Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Revivogen™ Shampoo 360 ml.

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Revivogen Shampoo mod udtyndende hår er blev udviklet af førende hår- og hudlæger, for at hjælpe kvinder og mænd, som lider af hårtab. Revivogen Shampoo renser blidt og fjerner sebum og bakterier fra hovedbunden. Den revolutionerende formular indeholder bioaktive næringsstoffer, der fugter, nærer og forbedre hårets- og hovedbundens tilstand, for således at skabe et sundt miljø for nyt hårvækst.

 • Behandling af tyndere hår og hårtab hos kvinder og mænd i alle aldre
 • Kan bruges til at gøre dit hår tykkere, mere skinnende og give det større vitalitet inden for 8 uger
 • Revivogen Shampoo er designet og udviklet af amerikanske læger indenfor hårtab
 • Fugter, nærer og styrker hovedbunden
 • Egnet til mænd og kvinder

Revivogen Shampoo indeholder naturlige aktive ingredienser, der giver næring til hovedbunden og hårsækkene, for således at fremme fremtidig sund hårvækst.

Læs mere
Type: Shampoo
Størrelse: 360 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Revivogen Shampoo og hvordan vil det gavne mig?

Vidste du, at 95% af tilfældene af hårtab er forårsaget af DHT, et naturligt forekommende hormon i kroppen? Dermatologer har udviklet en naturlig behandling for at modvirke de negative virkninger af DHT. Revivogen Shampoo har allerede hjulpet tusindvis af mænd og kvinder med at forebygge og behandle tyndere hår og hårtab.Shampooen er designet til at give stærkere hår med øget vitalitet inden for et par måneder og er blevet valgt, fordi den effektivt kan modvirke problemer med DHT.

Hvornår kan jeg se resultater?

En af de store fordele ved Revivogen shampoo til hårtab er, at det kan give resultater på både kort og lang sigt. Flere brugere har bemærket, at deres hårtab reduceres eller standses inden for et par ugers brug. De langsigtede fordele omfatter forbedring af hår styrken, volumen og vitalitet. Revivogen kan gøre din nye hårvækst tykkere og mere skinnende end før, fordi shampooen påvirker hårsækkene og kan give langsigtede resultater. Da vores kroppe reagerer forskelligt på hårtab behandlinger, kan resultatet variere fra person til person.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Er der nogen bivirkninger ved Revivogen?

Der er ingen skadelige bivirkninger ved brug af shampoo til hårtab og tyndere hår. Reaktion, der kan opstå, er mild irritation i hovedbunden i begyndelsen af ​​anvendelsen. Hvis du har sår eller sår på hovedbunden, bør du konsultere din læge, før du begynder behandlingen.

Hvad indeholder Revivogen Shampoo mod hårtab?

Indholdet er blevet udvalgt af førende eksperter i hårtab og er blevet udvalgt for deres egenskaber til at forhindre hårtab og gøre håret tykkere. Indholdet er som følger: (Vand), deioniseret vand, Decyl polyglucose, Cocoamphocarboxyglycinat, Cocamide MEA, Aloe Vera, jojobaolie, cocoyl sarcosin, dimethicon, ethylenglycol stearat, Polyquatrenium-4, Panthenol, Savpalme ekstrakt, Niacin, Guar, Soya Protein , Pyridoxal Hydrochlorid, silkeprotein, allantoin, ascorbinsyre, a-linolensyre, gamma-linolensyre, linolsyre og zinksulfat.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (90% baseret på 2 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Mit hår føles frisk og sundt. Mere skinnende og lidt mere tæthed efter 2 måneders brug
 • * Jeg er meget tilfreds med Revivogen. Jeg har altid døjet med tyndt og tørt hår/hovedbund. Denne shampoo har gjort det mere sundt.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev