Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Skinny Tan - 7 Day Tanner

Af: Skinny Tan

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Når man ønsker en sund, naturlig smuk glød i huden, men samtidig ikke ønsker at udsætte sin hud for ekstrem sollys, så er Skinny Tan 7 Day tanner løsningen, du er på udkig efter. Det er let at anvende og har en farve guide, så du kan være sikker på at du ikke er gået glip af svære overflader. Selv hvis du formår at få tanlines vil du kunne rette det til at være en stabil og naturlig og sund glød. Skinny Tan 7 Day Tanner er beriget med mandelolie, som er kendt for at reducere det æstetiske udseende af acne og cellulite og er også hudvenlig for folk, der lider af tør og sart hud.

 • Hurtig løsning
 • Ingen striber - opnå en komplet tan
 • Holder huden solbrun og lækker i op til 7 dage
 • Velegnet til mænd og kvinder
 • 100% naturlige ingredienser - ingen bivirkninger

Skinny Tan 7 Dag Tanner giver mænd og kvinder mulighed for at få den tan de altid har drømt om, uden at udsætte din hud for skadelige UV-stråler. Produktet er let at anvende på huden og giver lignende resultater som du vil kunne forvente fra en salon. Behandlingen er yderst bekvemmelig og kan foregå hjemme uden at skulle anvende cremen i flere dage. For at få en solbeskinnede glød uden at skulle bekymre dig om tidlig ældning eller hudskader fra UV-stråler, kan du drage fordel af dag til dag levering med UPS, så længe du bestiller før kl. 16:00

Læs mere
Type: Lotion
Størrelse: 125 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Skinny Tan 7 Day Tanner?

Skinny Tan 7 Dag Tanner er en naturlig tan, der hjælper til at give din krop konturer til at reducere forekomsten af cellulite. Din hud vil fortsætte med at udvikle sig til en smuk og naturlig tan, der ikke vil falme i op til 7 dage. Alle ingredienser, der anvendes i Skinny Tan 7 Day Tanner er naturlige og af yderst høj kvalitet, hvilket gør den velegnet til brug for personer med tør og irriteret hud. Derudover indeholder produktet en duft, der består af kokos, til at tage dit sind ud til en tropisk ø, i modsætning til andre selvbrunere, der indeholder en lugt, der gør at du ønsker at springe tilbage i bruseren. Forkæl dig selv med Skinny Tan 7 Day Tanner i et par minutter, og nyd godt af et udseende, somom du lige var hjemvendt fra tropisk ferie: solbrun, gylden og lækker!

Tanning uden risiko

Det har længe været kendt, at en mørkere kulør kan få dig til at se tyndere og slankere ud. Tanning er dog ofte forbundet med stor risiko, såfremt man benytter sig af de traditionelle metoder: solbadning eller solarier. Disse metoder kan frembringe alvorlige hudsygdomme, som let og elegant kan undgås med Skinny Tan 7 Day Tanning. Ved at anvende produktet i blot et par minutter, kan du nyde godt af en smuk og solbrun kulør i op til 7 dage!

Fordele ved Skinny Tan - 7 Day Tanner

Hvis du er en kvinde, så har du sikkert alverdens cremer derhjemme, som hver især har deres formål. Men hvorfor ikke slå alle disse cremer sammen i én? Med 7 Day Tanner opnår du en solbrun hud, en blødere hud, reduceret appelsinhud og en mindsket væskeophobning.

Selvbruneren giver dig en flot gylden brun kulør, som ikke giver huller. Du kan være sikker på, at du får en flot og tæt flot kulør, som ikke kan bemærkes.

7 Day Tanner indeholder kun naturlige ingredienser og er ikke tilsat med tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller andet unaturligt. Selvbruneren giver kun huden kærlighed med de bedste fordele.

Anvendelse af Skinny Tan - 7 Day Tanner

Tag et bad og vask kroppen grundigt, samt rens huden for døde hudceller ved at eksfoliere den med en scrub, svamp eller lignende.

Du kan bruge din selvbruner på alle kroppens dele. Påfør den gerne i god tid og lad den gerne tørre i cirka 2-5 timer. Ja, 5 timer lyder af meget, men du kan altså sagtens tage tøj på og være aktiv, du må bare ikke gå i seng eller gå i bad i de 5 timer.

For at bevare hudfarven så længe som muligt i den bedste stand, så husk at drik godt med vand, da det bidrager huden med kollagen, som holder den sund og hydreret

Dokumenterede resultater

Med den voksende bevidsthed om farerne ved langtids solbadning, er efterspørgslen af selvbrunerprodukter steget markant. Desværre er mange af disse produkter fyldt af kemikalier, som udtørrer huden. Skinny Tan 7 Day Tanner indeholder kun naturlige ingredienser og kan anvendes af de fleste hudtyper uden at udtørre huden, mens det har vist sig at reducere forekomsten af cellulite. Der er altså tale om et yderst sikkert og bivirknings-frit produkt, som kan anvendes hele året rundt.

Hvornår kan jeg se resultater?

Du vil kunne se resultater efter få minutter efter påførslen af produktet.

Sikkert og naturligt?

Da produktet kun indeholder 100% naturlige ingredienser, findes der ingen kendte bivirkninger ved brug. Vi anbefaler dog altid at læse ingredienslisten før brug, for at se om du potentielt skulle være allergisk overfor en eller flere af ingredienserne.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Har ikke tid til at lægge selvbruner så tit, så 7-dags løsningen er rigtig god for mig! Denne selvbruner lever helt op til forventningerne :)
 • * Gav mig en helt naturlig brun farve som om jeg havde været på ferie!
 • * Helt fantastisk selvbruner. Skinny Tan er et mærke jeg vil fortsætte med at bruge :)
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev