FRI FRAGT PÅ ALLE ORDRER OVER 499KR TIL VALGFRI PAKKESHOP

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress
Silk’n Glide Xpress

Silk’n Glide Xpress

Hårfjerning I Hjemmet

Oversigt

Silk'n Glide Xpress er en af de hurtigste hårfjerningsapparater på markedet, og det er det bedste valg for dem, der søger hurtighed og effektivitet. Som en nyskabelse i hårfjernings teknologi er denne fantastiske enhed udstyret med klinisk bevist HPL ™ teknologi, der er unik for Silk'n og er en af de hurtigste at bruge på markedet - en gennemsnitlig helkrops session tager kun 20 minutter!

 • Patenteret HPL ™ teknologi
 • Fuld krop i typisk 20 minutter
 • Med 300.000 lysimpulser
 • Justerbar hastigheds & energi indstillinger
 • Til ansigt og krop
 • Inkluderer 2 års garanti

Silk'n Glide indeholder også en række funktioner, der gør den til nummer et når det ommer til at fjerne hår i hjemmet. Den omfatter puls- og glide teknologi til nem og lettilgængelig brug samt en indbygget hudfarve sensor for at sikre sikkerhed, selv på mørkere hudtyper. Derudover indeholder den massive 300.000 lysimpulser, til brug over hele kroppen og ansigtet, uanset hvor meget hår du vil slippe af med!

Silk’n Glide Xpress Funktioner

Silk’n Glide Xpress Funktioner
 • Patenteret & klinisk bevist HPL ™ teknologi
 • En af de hurtigste HPL ™ hårfjernings apparater
 • Helkrops session på gennemsnitlig 20 minutter
 • Justerbare hastigheder
 • 300.000 lysimpulser - ikke nødvendigt med genopfyldnings patroner
 • Velegnet til ansigt & krop
 • Pulserende & glidende metode
 • Med fem energi indstillinger
 • Velegnet til mørkere hudfarve
 • Kan bruges efter solbadning (ved energi indstilling 1)
 • 3 cm² behandlingsområde
 • Inkluderer en deluxe bære og rejse taske
 • 2 års garanti

Patenteret HPL™ Teknologi

Patenteret HPL™ Teknologi

Eksklusiv for Silk'n, er HPL™ (Home Pulsed Light™) hjemme-versionen af ??IPL (Intense Pulsed Light), en teknologi, der anvendes i saloner til permanent at fjerne hår ved hjælp af lysimpulser. Udviklet ud fra over 15 års brug af over IPL, er denne avancerede teknologi baseret på teorien om selektiv foto termolyse. Det virker ved at levere bredspektret optisk energi fra en enhed, som derefter absorberes af de mørke melanin pigmenter i håret, og ikke de lettere pigmenter i huden. Indefra hår akslen bliver energien derefter omdannet til varme, som ændrer folliklen, så håret ikke vil vokse tilbage.

Hvad der er så specielt med Silk'n HPL™-teknologien, er dog, hvordan det er optimeret for at gøre det så sikkert som muligt og ideelt til brug i hjemmet. Silk'n Glide Xpress-anlægget bruger et lavere energiniveau end IPL, men med et punkt med høj spænding. Denne hurtige pulsvarighed betyder, at den stadig kan være effektiv til at fjerne håret, men der er mindre risiko for skader på den omgivende hud, der kan forekomme ved andre teknikker. Dette betyder også mindre irritation for huden bagefter, så det er ikke nødvendigt med en kølegel. Som et resultat er HPL™-teknologien en af de mest avancerede såvel som sikreste metoder til fjernelse af hår.

Justerbare Energi Niveauer

shy-dk-silkn-jewl-5levels

Silk'n Glide Xpress har 5 forskellige energi indstillinger, så du kan styre frekvensen af HPL™-blinkene med blot et tryk på en knap. Hver indstilling har en anden hastighed, hvilket betyder at du kan tilpasse din enhed, så den passer til dine behov, såvel som hudtype og hårfarve. Det betyder, at valget er helt op til dig; Vælg indstilling nummer 1 for at glide over hele kroppen, hvis du er en nybegynder eller hvis du har en mørkere hudfarve eller vælg nummer 5 indstillingen for målrettet pulsering på bestemte områder.

shy-icon-infograph-1

Hudfarve Sensor

shy-dk-silkn-jewl-color-sence

Når det kommer til hårfjerningsapparater af denne art, bekymrer mange sig om om, hvis den bliver brugt på mørkere eller skiftende hudtoner. Silk'n forstår dette, og Silk'n Glide Xpress har derfor en indbygget hudfarve sensor. Dette registrerer automatisk hudtonen, så hvis området er for mørkt til den valgte indstilling, udsender apparatet ikke nogen lysimpulser, hvilket sikrer sikker brug. Det indeholder også en lignende sikkerhedsfunktion for øjnene, så enheden kun udsender blink, når den er i direkte kontakt med huden, så du er beskyttet, hvis den ved et uheld er rettet mod andre steder.

jewel

300,000 Lys pulser

shy-dk-silkn-infinite-300k

Silk'n Glide Xpress er designet til at have en langvarig effekt, da den indeholder nøjagtigt 300.000 lysimpulser. Det betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om at købe udskiftningspatroner eller om andre ekstraomkostninger hen ad vejen. Dette gør det til en stor langsigtet investering, især i forhold til salon IPL eller andre hårfjernings teknikker, der kræver en livslang proces. Så uanset om du har tyndt eller tykt hår eller endda særligt behårede områder på kroppen - er du dækket!

Typiske Omkostninger Ved Almindelige Hårfjerningsmetoder

Moisture-Lock
IPL (Salon)

For 6 sessioner for alle kropsdele

Moisture-Lock
Voksning

Over en gennemsnitlig kvindes levetid

Matrix Vitality
Barbering

Over en gennemsnitlig kvindes levetid

Follicle Strength
Silk’n Glide Xpress

Engangs investering for hele kroppen

Brugsanvisning

Før du bruger apparatet første gange skal du bestemme hvilket energiniveau der passer til dig og din hud, ved enten at konsultere diagrammet ovenfor eller det i bunden af ??enheds boksen.

 1. Sæt adapterkablet i stikket på enheden og derefter til en stikkontakt
 2. Klargør huden ved at sørge for, at området er rent, barberet (ikke plukket, vokset eller flettet), tørt og frit for produkter
 3. Begynd at bruge enheden ved at trykke på kontrolknappen. Den tænder (standard indstillet til energiniveau 1) og en fan lyd starter. Når "klar" lyset tændes (ca. 1 sekund efter at have trykket på knappen) er apparatet klar til brug.
 4. Indstil energiniveauet ved at trykke gentagne gange på kontrolknappen, indtil du når dit valgte niveau
 5. Anbring behandlings fladen på huden. Når den er i fuld kontakt begynder lyset at blinke langsomt. Apparatet registrerer automatisk din hudfarve, og hvis den er i den rigtige indstilling, blinker det en lyspuls. Du kan føle en mild fornemmelse af prikken og varme
 6. Fortsæt med at pulsere eller glide, indtil du har dækket hele området af hud. Når du bruger et højere energiniveau, da lyset blinker langsommere, foreslår vi at bruge pulserende teknik, der arbejder i rækker, fuldfører en puls og derefter flytter sammen i sektioner. For lavere energiniveauer, hvor blinkene er hyppigere, anbefaler vi, at du bruger glide teknikken, hvor du glider apparatet langsomt over huden og i en enkelt bevægelse, der sikrer, at apparatet hele tiden berører huden.
 7. Når du er færdig, skal du slukke for apparatet ved at give kontrolknappen et længerevarende tryk og derefter fjerne adapteren fra stikket

For mere information om det forventede antal sessioner, der er nødvendige for forskellige hårfarver og hudtyper samt mere detaljeret information om, hvordan du bruger enheden, kan du læse brugervejledningen.

Hvad Er Inkluderet

Hvad Er Inkluderet
 • Silk’n Glide Xpress apparat
 • Adaptor
 • Bruger manual
 • Garantikort

Hvorfor Købe Hos Os?

Med så mange muligheder derude for produkter i dag, kan det være svært at vurdere hvem der er the real-deal. For at gøre tingene lettere for dig er vi en officiel Silk'n Autoriseret Premium Partner, hvilket betyder, at vi kun sælger ægte enheder. Det betyder, at du kan slappe af, når du køber hos os, og kan have ro i sindet, og i de sjældne tilfælde, hvor du har problemer, kan vi arbejde direkte med producenten for at løse det så hurtigt som muligt.

Råd

Denne enhed er ikke egnet til brug hos gravide eller ammende kvinder, børn eller personer med nedsatte fysiske, sensoriske eller psykologiske evner eller manglende viden om brug af enheden. Må ikke anvendes på permanent makeup, tatoveringer eller områder med aktivt eksem eller andre hudforhold. Hvis du har en mørkere hudfarve, meget let hår eller for nylig været ude i solen, skal du kun bruge den laveste indstilling. For mere information om brug af enheden, anbefaler vi at læse den komplette brugervejledning der følger med.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(39)
4 Stjerner
(9)
3 Stjerner
(5)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.11% baseret på 53 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Efter at have brugt silkn glide 50000 længe har jeg nu valgt at købe xpress, og må indrømme den lige er et tak bedre kvalitet.. den er enormt hurtig, og giver virkelig gode resultater!

J Janni
Bekræftet køb

kan varmt anbefale denne

C Camilla
Bekræftet køb

Produktet virker fantastisk, men det er lidt halvt pebberet. men så igen, ift. en laserklinik er det her mange gange billigere og lettere!

T Trine
Bekræftet køb

Elsker dette produkt, det er simpelthen bare en vinder!

M Maria
Bekræftet køb

har brugt silkn produkter meget da jeg var cykelrytter, og må indrømme de er alle pengene værd.. langt nemmere og mere behageligt end at skulle barbere sig en gang om ugen.. virkelig effektivt :)

J Johan
Bekræftet køb

lækkert produkt og det virker skam, men leveringen var en smule langsom.. dog lækkertm ed prisgaranti

k kvindenpå40
Bekræftet køb

hvor er det bare lækkert, hurtigt og effektivt!

c cecilie
Bekræftet køb

Don't even think about the price, with this I never have to buy a razor or shaving foam or aftershave balm again

M Meghan1
Bekræftet køb

Have fully switched over from typical shaving to this, it is so quick and clean!

R Ruth4
Bekræftet køb

Despite the laser-based nature of this product it is very very simple to use and it doesn't burn at all

M MinniMasie

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide