emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Remescar Silikone strækmærke behandling

100ml Creme | Creme mod strækmærker

Remescar

189 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

RemeScar ™ Silikone Creme mod Strækmærker er en effektiv, naturlige creme mod strækmærker, der kan behandle alle typer af ar og strækmærker effektivt. De aktive ingredienser fugter og reparerer beskadigede områder af kroppen og huden. Få smuk og elegant hud uden strækmærker og ar i dag med RemeScar™.

 • Reducerer effektivt alle typer strækmærker og ar
 • Baseret på en eksklusiv silikone, som anvendes i medicin
 • Vellykket forsøg, hvor op til 50% af forsøgspersonerne opnåede reduktion af strækmærker på blot 28 dage.
 • Forhindrer nye strækmærker for at fremkomme
 • Øjeblikkelig og langvarig hydrering af huden
 • Gør huden stærkere og mere modstandsdygtig

RemeScar ™ Silikone Creme mod Strækmærker giver et blødt og diskret lag ovenpå huden, som helbreder og behandler strækmærker og ar i dybden på effektiv og sikker vis. Cremen beskytter samtidig det allerede sunde væv, hvilket forebygger yderligere strækmærker for at forekomme. Det er derfor en sikker og effektiv behandling af strækmærker. Fjern strækmærker i dag med RemeScar™, og få din smukke og sunde hud tilbage!

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 100 ml

Hvad er RemeScar ™ Silikone Creme mod Strækmærker?

Dette er en silikonebaseret creme mod strækmærker, som kan håndtere flere typer af pinlige og irriterende mærker på kroppen, såsom strækmærker og dybe ar. Kliniske undersøgelser har bevist, at efter ca. 28 dages brug havde 50% af personerne i forsøget mistet deres strækmærker på maven, hofter og ben.

RemeScar ™ Silikone Creme mod Strækmærker forhindrer betændelse og sikrer derfor en sund hud, samt beskytter mod yderligere skader. Ingredienserne i produktet fugter huden og sikrer, at den er i balance. Takket være de phospholipid-inducerede egenskaber kan cremen absorberes godt ind i hudens overflade, hvilket giver en hurtig og helbredende virkning.

RemeScar ™ Silikone Creme mod Strækmærker kan ligeledes beskytte huden mod UV-stråling og eksterne bakterier. Fjern strækmærker og ar med denne effektive creme fra RemeScar™

Hvad er strækmærker?

Strækmærker opstår, idet hudens trækkes ud hurtigere, end det kan nå at vokse og tilpasse sig. Dette sker for eksempel ved puberteten ,vægtforøgelse eller graviditet. Disse begynder oftest som små ar på maven, hofter, balder eller bryster. Det kan ligeledes ske, at brud dannes i forbindelse med komplikationer såsom kløe, betændelse eller større smerte. RemeScar ™ Silikone Creme mod Strækmærker kan håndtere alle typer strækmærker og ar, der er opstået over tid. Vi anbefaler den generelt til gravide kvinder, samt nybagte mødre, men den er klinisk testet effektiv til alle aldre og former for strækmærker.

Sådan bruger du RemeScar™?

Før du benytter denne effektive creme mod strækmærker, bør du være sikker på at det berørte hud er tørt og rent. Derefter anvendes cremen på det angrebne område. Gnid den ind i huden, indtil den er helt absorberet. Vi anbefaler at bruge RemeScar™ Creme mod Strækmærker, efter et brusebad, da huden her er mest absorberende overfor de aktive ingredienser i cremen, samt huden her er renest. Porerene er mest åbne efter et brusebad, hvorfor effekten af behandlingen her er størst. For at slippe af med dine strækmærker for altid, bør du anvende cremen op til 2 gange om dagen, i en periode på to til tre måneder. Fortsæt eventuelt behandlingen efter behov og ønske.

Hvorfor skal du købe RemeScar ™ Creme mod Strækmærker ™?

Vi på ShytoBuy yder hurtig, sikker og diskret fragt, så du kan begynde din behandling så hurtigt som muligt. Derudover sidder vores danske kundeserviceteam klar til at svare på dine spørgsmål hver hverdag fra kl. 10-18. Ydermere yder vi køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. igennem e-mærket og e-handelsfonden. Fjern dine strækmærker i dag med RemeScar™ - det har aldrig før været så let og sikkert!