emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Silk’n Infinity

Permanent hårfjerningsapparat
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Med den banebrydende eHPL™ teknologi, er Silk’n Infinity det nyeste permanente hårfjerningsapparat til hjemmebrug. Takket være denne teknologi er det hurtigt og nemt at anvende, og er et af de eneste på markedet der er sikker at anvende på alle hudtyper. Det inkluderer et massivt antal af lysimpulser på 400,000 for en bedre præcision og bekvemmelighed, som du kan følge med dens unikke bluetooth impulstæller, hvilket giver værdi for pengene og er meget billigere end mange andre hårfjerningsmetoder.

 • eHPL™ teknologi med 2 energikilder
 • Sikker at anvende på alle hudfarver, selv de mørke
 • Med 400,000 lysimpulser er genopfyldning ikke nødvendig
 • En hel kropsbehandling på kun 20 minutter
 • Bluetooth forbindelse og impulstæller
 • Officiel Silk’n Premium Partner
 • 2 års garanti & opbevaringsæske inkluderet

Takket være dens avancerede eHPL™ teknologi og en ekstra kraftig funktion, er Silk’n Infinity perfekt at tage med sig, med en gennemsnitlig behandlingstid på 20 minutter for hele kroppen! Dette gør den op til 2 gange hurtigere end andre Silk’n apparater på den ekstra kraftige indstilling, men stadig fuldstændig sikker at bruge, selv for mørkere hudfarver på det laveste niveau. Dette giver en utrolig fleksibilitet med alt i et apparat, og bliver det eneste apparat du nogensinde vil bruge til at opnå uendelig glat hud.

Silk’n Infinity karakteristika

 • eHPL™ teknologi: den mest avancerede hårfjerningsteknologi til hjemmebrug
 • Sikker på alle hudfarver og næsten alle hårfarver
 • 5 energiniveauer inklusive en ekstra kraftig indstilling
 • Gennemsnitlig 20 minutters session for hele kroppen
 • Til uønsket hårvækst på kroppen og i ansigtet
 • Kan anvendes af både mænd og kvinder
 • 400,000 lysimpulser - genopfyldning er ikke nødvendig
 • Ikke nødvendigt med genopfyldningspatroner
 • Pulserende og glidende metode til hurtig og enkel anvendelse
 • Bluetooth impulstæller
 • Bluetooth forbindelse til at låse apparatet
 • Tilslut og gå i gang - ikke nødvendigt med opladning
 • Opevaringsæske medfølger - ideel til rejser
 • 2 års garanti

Banebrydende eHPL™ teknologi

HPL™ (Home Pulsed Light™) er en teknologiform der er eksklusiv for Silk’n og er en sikker form for salon IPL version til hjemmebrug. Silk’n tog denne teknologi et skridt videre med deres forbedret HPL™, som ikke kun anvender optisk energi men kombinerer det med galvanisk energi som det mest avancerede indtil nu, og er aldrig før set på et hårfjerningsapparat til hjemmebrug.

Den banebrydende eHPL™ teknologi virker ved at kombinere de to energier og optimere deres resultater. Den galvaniske energi virker ved først at åbne porerne så den optiske energi har bedre adgang til hårfolliklerne. Den udgiver så lysimpulser som absorberes af det mørke melamin pigment i håret og omdannes til varme for at deaktivere hårfolliklen. Efter behandlingen kan du påføre body lotion for en silkeblød hud. Porerne lukker af sig selv så det er fuldstændig sikkert for huden.

Galvanisk energi åbner porerne

Optisk energi absorberes selektivt
af hårroden

Efter en komplet behandling er
hårvæksten reduceret

Hurtige og nemme sessioner

Takket være gentagelsen af højhastigheds lysimpulser, kan Silk’n Infinity arbejde dobbelt så hurtigt som andre hårfjerningsapparater fra Silk’n, og gør det et af de hurtigste på markedet. En hel krops session tager i gennemsnit 20 minutter! På det højeste niveau vil apparatet udvikle kontinuerlige lysimpulser med 1-2 sekunders intervaller til at gøre anvendelsen endnu nemmere. Dette gør at det glider nemt hen over huden, uden at man skal vente på individuelle lysimpulser. Med et behandlingsområde på 3cm² er det nemt at komme til på mindre områder såsom bikinilinjen eller ansigtet, så det er ideelt at anvende der hvor du har brug for det.

5 justerbare energiniveauer

Så du kan kontrollere den energimængde der er nødvendig til din hudfarve, har Silk’n Infinity 5 justerbare energi indstillinger. De virker ved at bruge forskellige hastigheder med 1 som den laveste og 5 som den højeste. Dette gør at du kan skræddersy dit apparat til dig, og hvis din hudfarve ændrer sig (som ved solbadning), skal du blot ændre indstillingen.

Den højeste sikkerhed til alle hudfarver

Siden de fleste hårfjerningsapparater kun virker på visse hudtyper og farver så var det ikke muligt for dem med mørkere hudfarver eller blonde, grå eller røde hår, at have bekvemmeligheden ved et apparat til hjemmebrug. Forskerne på Silk’n laboratorierne ville skabe et mere “alt-i-et” apparat og gøre hårfjerning med impulser tilgængelig til et bredere publikum. Denne udfordring skabte Silk’n Infinity.

Som det første apparat fra Silk’n der er egnet til alle hudfarver og næsten alle hårfarver, er det virkelig en revolution inden for hårfjerningsteknologier til hjemmebrug. Nu, selv hvis du har en mørkere hudfarve behøver du ikke længere at bekymre dig om apparatet er sikkert eller tanken om de dyre IPL sessioner på salonen!

400,000 lysimpulser

Vi hader alle at investere i et apparat, og så løber det tørt efter at blive brugt et par gange, og tvinger dig til at bruge flere penge på opfyldningspatroner. For at udrydde luskede omkostninger som denne, inkluderer Silk’n Infinity 400,000 lysimpulser. Dette betyder ikke kun at Silk’n Infinity indeholder det højeste antal af lysimpulser blandt alle Silk’n produkterne, men du får også værdi for pengene, og en investering der holder længe og som du kan regne med. Når du sammenligner det med andre hårfjerningsmetoder såsom voksning eller IPL hvor kontinuerlige omkostninger virkelig kan hobe sig op, er Silk’n Infinity en engangs investering og så er du færdig!

Gennemsnitlig pris på almindelige hårfjerningsmetoder

Moisture-Lock

IPL (Salon)
For 6 sessioner til alle kropsdele

Moisture-Lock

Voksning
Gennemsnit over en kvindes levetid

Matrix Vitality

Barbering
Gennemsnit over en kvindes levetid

Follicle Strength

Silk’n Infinity
Engangsinvestering til hele kroppen

Bluetooth impulstæller

Silk’n ønsker altid at forbedre deres apparater og efter tilbagemeldinger om præcision var ønsket i forhold til hvor mange impulser hvert apparat havde tilbage, inkluderede de en bluetooth impulstæller i Silk’n Infinity, for at gøre det nemmere end nogensinde! Takket være denne unikke funktion, som kun findes i Silk’n Infinity, kan du nemt følge hvor mange lysimpulser du bruger per gang, og hvor mange du har tilbage. En anden fordel ved bluetooth forbindelsen er at du kan fjernbetjene og låse apparatet så det er sikret mod børn eller kæledyr.

Hvordan bruges det

Før din første session skal du afgøre hvilket energiniveau der er det rigtige for dig og det område du ønsker at bruge apparatet på ved at se på skemaet ovenfor, eller nederst på kassen.

 1. Tilslut adaptorledningen i stikket på apparatet og herefter i en stikkontakt.
 2. Klargør huden ved at sikre at området er barberet (ikke voksbehandlet eller trukket ud med pincet), ren, tør og fri for alle produkter.
 3. Tryk på Control knappen. Apparatet tænder (standardindstilling på energi niveau 1) og en blæser lyd starter. Når “ready” lyset tænder (cirka 1 sekund efter du har trykket på knappen) er apparatet klar til anvendelse.
 4. Indstil energi niveauet ved gentagne gange at trykke på Control knappen indtil du er på det ønskede niveau.
 5. Placer behandlingsoverfladen mod huden. Når der er kontakt begynder “ready” lyset at blinke langsomt. Apparatet registrerer automatisk din hudfarve og hvis det er på det korrekte niveau starter lysimpulserne og du kan føle en let varme og prikken.
 6. Fortsæt med impulserne eller glid indtil du har dækket området fuldstændigt. Når du bruger et højt energi niveau, vil lysimpulserne være langsommere, så vi foreslår at du bruger puls teknikken hvor du arbejder i rækker, og færdiggør en pulsering, og så videre i sektioner. Ved lavere niveauer er impulserne hyppigere, så vi foreslår at bruge glide teknikken hvor du langsomt glider hen over huden, i en bevægelse og hvor apparatet altid er i kontakt med huden.
 7. Når du er færdig, sluk for apparatet ved at holde Control knappen nede og du kan herefter tage ledningen ud af stikkontakten.

Se den vedlagte brugervejledning for yderligere information om det forventede antal af sessioner der er nødvendige for forskellige hårtyper og mere detaljeret information on anvendelsen af dit apparat.

Hvad medfølger

 • Silk’n Infinity Device
 • Adaptor
 • Opbevaringsæske
 • Brugervejledning
 • Garantibevis

Hvorfor købe fra os?

Siden det til dags dato er et af Silk’n mest avancerede apparater, er der desværre mange virksomheder der forsøger at kopiere deres patenterede teknologi og producerer kopier. Når du køber hos os behøver du ikke at bekymre dig, da vi er en officiel Silk’n Authorised Premium Partner, og garanterer at du køber det originale produkt. Ydermere, hvis det skulle ske at du får problemer, kan vi samarbejde direkte med producenten for at få det løst så hurtigt som muligt.

Råd

Som ved anvendelsen af ethvert nyt apparat for første gang, anbefaler vi at du læser hele brugervejledningen for at forstå hvordan det virker og får en komplet information om selve produktet. Apparatet er ikke egnet til børn eller gravide/ammende kvinder og bør ikke anvendes på permanent make-up, tatoveringer eller aktive hudlidelser, såsom eksem. Hold apparatet væk fra vand og alle former for væske.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

100% baseret på 4 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Pisse godt apparat. Hårfjerning har aldrig været lettere

  T Tonni small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Langt bedre end nogen anden, jeg har prøvet, og det skader ikke eller gør ondt

  P Pollie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Rimelig pebret pris, men jeg besluttede mig for at købe det. Allerede efter 2 uger, kan jeg se forskel i hårvæksten.

  F Fanny small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg købte egentlig dette apparat til min kæreste, men jeg er blevet den flittigste bruger af dette. Uønskede hår forsvinder bare og kommer ikke igen. Det er dyrt men jeg sparer mange penge på skrabere

  D Daniel small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person