emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Rush Herbal Popper

15ml Spray | Popper til øget nydelse under samleje

Cobeco Cosmetics

189 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Tilføj lidt ekstra krydderi til dit sexliv med eksotiske Rush Herbal Popper. Det er et naturligt afrodisiakum, som øger blodgennemstrømningen i kønsdelene ved seksuel ophidselse. Rush Herbal Popper indeholder ligeledes et en unik kombination af ingredienser, som giver ekstrem seksuel fornøjelse ved at afslappe musklerne i anus og vagina.

 • Rush Herbal Popper er en erotisk stimulator
 • Øger intensiteten og længden af din orgasme
 • Afslapper vaginale og anale muskler
 • Forbedrer blodgennemstrømningen i kønsdelene
 • Er velegnet til både mænd og kvinder
 • Let at bruge og hurtigvirkende

Rush Herbal Popper kan bruges af både mænd og kvinder og skal ganske enkelt bare sprøjtes under tungen. Intensivér din følsomhed og tag sex til nye højder.

Rush produkter
Læs mere

Hvad er Rush Herbal Popper?

Rush Herbal Popper er et nydelsesmiddel, der kan hjælpe dig til at dyrke mere spændende sex. Dens kraftfulde naturlige ingredienser kan øge din sexlyst og afslappe hele din krop, med specielt fokus på anus og vagina. På denne måde kan penetration blive lettere og sjovere. Rush Herbal Popper er kendt for at kunne forstærke og forlænge dine orgasmer, så du kan få endnu mere ud af sex. Produktet er specielt udviklet til naturligt at øge den seksuelle følsomhed, for at hjælpe dig og din partner med at opnå mere intens og mere lidenskabelig sex.

Hvordan virker det?

Rush Herbal Popper er kendt for at være hurtigvirkende. Den naturlige formel kan gøre at du føler dig mere ophidset, og du kan opnå en varm og behagelig følelse. Hos mænd kan Rush virke afslappende på musklerne i anus samt øge styrken bag erektionen. Kvinder kan derimod opleve en følelse af afslapning i både vagina og anus. For begge parter, er det kendt at intensiteten af orgasmen kan højnes.

Popper bruges ofte som et gå-i-byen stof, men kan også bruges til at højne seksuelle oplevelser hjemme i soveværelset. Det er kendt for at kunne give et ”sus” og en følelse af eufori og anses for at øge både sexlyst og ophidselse. På samme tid kan den afslappende effekt på anus og vagina gøre penetration lettere.

Hvordan skal jeg bruge Rush Herbal Popper?

Sprøjt to gange under tungen ca. 15 minutter før samleje. Du må ikke overskride den anbefalede daglige dosis (3 ml).

Er der nogen bivirkninger?

Ifølge producenten har man ikke registreret nogen bivirkninger ved brugen af Rush Herbal Popper, men du bør altid læse ingredienserne grundigt igennem før brug, for at sikre at du ikke er allergisk over for noget.

Ingredienser

Ingredienser per 15 ml: 200 mg Zizyphi Fructus, 200 mg Saw Palmetto, 200 mg Siberisk Ginseng, 75 mg L-Alanin, 75 mg Glutamisk syre, 75 mg L-Lysin, 75 mg Ginkgo Biloba, 75 mg Niacin (Vitamin B3) (= 416 % af anbefalet dagsdosis), Alkohol 5 % Vol.