emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors Antarctilyne Plump

Triple Action Antiageing creme
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Skin Doctors satte ingredienser høstet fra havets rige dyb sammen med Trylagen®, et peptid og proteinkompleks, i en fugtighedsgivende creme der har til formål at hjælpe dig med at opnå en blødere, mere glat og strammere hud. Designet til dem der gerne vil forbedre deres huds glød. Antarctilyne Plum3 anvender de bedste teknologier i et innovativt produkt der kunne blive en forbedrende faktor for din hud i din daglige rutine.

 • Ideel til at opnå en hud der ser strammere og mere fyldig ud
 • Hjælper med at stramme og glatte overfladen
 • Trylagen® kombineret med stoffer fra havets dybde
 • Moderne, kompakt design
 • Hurtig absorberende creme
 • Let, forfriskende duft

Antarctilyne Plum3’s unikke kombination af ingredienser blev sammensat for at forfriske og genskabe din glød, lige såvel som at give din hud et energigivende boost den fyldighed, elasticitet og stramhed du stræber efter. Denne luksuriøse creme vil hjælpe følelsen af en spektakulær ungdommelig skønhed, og efterlader dig med en blød, dejlig og fugtig hud.

Den aldrende process og dens effekt på kollagen.

Kollagen, som findes i knogler, muskler og hud er din krops vigtigste protein. Det er lavet af lange segmenter af aminosyrer på en kæde, og er kendt for at holde huden stram og stærk. Mens yngre hud typisk har masser af kollagen, så reduceres kollagen i huden med alderen i og med man udsættes for stressende miljømæssige faktorer. Dette medfører ofte mange synlige aldringstegn, såsom tynde linjer, rynker og slap hud. Forfølgelsen af gendannet vitalitet og sundt udseende af huden har gjort kollagen til et utroligt populært valg i en række af naturlige hudplejeprodukter.

Antarctilyne Plump3

Skin Doctors har fusioneret Trylagen®s vitale aktive ingredienser med stoffer fra havets dyb for at give dig en ny og spændende formel der kan hjælpe dig med at håndtere din aldringsproces. Anvendelse af denne simple, lindrende creme dagligt bliver nemt en uundværlig del af dit regime. Din hud får den højeste standard inden for berigende revitaliserende pleje.

Udvundet fra Det Nordlige Ishav

Pseudoalteromonas Ferment Extract, også kendt som Antarcticine, findes udelukkende på King George Island i arktis. Et unikt maritimt stof, dyrket over årtusinder af havets kraftige og naturlige energi, har det potente vandbevarende og kuldemodstående egenskaber. Antarcticine anvendes i stigende grad til at øge hudens fugtighedsevner og til at beskytte mod det kolde vejrs skadelige virkninger.

Udviklet med innovation

Specifikt udviklet efter din huds behov, er Trylagen® en kombination af aktive peptider og proteiner. Peptider dannet af korte aminosyrer, er resultatet af forfald af kollagen. Omfattende forskning har for nylig erfaret at kosmetisk påføring af kollagen lignende peptider på din hud kan have en “påmindende” virkning, og signalerer til din hud at kollagen er gået tabt, og det er nødvendigt at producere mere. Udvalgte tripeptider, peptider dannet af tre aminosyrer, er specifikt blandet sammen i Trylagen® til at støtte kollagens naturlige produktionsproces. Et innovativt tiltag til dine hudplejebehov, sigter anvendelsen af tripeptider efter at give en følelse af en fyldigere, strammere overflade ved at trigge din huds naturlige funktioner.

Hydrolyseret hvede- og soyaproteiner, lagdelte blandinger af aminosyrer i forskellige længder og peptider er også inkluderet i Trylagen®. Takket være deres brede variation af fordele, bliver naturlige proteinekstrakter hurtigt en kult-ingrediens i high-end hudplejeprodukter. De anses i stigende grad som vigtige vitalt til at forme og give huden elasticitet igen. Soya ekstrakt især, er længe blevet anvendt for deres værdifulde fugtighedsgivende egenskaber.

Komplet liste over ingredienser

Vand (Aqua), Ethylhexyl Methoxycinnamat, Pseudoalteromonas Ferment Ekstrakt, Hydrolyseret hvedeprotein, Hydrolyseret Soyaprotein, Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Lecitin, Xanthan Gummi, Carbomer, Triethanolamin, Isopropyl Myristat, Butylene Glycol, Cetearyl Alkohol, PEG-20 Stearate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, PEG/PPG-18/18 Dimethicon, Phenoxyethanol, Caprylylglycol, Stearyl Alkohol, Ceteareth-20, Phenyl Trimethicon, PEG-100 Stearate, Dinatrium EDTA, Duft (Parfume), Natriumbenzoate, Mælkesyre, Butylphenyl Methylproprional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool.

Vejledning

Antarctilyne Plum3 er enkel at bruge og en behagelig creme der nemt kan passe ind i dit daglige hudplejerutine. Før anvendelse vask dit ansigt omhyggeligt med din ynglings rensecreme og tør den. Påfør morgen og aften og nyd den fugtighedsgivende virkning.

Råd

Som ved ethvert nyt produkt anbefaler vi på det kraftigste at du tager dig tiden til at gå alle ingredienserne og vejledningen igennem i tilfælde af energier. Test på et mindre hudområde i 24 timer før den første anvendelse.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews5

96.67% baseret på 7 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Superlækker velduftende creme, nem at påføre. Er sikker på den udfører mirakler på sigt :0)

  M Maria trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har udjævnet mine rynker markant, og givet mig en blødere og langt smukkere hud

  H Hanne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Er ovenud lykkelig for at have prøve denne creme fra skin doctors.. Virkelig en lækker creme, som fjerner rynkerne hurtigt

  J Janni small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Rigtig god og velduftende creme som virkelig virker

  M Maria small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Min veninde anbefalede denne, og kan kun sige jeg er imponeret!

  M Marianne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Total nice!

  A Anne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Er der nogen andre der har prøvet den?

  P Pia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person