Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

T Zone No More Oil Creme

30ml Creme | Mod skinnende hud

Skin Doctors

279 kr.

Skin Doctors T-Zone Control No More Oil beskrives som en høj-kvalitets fugtighedscreme særligt beregnet til fedtet- og uren hud. Dette skyldes, at den effektivt kan hjælpe til at stabilisere talg produktionen og dermed kontrollere uren- og fedtet hud i ansigtet. Fugtighedscremen er let at påføre og den indeholder ingen olier eller fedtstoffer.

 • Hjælper til at stabilisere talg produktionen
 • Gør huden mindre fedtet
 • Fugter huden uden olier eller fedtstoffer
 • Særligt egnet til olieret hud i t-zonen

Anvender du Skin Doctors’ fugtighedscreme til fedtet og uren hud kan du effektivt forbedre tilstanden af huden i ansigtet. Dette gøres ved at modvirke produktionen af talg, så du ender med en ikke-fedtet hud uden urenheder.

Læs mere
Type: Creme
Størrelse: 30 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Skin Doctors T-Zone Control No More Oil?

Skin Doctors T-Zone Control No More Oil beskrives som en mild og parfumefri fugtighedscreme beregnet til fedtet- og uren hud. Ved brug af den unikke sammensætning af naturlige ingredienser reduceres overskydende olier fra ansigtets t-zone, hvilket sikrer et mere stabilt udseende – samtidig uden urenheder. Ansigtscremen er parfume- og parabenefri, hvilket blot understøtter effekten og stimulerer virkningen for at danne en normal og stabil hudtype.

Fedtet hud er ikke ensbetydende med, at ansigtet er hydreret. Af den grund er det centralt stadig at benytte en fugtighedscreme, man skal blot sikre sig, at den er særligt udviklet til fedtet hud. Denne fugtighedscreme fra Skin Doctors er særligt lavet til denne hudtype, uden fedtstoffer og olier, så huden ikke begynder at skinne efter brug.

Hvordan anvender jeg Skin Doctors T-Zone Control No More Oil?

Skin Doctors T-Zone Control No More Oil er let at anvende og kan let gøres til at del af din normale hudplejerutine. Påføringen tager kun få minutter.

 • Anvend en ansigtsrens beregnet til fedtet hud før påføringen
 • Start påføringen af et tyndt lag af ansigtscremen i hele ansigtet
 • Dub forsigtigt til cremen er absorberet
 • Anvend morgen og aften som en del af din hudplejerutine

Ingredienser:

Ansigtscremen indeholder en række af aktive ingredienser, som har til formål at stabilisere talg produktionen i ansigtet, samt normalisere fedtet hud. Det drejer sig om Resistem, Evermat, Acnacidol BG og RonaCare Bisabolol.

Fuld ingrediensliste: Vand (Aqua), Glycerin, butylenglycol, capryl /, Glycerylstearat SE, cetylalkohol, propandiol, Hamamelis virginiana (troldnød) vand, kugleblomst cordifolia Callus Culture Extract, bisabolol, Enantia chlorantha Bark Extract, 10-hydroxydecansyre sebacinsyre, 1,10 decandiol, oleanolsyre, polyacrylat Crosspolymer-6, lauroyllysinen, isoamyl laurat, C12-15 Alkyl Benzoate, allantoin, Phenoxyethanol, dehydroeddikesyre, tocopherylacetat, benzylalkohol, EDTA, benzoesyre, natriumhyaluronat, benzylbenzoat, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.74% baseret på 979 )

 • * Meget glad for hudplejeprodukter fra Skin Doctors. Særlig zit zapperen er god, men i kombination med denne creme får jeg en helt normal hud.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev