Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder kun på udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner*
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Rush Herbal Popper

15 ml Spray | Tungespray for maskulin energi

Vores intime og sanselige liv bliver vigtigere og vigtigere, da mænd og deres partnere i stigende grad forstår, hvor vigtigt dette aspekt for følelsen af selvværd er. Men trods de høje niveauer af utilfredshed, vender mange sig væk fra den hjælp, som er til rådighed, om det så er piller eller cremer. For at tilbyde en ny brugsmetode, bruger Rush Herbal Popper sprayen innovativ viden om kroppen til at give dig en hjælpende hånd.

  • Virker ved at vække kroppen og sindet
  • Unik blanding af plantestoffer, aminosyrer og vitaminer
  • Energigivende Ginkgo Biloba
  • B-vitamin kompleks for træthed og udmattelse
  • Stimulerende smag
  • Tungespray for hurtig absorbering

Lidenskabelig lyst er mere end bare et fysisk emne - så meget foregår i hovedet! Med dette i betragtning omfatter Rush Herbal Popper sprayen et bredt udvalg af faktorer, der er valgt for at adressere bekymringer på begge disse områder. På bare et øjeblik kan du anvende det lige under tungen på et område, der hurtigt får adgang til blodbanen. Og i en potent og kompakt flaske, kan du altid have det med dig.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Vegetarisk

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.


Efterspørgslen efter øget lyst

Vi ønsker alle at være i stand til at være klar til action med det samme - men nogle gange vil vores krop bare ikke det samme! Lysten kan feje over os stedet for feje os væk. Mænd kan især stå tilbage med nedsat selvværd, hvilken kan skade deres følelse af potens og styrke. De kan stå tilbage med et ønske om at supplere deres krop med en lille booster, således at de kan være i gang så længe de har lyst. Selvom der er mange produkter til rådighed, vil mange af os foretrække ikke at skulle tage en pille, bruge en creme eller gel eller indtage uforståelige kemiske produkter. Behøver vi en ny og innovativ tilgang?

Rush Herbal Popper

Vi søger alle efter nye måder at administrere de forbindelser, vi ønsker at vores krop - og Cobeco Pharma har fundet en! En tungespray, er rettet mod det tynde lag af huden, som giver mulighed for at absorbere produktet bedre i blodbanen. Rush Herbal Popper bruger denne revolutionerende tilgang til at administrere en præcis afmålt og ekspertudvalg af urteekstrakter, aminosyrer og vitaminer.

Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

Dette ekstrakt fra et berømt træ har været anvendt i kosttilskud i århundreder, og har længe været forbundet med at være i stand til at vække kroppen. Det har ikke kun været knyttet til en øget effekt i mentale og kognitive præstationer, men også for at støtte af nitrogenoxid, som er kendt for at spille en vigtig rolle i cirkulationen.

L-arginin
L-arginin

Inden for vores krop konverterer aminosyren L-arginin til nitrogenoxid (NO), som anses for at være meget vigtig for cirkulationen. Nitrogenoxid er kendt for at hjælpe sine 50 billioner celler med at kommunikere med hinanden, og det er også blevet undersøgt med hensyn til dets evne til at støtte fysiske aktiviteter i en bred vifte af områder.

Siberisk ginseng
Siberisk ginseng

Denne lille busk, som ikke er relateret til det ægte Ginseng, deler faktisk en bemærkelsesværdig række egenskaber. Dens brug daterer tilbage til over 2000 år, som traditionelt bruges som en tonic og stimulant, samt at forbedre den fysiske tilpasningsevne. Undersøgelser er blevet udført i dens samspil med fysisk modstand og udholdenhed.

Saw Palmetto
Saw Palmetto

Denne palme, som er hjemmehørende i Nordamerika, kaldes også for Serenoa Repens. Ekstraktet af det betragtes som en vigtig ingrediens til den maskuline krop, på grund af fordelene med deres intime regioner. Talrige undersøgelser er blevet gennemført, som undersøger forholdet mellem Saw Palmetto og den mandlige virilitet. Læs mere her.

Niacin
Niacin

Også kaldet for niacinamid eller nicotinamid. Denne form for Vitamin B3 er meget vigtigt for vores krops indre funktioner. Det anses for at være nyttigt for sit bidrag til normal psykologisk funktion udover øget stofskifte og reduktion af træthed.

Ingredienser per 3ml: vand, 39 mg 39 mg L-arginin (Serenoa repens), 39 mg tranebær (Vaccinium macrocarpon), 15 mg Ginkgo biloba, 15 mg L-glutaminsyre syre, 15 mg L-alanin, 15 mg L-lysin, L-arginin, 39 mg sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus), 15 mg NE* niacin (som nicotinamid) (= 83% RDA**), natriumchlorid, konserveringsmidler: E211, E202.

Sådan bruges sprayen

Rush Herbal Popper er beregnet til at blive en hurtig, let og diskret tilføjelse til dit regelmæssige og normale intime liv. Ryst flasken godt før brug. Spray 3 ml (2-5 sprays) under tungen omkring 15 minutter før en intim aktivitet. For maksimal nydelse anbefales det, at du bruger det som en regelmæssig optakt til intimitet, ud over at investere i langtidsbrug.

Vejledning

Dette produkt bruger et udvalg af naturlige ingredienser, således at du kan være sikker på, at du løser dine problemer på den bedste mulige måde. Brug et øjeblik på at gennemlæse alle ingredienserne for begge produkter i tilfælde af en personlig allergi. Hvis du er i gang med en medicinsk behandling, bedes du kontakte en læge før brug.

Læs mere
Rush Herbal Popper 15 ml Spray | Tungespray for maskulin energi

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(22)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.48% baseret på 32 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har haft godt oplevelse med jeres poppers. Jeg hyggede mig meget :* . Tak for det.

W Walid A
Bekræftet køb

Virker efter hensigten - klasse.

H Harald O
Bekræftet køb

Jeg har prøvet produktet nogle gange nu, men jeg kan ikke rigtig mærke virkningen af det..? Smagen er ikke så behagelig så ofte har jeg taget noget i munden efterfølgende. Af den grund kan det jo også være derfor at jeg ikke mærker til nogen virkning...

M Mamt
Bekræftet køb

Nice.

P Per
Bekræftet køb

Blev overrasket over hvor effektiv den var :)

K KLM
Bekræftet køb

Kanon godt. Man bliver helt vildt liderlig

M Mads
Bekræftet køb

Vil varmt anbefale den til analsex :)

H Henrik
Bekræftet køb

Min erfaring har været rimelig positiv. Rush herbal popper har tilføjet ekstra krydderi til mit sexliv

T Tea
Bekræftet køb

Min kæreste er helt vild med analsex men det gjorde ondt på mig. Det er rigtig nok, man bliver mere afslappet og tændt med Herbal poppers

S Simone
Bekræftet køb

Min personlige erfaring er at den giver bedre nydelse. Det er et rigtig godt produkt

S Stig
Bekræftet køb

Man får en sus i kroppen og føler sig euforisk. Det vil jeg i hvert anbefale Mvh

P Pia
Bekræftet køb

Herbal popper holder min penis stiv

K Karl
Bekræftet køb

Hej. Jeg vil gerne anbefale rush herbal popper. Den har givet mig og min kæreste en længere forespil.

S Skatt
Bekræftet køb

Produktet lever op til mine forventninger

S Spidderman
Bekræftet køb

Sætter gang i futten

S Sebi
Bekræftet køb

Der er ikke mange som sælger rush herbal popper. Mit køb forløb hurtigt og jeg er glad for produktet

H Hans
Bekræftet køb

rimelig god

S Solskin
Bekræftet køb

Hej med jer. Nu er jeg i i 40'erne og sexlysten meldte sig ikke særlig ofte. Rush herbal sat gang i den

U Ulrikke
Bekræftet køb

Den gør mig mere liderlig

J Jonnyboy
Bekræftet køb

fuldt tilfreds. Pengene er ikke spildt

C Charlotte
Bekræftet køb

Jeg har kun godt at sige om rush popper

N Nina
Bekræftet køb

Meget fint

R Rabia
Bekræftet køb

Lever fuldt op til hvad den lover

r rush
Bekræftet køb

Kanont!

M Majbrit
Bekræftet køb

super god

I Ida
Bekræftet køb

Udmærket

L Leif
Bekræftet køb

fantastisk og fuldstændig uundværligt for alle der ønsker mere lidenskab

M Mia
Bekræftet køb

alt ok :)

s shirin
Bekræftet køb

Mit sexliv er blevet meget bedre

g gokke
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter