emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Revita Balsam

205ml Balsam | Conditioner mod hårtab

DS Laboratories

269 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du at stoppe dit hårtab? Revita.COR hårvækst balsam, er noget af det allerbedste indenfor hårtabs behandling, som kan opnås med bioteknologi. Dette er en effektiv balsam mod udtynding af højeste kvalitet, som bygger på succesen fra Revita Shampoo, som bruger den nyeste hår stimulerings teknologi. Revita.CORs høje kvalitet, skyldes primært at indholdet giver en mere komplet og længerevarende behandling, så du får mest muligt ud af behandlingen og hurtigere kan nyde godt af at få fyldigere hår.

 • Prisvindende videnskabelig formel, som er perfekt til mænd og kvinder, der lider af hårtab
 • Revita.COR giver flotte resultater selv hvis du udsætter håret for meget vand, som ved svømning eller svedtendenser
 • Ingredienser arbejder i op til 12 timer, efter at de er blevet anvendt
 • Indeholder stærke aktive ingredienser, som er bevist at have virkning i kliniske forsøg
 • Revita.COR hårvækst balsam, inkluderer Ginseng, for at forlænge hårsækkenes liv og øge deres potentielle tykkelse
 • Indeholder botaniske stamceller for at danne en robust formel, der varer længere
 • Lige så let at bruge som enhver anden almindelig balsam

Når man ønsker at overvinde hårtab, så er der en masse produkter at vælge imellem. Men med Revita.COR hårvækst balsam , kan du være sikker på, at du bruger en af de bedste produkter tilgængelige på markedet. Med en praktisk og effektiv formel indviet af innovatorer og forskere ved DS Laboratories, kan Revita.COR forbedre udseendet af dit tynde hår.

Læs mere
Type: Balsam
Størrelse: 190 ml

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvad er Revita.COR hårvækst balsam?

Revita.COR er en effektiv hårtabs balsam, som leverer den nyeste hårvækst teknologi. Den indeholder top kvalitets ingredienser med høj ydeevne, der kan trænge dybere ned i hårsækkene og kan vare ved i længere tid.

Revita.COR hårvækst balsam, tackler hårtab igennem vedholdenhed, kvaliteten af ingredienser i produktet og absorption i hovedbunden af disse ingredienser. Derfor får du med Revita.COR, en effektiv balsam mod hårtab, som giver kombinationen af at være nem at bruge, samt indeholde testede innovative ingredienser, som efterlader dig med evnen til virkelig at kunne begynde, med at forbedre dit hårtabsproblem en gang for alle.

Revita.COR hårvækst balsam er blevet udviklet specielt til brug på hovedbunden. Det kan give betydelige fordele på hovedbundens vitalitet, samt fremme en bedre sundhed og struktur hårtrådene. Revita.COR virker kraftigt blokerende mod dihydrotestosteron (DHT), som er en af de hyppigste årsager for hårtab. Sådanne egenskaber udgør en omfattende hårvækst stimulation. Revita.COR hårvækst balsam er ideel enten som et selvstændigt produkt eller i kombination med andre hårtabs behandlinger.

Hvordan virker Revita.COR hårvækst balsam?

Dette højkvalitets produkt virker ved at levere ingredienser til at øge fire centrale hårvækst kategorier:

 1. For at sætte skub i stamcellerne og folliklerne ny aktivitet
 2. Beskyttende forbindelser til at forhindre yderligere skade
 3. Ernæringsmæssige forbindelser til at hjælpe i stofskiftet
 4. Levere avancerede plejende forbindelser

En af de vigtigste forskelle mellem Revita.COR hårvækst balsam, og andre hårtabs produkter er, hvordan ingredienserne er indkapslet i kationisk ladet faste kugler. Den unikke teknologi betyder, at de små 0,1- 1,0 μm sfære partikler vil holde sig til hovedbunden. Denne handling betyder ingredienser opbevares i længere tid for at øge effekten af hårvæksten, selv under svedture eller svømning.

Kliniske forsøg samt fordelene ved at bruge Revita.COR hårvækst balsam

Hvis du bekymre dig over udtynding og skaldethed eller ønsker at forbedre din hovedbund og hårs sundhed uden at ændre din livsstil så kan Revita.COR hårvækst balsam være din frelser.

Omfattende kliniske forsøg, der sammenlignede en balsam hvor ingredienserne ikke var indkapslet, med en balsam som benyttede indkapsling (ligesom Revita.COR hårvækst shampoo) viste, at den aktive bestanddel i den indkapslede metode, stadig varede ved efter to, fire og seks timer; mens den anden forms ingredienser allerede havde aftaget i virkning.

I et andet klinisk forsøg blev menneskehår behandlet med enten en 1% fri form forbindelse eller en 1% bio-klæbemiddel, indkapslet version af den samme forbindelse, der bruges i Revita.COR hårvækst balsam. Resultaterne fra denne test viste, at efter 24 timer, var den indkapslede formel 10 gange stærkere og havde samtidigt varet i længere tid end nogen anden formel.

Succesen med disse forsøg er skyldes indkapslingen af ingredienserne i Revita.COR hårvækst balsam, der hjælper til at afvise vand og herved øge produktets levetid.

Hvornår vil jeg se resultater fra Revita.COR hårvækst balsam?

Indenfor få dage burde du kunne opleve de første resultater fra Revita.COR hårvækst balsam. Før du kan mærke tydelige tegn på dit hårs revitalisering, vil det tage nogle uger, alt afhængigt af omfanget og alvoren af den udtynding du oplever. Denne tidsperiode er fordi hårsækkene har tendens til at vokse med en hastighed på omtrent 0.3-0.4mm dagligt.

Hvordan bruger jeg Revita.COR hårvækst balsam?

For de bedste effekter, ved brug af en effektiv balsam mod hårtab som Revita.COR, bør du benytte produktet efter brug af Revita shampoo. Massere denne glatte formel grundigt ind i din hovedbund og lad den side i 2 minutter, og skyl den derefter ud. For at opnå de bedste resultater, anbefales det at du bruger Revita.COR hårvækst balsam dagligt. Komplementære produkter fra DS Laboratory produkt portefølje såsom Spectral.RS®, Spectral.DNC-N®, og Spectral.DNC-S anbefales også at blive brugt sammen med Revita.COR hårvækst balsam for at du kan opnå de bedst mulige resultater, og endnu en gang nyde at have tykkere og sundere hår.

Er der nogen bivirkninger ved brug af Revita.COR?

Mens Revita.COR hårvækst balsam leverer en intens løsning til hårtab, så er det også en meget sikker én. DS Laboratories, har sørget for at de kun bruger naturlige ingredienser, som er allergivenlige samt har hårstimulerende egenskaber. Den er velegnet og sikker for lokal anvendelse og den kan samtidigt øge din hovedbunds overordnede sundhed. Læs ingredienser på Revita.COR hårvækst balsam på forhånd, for at sikre du ikke er allergisk overfor noget af indholdet.