KØB 3 PRODUKTER MED "MIX & MATCH"-TAGET OG FÅ 20% RABAT PÅ DIN ORDRE*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

2 Års Garanti

Silk’n Silhouette mod appelsinhud

Bekæmper synlig appelsinhud

Oversigt

Den nye Silk’n Silhouette er en revolutionerende cellulite behandling fra det eksklusive mærke Silk’n. Denne enhed anvender en patenterede HT™ teknologi, som reducerer og opstrammer de ujævne lag i huden, også kendt som cellulite. Denne cellulite behandling kombinerer tre energityper, som styrker, afbalancere og forbedre hudens struktur og udseende.

 • Anvender en patenteret HT™ teknologi
 • Kan opstramme og tone ujævne hudlag
 • Bekæmper synlig appelsinhud
 • Effektiv cellulite behandling
 • Målretter sig problemområder, b.la. bagdel, overarme, mave, indre og ydre lår
 • Forbedrer hudens struktur og elasticitet
 • Styrker og forbedrer hudens fine lag
 • Prisvindende og klinisk testet teknologi
 • 2 års produkt garanti
 • Hurtige resultater

Den unikke teknologi bag Silk’n Silhouette cellulite behandling efterlader en hud, der føles mere smidig og forynget. Denne enhed målretter sig problemområder, såsom bagdel, overarme, hofter, indre og ydre lår. Prøv dette innovative apparat i dag, nemt og hurtigt, når du har tid og hjemme i dine trygge omgivelser.

 • CE-certificeret
 • ISO

silkn-silhouette-before-after

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer


Hvorfor får vi appelsinhud?

Som årene går, mister vores hud sin tæthed og elasticitet. Cellulite er et resultat af en overskydende ophobning af fedtceller eller/og som følge af en reducering af hudens kollagen niveau. Faktisk kan appelsinhud dannes i flere stadier i livet. Tilstanden kan fremkomme allerede i teenageårene, i begyndelse af puberteten, i de første måneder af en graviditet, efter en graviditet eller som følge af at hunden modnes (at vi bliver ældre). Når vi bliver ældre, falder vores bindevæv, vores kollagen reduceres, og vores hud bliver tyndere. Som et resultat af dette, kan huden blive tyndere og fedtcellerne mere synlige i vores dybe hudlag.

Hvordan kan Silk’n Silhouette hjælpe mig?

Denne cellulite behandling anvender en HT™ teknologi, som kombinerer en effektiv tredobbelt indsats:

 • Bi-Polar radiofrekvens energi: opstrammer huden effektivt og former det dybe lag i huden (helt ned til 10 mm), og kan således føre til en reduktion af appelsinhud.
 • LED-lys-baseret energi: afbalancerer hudens struktur og genopretter den.
 • IR varme energi: forbedrer hudens synlige appelsinhud ved at udsende intense varmestråler.
ht-technology-infograph

Hvordan anvender jeg Silk’n Silhouette?

Denne enhed tilbyder 3 forskellige typer af behandlinger. Disse tre behandlinger er lette at genkende takket være de tre kontrollamper på forsiden af Silk’n Silhouette. Disse behandlingstyper bør anvendes i kombination med hinanden, da de arbejder sammen for de bedste resultater mod appelsinhud. Det er meget nemt at skifte fra den ene type cellulite behandling til den anden. Du skal blot trykke på knappen på enheden, for at ændre indstillingerne.

Vælg dit energi niveau

Silk’n Silhouette har ligeledes 3 energiindstillinger; Lav, Medium og Høj. Når du anvender enheden første gang, på et nyt problem område, kan du med fordel benytte energiniveau 1, lav. Ved de efterfølgende behandlinger, kan du indstille niveauet til medium eller høj. For de bedste resultater, anbefales det, at du benytte Silk’n Silhouette cellulite behandling i gennemsnit 20 minutter per behandlingsområde.

Behandlingstrin

Før behandlingens start, bør du sikre dig, at din hud er ren og tør.

 • 1. Påfør et tyndt lag Slider gel (medfølger) på det område, som du ønsker at behandle. Du kan anvende gelen direkte på enheden eller på huden. Denne gel er udviklet til at øge energitilførslen fra enheden ind i huden.
 • 2. Vælg behandlingstype. Indikatorlyset vil tændes.
 • 3. Anvend Silk’n Silhouette på behandlingsområdet. Du vil kunne føle en behagelig varm følelse på din hud, som indikerer at behandlingen er i gang.
 • 4. Bevæg enheden i blide, massage lignende, lineære bevægelser hen over behandlingsområdet (hofter, balder, lår, lægge, ryg, bryst, mave og arme). Forsæt bevægelsen langsomt og forsigtigt.
 • 5. Hvis du ønsker at ændre behandlingsmetoden under din cellulite behandling, skal du trykke på knappen igen. Dette vil ændre behandlingsmetoden og du kan således kunne behandle samme område eller andre områder med forskellige indstillingstyper.

Eksempel på korrekt anvendelse

Nedenunder ser du nogle korrekte eksempler på, hvordan Silk’n Silhouette cellulite behandling kan benyttes mod appelsinhud. Første gang du anvender enheden på et nyt område, bør den udføres som vist nedenunder. Ved de efterfølgende behandlinger, kan du gå direkte til niveau 2 og 3.

Hvis du følger disse instruktioner, er du godt på vej til et nyt og mere fast udseende.

Hvor lang tid tager en behandling?

For en effektiv cellulite behandling anbefales det, at du anvender din Silk’n Silhouette to gange om ugen i ti uger. Efter de ti uger vil de fleste kunder kunne se, en forbedring i fasthed og struktur af det ujævne hudlag. For at vedligeholde disse synlige resultater bør du anvende Silk’n Silhouette hver 2. uge.

Er det sikkert at anvende Silk’n Silhoutte?

Denne cellulite behandling er velomtalt fra dermatologer og læger verden over og er desuden FDA godkendt. Du kan være sikker på at enheden er sikker og helt uden nogle form for alvorlige bivirkninger.

Denne enhed har gennemgået kliniske forsøg og har en rapporteret stor tilfredshed:

 • 80% af deltagerne i et klinisk forsøg, kunne bekræfte en markant forbedring i forekomsten af appelsinhud
 • 80% af deltagerne i et klinisk forsøg, kunne bekræfte en markant forbedring af hudens udseende og struktur.

Indbygget sensor for optimal sikkerhed

Silk’n Silhouette har en indbygget varmesensor, som kan måle hudtemperaturen og stabilisere den udsendte varmeenergi.

Hvordan køber jeg?

Det er nemt og hurtigt at købe fra ShytoBuy. Du bestiller din Silk’n Silhouette ved at trykke på knappen ”tilføj til indkøbskurv”. Hernæst kan du vælge at gå direkte til betalingsvinduet eller forsætte med at shoppe. Hvis du har spørgsmål til produktet eller ønsker at bestille over telefonen, så kan du give os et kald på 69 96 03 90.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(30)
4 Stjerner
(13)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.11% baseret på 44 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Endelig et produkt som faktisk kan noget! jeg har kigget længe efter et produkt til cellulite, men endnu ikke fundet et der virker. Dette giver synlige resultater!

w wow
Bekræftet køb

Hurtig service, god pris og er fuld tilfreds med produktet indtil nu! +++++

L Linda
Bekræftet køb

Overraskende resultat. Huden opstrammes virkelig, jeg er meget tilfreds med produktet.

K Karin Pedersen
Bekræftet køb

Elsker den! Når du først har fundet ud af, hvordan du bruger det, er det bogstaveligt talt så let, og jeg kan også gøre andre ting som at se tv eller gå rundt. Plus, jeg tror, at min mave begynder at se mere tonet ud, så meget spændt på at fortsætte med at bruge den!

L Lauren
Bekræftet køb

Utilisation aisée

N Natacha D
Bekræftet køb

Prise en main au top. Facile à utiliser ! résultats rapides :) attention par contre toutes mes copines se l'arrachent lol !!!

A Alexandra
Bekræftet køb

Un peu cher mais les resultats sont la apres qques semaines. livraison rapide merci.

D Domo30
Bekræftet køb

J'ai acheté le produit il ya trois jours, livraison très rapide. Je voudrais savoir à quoi correspond les trois niveaux de traitements?

t tania75
Bekræftet køb

Jadore le produit, ca raffermit les couches profondes de ma peau

G Géraldine
Bekræftet køb

super produit, ca me tonifie efficacement la peau

D Dania

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide