Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Silk’n Blue™ | Fjern akne og bumser

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Silk’n Blue™ er en revolutionerende behandling mod akne. Silk’n Blue™ benytter lysbehandling til ikke kun at helbrede, men også forhindre og forebygge nye udbrud af akne på de behandlede områder. Prøv Silk'n Blue™ i dag og få din smukke, rene og glatte hud tilbage!

 • Bevist at kunne reducere akne i 9 ud af 10 tilfælde!
 • Forbedrer hudens kvalitet på længere sigt
 • Simpel og effektiv behandling i hjemmet
 • Forebygger mod fremtidig akne
 • Klinisk testet og godkendt af FDA

Befri din hud af akne og mørke, urene pletter, og nyd en ren og glat hud igen! Effekten af denne lysbehandling til bekæmpelse af akne er videnskabeligt bevist for sin effektivitet og sikkerhed, og takket være Silk’n Blue™ kan du nu benytte teknologien i dit eget hjem!

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Silk’n Blue™?

Silk’n Blue™ er en enhed til reduktion af acne vulgaris, som er den mest almindelige form for akne. Der er nu ingen grund til at gøre dig selv til patient på dyre laserklinikker – takket være Silk’n Blue™ kan du nu behandle dig selv i trygge rammer i dit hjem. Oplev denne revolutionerende teknologi til at fjerne din akne og få din smukke og glatte hud igen. Både mænd og kvinder kan behandles med Silk’n Blue™, og derved spare pengene på dyre skønhedssaloner eller langvarig behandling med medicin og cremer.

Hvordan virker Silk’n Blue™?

Denne enhed bruger de positive virkninger ved lysterapi, som er en videnskabelig bevist formular til at bekæmpe aknebakterierne i huden. Teknologien var først betragtet af den britiske professor Dr. Chu i begyndelsen af 2000’erne. Det er muligt at anvende pulserende lys eller IPL farvelasere til at behandle akne og bumser, men den grundlæggende teknologi – som foregår igennem dioder – er den mindst smertefulde, sikre og bæredygtige. Det er denne teknologi, som Silk’n Blue™ benytter sig af.

Silk’n Blue™ benytter sig af blåt og rødt lys med specifikke bølgelængder på huden, hvilket kan befri bakterier og derfor sørge for, at aknen ikke blusser op igen. Det blå lys på 415nm absorberes af porphyrin molekylære aknebakterier, som derefter fører til opløsning af bakterierne. Alt imens giver det røde lys på 645nm en antiinflammatorisk virkning, hvilket fremmer produktionen af kollagen, som er et endogent protein, der holder huden elastisk og sund. Endvidere producerer enheden en behagelig varme, som sørger for, at de olieproducerende kirtler i huden ikke udtørre. Se videoen herunder for en mere detaljeret gennemgang af produktet og virkningen.

Hvordan bruges enheden?

Brugen af Silk’n Blue™ er meget enkel. Tænd blot for enheden ved at trykke på ”Power” knappen. Vent så, indtil det grønne lys holder op med at blinke. Dette betyder at enheden er varmet op, og klar til brug. Hold hovedet af enheden i 3-4 minutter på det akneberørte område. Du vil føle en behagelig varme, hvilket er en naturlig ting. Bemærk at produktet har en sikkerhedsfunktion, som gør, at det ikke kan blive varmere end 41°C, hvilket øger din sikkerhed og beskytter dig mod overdreven varme.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

Synlige resultater kan du forvente allerede efter 3-7 ugers brug. Dog bør en længerevarende behandling overvejes for at opnå virkelig tilfredsstillende og permanente resultater.


*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer
Du bør benytte enheden hver dag i en kontinuerlig periode for at se de bedste resultater. Nedenstående billeder viser resultater efter henholdsvis 2, 3 og 6 måneders brug.

Hvorfor købe Silk’n Blue™?

100% Sikker brug
Udover at være let at bruge, er Silk’n Blue™ ligeledes sikker. Med den integrerede temperaturføler, sørger enheden automatisk for, at temperaturen ikke overstiger 41°C.

Pris vs. kvalitet
Lysbehandling på en klinik kan let koste dig 800-1200 kr. pr. møde. På bare 2 behandlinger, vil du have betalt prisen for en Silk’n Blue™, som giver dig ubegrænset brug og sikrer en endelig slutning af din kamp mod akne.

Fordelene ved dobbelt LED lysbehandling
100% smertefri og risikofri
Skader ikke huden
Hurtige og klinisk dokumenterede resultater
Engangsomkostning

Mærket Silk’n
Mærket Silk’n er anerkendt verden over for sin ekspertise i de forskellige hudplejenicher, og har derfor viet al sin ekspertise og viden i designet af Silk’n Blue™ således du som kunde kan nyde godt af teknologien i dit eget hjem.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (96.67% baseret på 6 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Virkelig en god investering med dette produkt. Mine bumser og inflammation er betydeligt reduceret allerede efter 1 månedes brug. er virkelig imponeret!
 • * lidt dyrt produkt men hold nu op hvor er jeg glad for det. havde store områder med bumser i hovedet og på halsen, men langt de fleste er forsvundet nu. super godt produkt!
 • * er imponeret over virkningen af dette produkt, det er virkelig godt!
 • * fjernede mine bumser fuldstændig på 6 måneder.. har nu gået yderligere 2 måneder uden at se nogen form for bumser på mit ansigt, det er helt utroligt!
 • * kundeservice var utroligt hjælpsomme med alle mine spørgsmål.. må indrømme jeg var meget skeptisk, men resultaterne taler for sig selv!
 • * har brugt silkn blue sammen med jeres emuaid creme med emu olie, og det har virkelig gjort underværker! ved bare at have brugt silkn blue i 2 måneder sammen med cremen, har jeg fået en langt smukkere hud og min akne er synligt reduceret.. fortsætter i den grad, nu skal jeg bare have en bøtte mere emuaid creme, så er jeg flyvende igen!
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev