Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Revivogen™ Hovedbundsterapi Sæt

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Revivogens hovedbundsterapi hjælper dig med at behandle dit hårtab og stimulere et tykkere, stærkere og sundere hår på en enkel, hurtig og naturlig måde. Denne unikke formel er designet af førende hårtab eksperter fra USA og har allerede hjulpet tusindvis af mænd og kvinder til at opnå et sundere hår.
 • Reducerer hårtab ved at stimulere ny og sund hårvækst
 • Revivogens hovedbundsterapi er designet i samarbejde med førende dermatologer
 • Klinisk testet for sin effektivitet
 • Kan bruges af både mænd og kvinder på alle områder af hovedbunden
 • Naturlige og sikre ingredienser er udvalgt for deres evne til at forhindre hårtab og styrke hårsækkene
 • Du skal blot anvende en gang om dagen før du sover, og du kan se fordelene i løbet af få uger
Det unikke ved Revivogens hovedbundsterapi er, at det giver både kortsigtede og langsigtede fordele. Hvis du bestiller hos ShytoBuy, kan du allerede modtage din formel i morgen med UPS (gælder for bestillinger placeret inden kl. 16 mandag-torsdag) så du kan nyde fordelene så hurtigt som muligt. Læs mere
Type: Serum
Behandlingsvarighed: 90 dage
Størrelse: 3x60 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Revivogens hovedbundsterapi og hvordan vil det hjælpe mig?

Revivogens hovedbundsterapi er resultatet af mange års videnskabelig forskning og opfindelse af førende amerikanske Dermatologer. Denne patenterede, unikke formel indeholder de mest potente naturlige ingredienser, som er kendt for at bekæmpe DHT hormonet (hovedårsagen bag 95% af hårtab). Dette revolutionerende produkt indeholder alle de langsigtede fordele til behandling af hårtab til en brøkdel af prisen på andre behandlinger. Revivogen virker ved at bekæmpe DHT samtidig med at rense hovedbunden for at skabe de perfekte rammer for at de nye hår vokser sig tykkere, stærkere og sundere.


Hvornår kan jeg nyde resultaterne?

Den oprindelige fordel ved Revivogen er, at det kan forhindre hårtab i løbet af kun få uger. Mange brugere begynder at se en styrkelse af hårvæksten efter et par måneder. De fulde resultater kan ses i løbet af 4-12 mdr. Husk, netop fordi vores kroppe reagerer forskelligt på naturlige behandlinger, vil resultaterne variere fra person til person.

Er der nogen bivirkninger?

I kliniske forsøg, var den eneste reaktion på Revivogen noteret som mild irritation hos færre end 2% af brugerne. Ingen negative bivirkninger blev registreret. Du bør altid læse ingredienserne, før du bruger en lokalbehandling, for at sikre at du ikke er allergisk over for nogen af ​​dem. Rådfør dig med din læge, hvis du er i tvivl eller har nogen former for skade på din hovedbund.

Hvad er ingredienserne?

Hver ingrediens i hele revivogen serien er specielt udvalgt af hudlægere for deres evner til at bekæmpe fortyndende hår og understøtte stærkere, tykkere hår vækst. Disse bestanddele er: SD Alcohol 40, renset vand, linolensyre, oliesyre, Savpalme ekstrakt, ethyllaurat, Beta-Sisterol, koffein, octylgallat, dodecyl gallate, pyridoxal-5-phosphat, E-vitamin, procyanidin B2, azelainsyre, Zink sulfat, Menthol, EDTA, parfume.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (93.33% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.7% baseret på 961 )

 • * Rigtig god pris, levering og service!
 • * I takt med at jeg er blevet ældre er mit hår altså også blevet tyndere. Jeg har valgt at investere i dette sæt, for at minimere og forebygge yderligere hårtab. Hurtig fragt
 • * Mit hår føles tykkere og mere tæt efter 2 måneders brug med Revivogen. mit hår vokser hurtigere end det nogensinde har gjort tidligere.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev