Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

2 Års Garanti

Silk’n Lipo til fedtreduktion & appelsinhud

Apparat | Til mave, arme, ben & balder

Oversigt

Vi har alle områder vi gerne vil forbedre, og nogle gange er traditionelle slankekure og øvelser ikke nok til nogle af de mest almindelige problemområder. Heldigvis er der nu Silk'n Lipo, et apparat til bekæmpelse af fedt, der er specielt designet til sikker brug i hjemmet. Det virker ved at kombinere to komplementære teknologier, der tilsammen behandler de uønskede fedtceller samtidig med at den hjælper dig med at tone de underliggende muskler - alt sammen i en simpel 15 minutters daglig behandling!

 • Klinisk testet LLLT-teknologi * til bekæmpelse af fedt
 • EMS teknologi til muskelforstærkning
 • 15 minutter om dagen pr. målområde
 • Designet til nem, smertefri og sikker brug i hjemmet
 • Officiel Silk'n Premium Partner
 • 2 års garanti inkluderet

Den klinisk dokumenterede teknologi, der anvendes i Silk'n Lipo, findes i saloner og lægeklinikker over hele verden, men for at gøre tingene nemmere er det blevet komprimeret i et bærbar, der er perfekt til brug mens du slapper af derhjemme. Mange tror at på grund af dette er teknologien er ikke så effektiv, men selvom den er lille, er den stadig kraftfuld! Den er den perfekte enhed til brug i hjemmet, da Silk'n Lipo er velegnet til alle de primære problemområder på kroppen, herunder maven, lårene og overarmene, så du får alt hvad du behøver i et produkt.

 • CE-certificeret
 • RoHS-certificeret
 • Certificeret høj kvalitet
 • ISO
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Silk’n Lipo kendetegn

Silk’n Lipo kendetegn
 • Til områder som slankekure og øvelser ikke nødvendigvis kan håndtere
 • Klinisk bevist LLLT-teknologi * til fedtbekæmpelse
 • EMS teknologi til styrkelse af muskler
 • Toner og styrker de underliggende muskler
 • Til maven, sidebenene, lårene, ballerne og overarmene
 • Smertefri, sikker og ikke-invasiv
 • Ingen ubehagelige bivirkninger
 • Let at bruge og behagelig
 • 2 års garanti inkluderet
 • Genopladeligt - ingen brug for ledninger

Hvordan det virker

Silk'n Lipo kan bruges på en række kropsdele og generelt på de fleste af de områder, som mange mennesker har problemer med. Dette omfatter maven, taljen, lår, numsen og overarme. Enheden bearbejder det uønskede fedt i disse områder ved at bruge to individuelle anerkendte og populære teknologier og kombinere dem for at opnå en perfekt synergi. LLLT-teknologien er målrettet mod det genstridige fedt der er ophobet under overfladen, mens EMS hjælper med fjernelsen af dette fedt og styrkelse af de underliggende muskler.

LLLT teknologi

LLLT teknologi

Low Level Laser Therapy (LLLT) er en klinisk testet teknologi, der bruges til at bekæmpe fedtceller *. Det virker på dem der er lagret under huden og benytter en laser med en specifikt kalibreret lysfrekvens til smertefri perforering af fedtcellemembranen som får dem til at frigive deres fedtindhold. Dette får dem til at blive mindre. Når fedtsyrerne er uden for cellen, skyller kroppens naturlige processer dem simpelthen ud af systemet på samme naturlige måde som kostfibre udrenses.

LLLT er en klinisk testet teknologi som understøttes af flere kliniske undersøgelser*, der har vurderet dens gavnlige virkninger i bølgelængdeområdet 630-670nm. Da Silk'n Lipo bruger en specifik bølgelængde på nøjagtigt 658 nm, ligger den sikkert inden for det testede område og har den optimale længde for sikkert at målrette fedtcellerne.

EMS teknologi

EMS teknologi

For at fremskynde LLLT-processen kombinerer Silk'n Lipo denne teknologi med Electrical Muscle Stimulation (EMS). Denne teknologi virker ved at påføre sikre og milde elektriske impulser gennem elektroder ind i huden, hvilket stimulerer muskelaktiviteten i området. Dette bidrager til styrkelse af musklerne, toner muskerne samt fremmer lymfeaktiviteten (kroppens proces til fjernelse af affald, herunder uønskede fedtsyrer).

En undersøgelse *, der undersøgte abdominal stimulering via EMS-teknologi, viste at det var veltolereret og havde mange positive resultater. Det viste sig, at den forbedrede abdominal styrke og udholdenhed, reducerede taljeomfanget og forbedrede den abdominale fasthed og toning.

15 minutters behandlinger

15 minutters behandlinger

Disse to teknologier, der arbejder sammen i perfekt harmoni, muliggør hurtige behandlinger der kun tager 15 minutter pr. målområde. Det betyder at brugen af apparatet nemt kan passes ind i din daglige rutine, især da du kan bruge det mens du går og laver dagligdags aktiviteter som madlavning, ser tv og slapper af.

Derudover kan du bruge din Silk'n Lipo-enhed uden bekymringer takket være dens indbyggede sikkerhedsfunktioner. Dette omfatter en nærhedsføler, så enheden kun virker, når den er tændt og i kontakt med huden. Det inkluderer også en automatisk afbrydelsesfunktion, når enheden ikke har været i kontakt med huden eller efter 15 minutters kontinuerlig brug. Dette giver dig en sikkerhed, hvis du enten glemmer at du bærer den eller hvis du fjerner enheden uden at slukke for den.

Brugsanvisning

Før brug skal du sørge for at dine Silk'n Lipo-enheder er fuldt opladede og at hudområdet er rent og tørt. Gør elektrodepuderne våde og placerer dem på hver enhed. Brug enten en enkelt enhed eller tilslut dem til hinanden (hvis du bruger dem på et større område som f.eks. maven) og derefter fastgør dem derefter til det korrekte størrelse bælte. Placer bæltet rundt om det område, du ønsker at bruge din Silk'n Lipo på, og sørg for at enhederne er i god kontakt med huden, fastgør bæltet så det er behageligt og ikke bevæger sig eller glider.

Tænd apparatet ved at trykke på ON-knappen, så laserdioderne lyser rødt. Juster EMS-energiniveauet med + og - knapperne til en indstilling der passer til dig og dine behov. Hvis du bruger den for første gang, foreslår vi at starte med det laveste niveau og arbejde dig op. Brug Silk'n Lipo på hvert ønsket område i 15 minutters behandlinger i højst tre gange om ugen. Sørg for også at drikke rigeligt med vand før og efter hver behandling.

Hvad er inkluderet

 • 2 x Silk’n enheder
 • 2 x Elektrodepuder
 • 2 x Stik
 • 3 x Bælter
 • Stativ / opladningsstander
 • Adapter
 • Brugermanual
 • Garantikort

Hvorfor købe hos os?

silk-lipo-img

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den bedst mulige kvalitet, derfor er vi stolte over at være en officiel Silk'n Premium Partner. Det betyder at når du køber din Silk'n Lipo enhed hos os, har du garanti for at du modtager et ægte produkt. Hvis du mod forventet har problemer med din enhed, kan vi hurtigt få det løst direkte hos selve producenten.

Anbefaling

Inden du bruger din nye Silk'n Lipo-enhed for første gang, anbefaler vi dig kraftigt at læse den komplette medleverede brugervejledning, for at du kan få en fuld forståelse af produktet og hvordan du bruger det korrekt. Denne enhed er ikke beregnet til store vægttab eller til behandling af fedme. Den er heller ikke egnet til brug på brystet. Undgå brug hvis du er gravid eller ammer, har en pacemaker eller andre elektriske implantater eller under træning. Denne enhed er ikke beregnet til personer under 18 år. For din sikkerhed overholder Silk'n Lipo EU-reglerne og omfatter en 2 års garanti.

*Støttende undersøgelser

LLLT

 • Efficacy of Low-Level Laser Therapy for Body Contouring and Spot Fat Reduction. Læs mere.
 • Application of low-level laser therapy for noninvasive body contouring. Læs mere.
 • Low-level laser therapy as a non-invasive approach for body contouring: a randomized, controlled study. Læs mere.
 • Reduction in thigh circumference and improvement in the appearance of cellulite with dual-wavelength, low-level laser energy and massage. Læs mere.

EMS

 • The Effects of Neuromuscular Electrical Stimulation Training on Abdominal Strength, Endurance, and Selected Anthropometric Measures. Læs mere.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

70.00% baseret på 3 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt bælte, og min mave ser mere tonet ud, men det er meget dyrt, så se nærmere på det, før du køber, og kun hvis du er sikker på, at du har brug for det og har råd til det

V Violet
Bekræftet køb

Det virkede rent faktisk for mig at smide mine nedre ryg deller og sidehåndtag haha. Vil anbefale til dem som ikke er glade for at gå i fitness ;)

P Pouline
Bekræftet køb

Min mave ser mere tonet ud

S Simo

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide