bruge din foretrukne makeup.

Vejledning

Hvert Remescar produkt er lavet med følsom hud i tankerne. Men området under øjnene er særdeles følsomt, så du bør overveje et par ting. Vær meget forsigtig på ikke at få produktet i øjet. Tag dig tid til at læse de fulde ingredienser, før du bruger produktet i tilfælde af, at de indeholder noget, som du er allergisk over for. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, kan du tjekke med en læge før brug.