Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Sexlegetøj

Juster din søgning

Juster din søgning

Kategori
Anal intimitet (9) Feromoner (5) Glidecreme (10) Sexlegetøj (1) Tømmermænd (1)
Score
 
Brug af frækt sexlegetøj ved samleje, såsom vibratorer og Penisringe er blevet stigende populært indenfor de seneste 10 år. Frækt sexlegetøj er simple at bruge og kan stimulere begge parter, så I kan tage jeres sexliv til nye højder. Køb dit sexlegetøj online, sikkert og diskret.
Brug af frækt sexlegetøj ved samleje, såsom vibratorer og Penisringe er blevet stigende populært indenfor de seneste 10 år. Frækt sexlegetøj er simple at bruge og kan stimulere begge parter, så I kan tage jeres sexliv til nye højder. Køb dit sexlegetøj online, sikkert og diskret.

Hvorfor Sexlegetøj?

Det er på tide vi gør op med det tabu belagte emne som er frækt sexlegetøj. Mange mennesker føler at brugen af legetøj er tilknyttet med skyldfølelse. En skyldfølelse der bunder i uvidenhed og misinformation. Legetøj er fantastisk og kan hjælpe dit sexliv og dit forhold. Måske er dit sexliv blevet lidt kedeligt og ensformigt, og kan resultere i at du mister gnisten i forholdet.

Du bør ikke bare acceptere dette, da frækt sexlegetøj såsom vibrator, Penisringe og massage apparater, kan hjælpe dig med at finde gnisten igen! Brugen af legetøj vil uden tvivl øge din nydelse, samt bringe dig tættere på din partner

Hvis du som så mange andre værdsætter diskretion, specielt når det omhandler emnet sex, kan du med fordel købe sexlegetøj online hos ShytoBuy.dk

Brug af frækt sexlegetøj?

Legetøj til soveværelset og vibratorer er ikke kun noget du kan nyde sammen med din partner. Specielt vibratorer og massage apparater kan du med stor nydelse bruge alene, enten hvis du er single eller hvis din partner er på forretningsrejse. Sexlysten forsvinder jo ikke, bare fordi din partner ikke er tilstedeværende. I sådanne tilfælde er det fantastisk at have noget frækt sexlegetøj der kan hjælpe dig mens han eller hun er borte.

Sex handler om kontakt, udforskning, nydelse og sidst men ikke mindst, at have det sjovt. Og hvad er mere sjovt end frækt sexlegetøj og vibrator?

Sikkert og diskret!

Vi forstår vigtigheden af en sikker og diskret omgang med alt der omhandler køb af sexlegetøj online. Derfor vil produktet eller navnet på vores hjemmeside ikke blive omtalt på emballagen eller på din bank udtog. Frækt sexlegetøj leveret nemt, sikkert og hurtigt!

Køb dit sexlegetøj Online

Det er nemt, sikkert og hurtigt at købe sexlegetøj online fra ShytoBuy.dk. Husk at du kan modtage frækt sexlegetøj allerede i morgen, da vi har dag-til-dag levering (gælder alle ordrer placeret mandag-torsdag inden kl.16). Du skal ganske enkelt trykke ’tilføj til indkøbskurv’, forsætte til kassen og du kan modtage dit nye frække sexlegetøj i morgen.

Produkter

Massage apparater:

Prostata massage er massage og seksuel stimulering af den mandlige prostata. Stimuleringen sker gennem nærkontakt med den forreste væg i endetarmen med hjælp fra dit legetøj og vibrator. Frækt sexlegetøj bidrager til den seksuelle stimulering af prostata der opleves hos mænd, som kan sammenlignes med kvinders G-punkt, og bliver derfor ofte kaldt ”det mandlige G-punkt”.

Prostata stimulering kan give en mere intens og stærk orgasme hos mænd, end den stimuleringen af penis udelukkende giver, med hjælp af frækt sexlegetøj. Prostata massage er til mænd som lider af seksuel dysfunktion og prostataproblemer. Eller til mænd, der bare trænger til ekstra stimulation gennem frækt sexlegetøj og vibrator.

Hos ShytoBuy.dk har vi en række forskelligt frækt sexlegetøj og massage apparater til både mænd og kvinder, hvilket du altsammen kan købe online. Vores massage apparater er både med og uden vibrator, alt efter dit personlige behov. Se venligst vores forskellige massage apparater nedenunder;

 • Nexus Glide™ prostata massageapparat
 • Nexus® Anal Starter Kit
 • Nexus Vibro™ prostata massage
 • Nexus Neo™
 • Nexus Revo 2™

Penisringe:

Penisringen som er et frækt sexlegetøj, hjælper manden med at holde erektionen længere da den forøger boldtilførslen til penis og du kan derfor holde din erektion længere. Samtidig med at den hjælper manden, giver den også nydelse til kvinden gennem den vibrator, der er placeret på Penisringen.

En Penisring er en form for frækt sexlegetøj, og en Penisring er en ring som placeres omkring Penisroden, primært for at sænke blodtrykket til den oprejste penisvæv, derved varer erektionen over en længere periode.

Køb dit sexlegetøj online. Hos ShytoBuy.dk har vi en række forskelligt frækt sexlegetøj, vibrator og Penisringe. Alle sammen med forskellige vibratorer der møder dig og din partners behov. Se venligst vores froskellige Penisringe nedenunder;

 • Screaming O PrimO Apex
 • Screaming O PrimO Tux
 • Screaming O - O Boy
 • Screaming O Bong O
 • Screaming O Wow
*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.

Tilmeld nyhedsbrev