emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Skinlite Apparat

Antiage ansigtsbehandling
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Vil du gerne have strålende og mere ungdommelig hud? Skin Lite- Rejuvenation Therapy Treatment kan hjælpe dig til at få liv i din trætte og skadede hud og give dig en friskere udstråling. De fleste ville elske at have en fejlfri, ungdommelig og frisk hud. Skin Lite bruger Photon lysterapi til at stimulere dine hudceller og øge kollagen og elastin. Dette kan hjælpe til at din hud virker fastere, blødere og får et yngre udseende.

 • Reducere akne og rynker
 • Er kendt for at have en foryngende effekt
 • Mindsker tegn på Rosacea
 • Reparerer solskadet hud
 • Udglatter fedtet og tørre områder
 • Kendt for at mildne alderstegn
 • Reducerer synligheden af ar

Glem alt om dyre laserbehandlinger på skøndhedsklinikker. Skin Lite Photon lysterapi kan anvendes hjemme på badeværelset og koster kun en brøkdel af professionelle behandlinger. Apparatet afgiver pulserende rødt lys og infrarødt, som kan stimulere og fremskynde kroppens naturlige helingsprocess. Ved hjælp af LED teknologi, kan du trænge dybere ned i vævet end hvad end creme eller laser kan.

Hvorfor bliver min hud beskadiget?

Alder er den mest naturlige forklaring på rynker. Som vi bliver ældre, opstår der små furer og folder i huden, som kan forværres af rygning, udtørring og solskader. Solen kan have en ødelæggende effekt på din hud. Din hud er meget følsom og går i forsvarsposition når den bliver udsat for solens farlige stråler. Dette er årsagen til at vores hud bliver brunere når vi solbader, fordi huden øger produktionen af det mørke pigment melanin. Dette kan forårsage forskellig pigmentering af huden og give dig en ujævn hudtone, solpletter og ødelagte blodårer. Det kan også være skyld i rynker og rosacea (ødelagte blodårer som får dit ansigt til at blive rødt).

Hvad er Photon lysterapi?

Photon lysterapi udgiver infrarødt lys til specifikke dele af kroppen. Lyset trænger ned i huden og kan hjælpe med at øge blodtilførslen og cirkulationen. Denne type af LED (Light Emitting Diodes) behandling er smertefri, sikker og giver ingen skader. LED teknologi er kendt for at være en effektiv behandling for fine linier, rynker, aldring, akne og rosacea. Brugen af LED er kendt for at trænge dybere ned i huden end laser og hjælper til at stimulere celle aktivitet, hvilket kan få din hud til at se frisk og fornyet ud.

Hvordan fungerer Skin Lite?

Skin Lite fungerer på 4 måder:

 1. Muskelafslappende
 2. Anti-inflammatorisk
 3. Smertelindrende
 4. Helende

Ved at bruge forskellige infrarøde farver til at nære og stimulere din hud, kan apparatet afslappe, rense, hele og øge blodcirkulationen til huden. Skin Lite kan hjælpe med at reducere solskader og alderstegn. Photon lys terapi kan øge blodcirkulationen og dermed hjælpe til at fjerne infektioner, hvilket kan hjælpe til at hele skadet væv hurtigere.

BLÅBlå har en afslappende effekt på kroppen, fremmer ny cellevækst og angriber de bakterier som forårsager akne.

RØDRød trænger dybt ned i de dermale lag for at aktivere kollagen og elastin. Det kan også stimulere foryngelse af huden, forbedre hudtonen og reducere fine linier og rynker.

GULGul har en rensende effect, toner huden, udglatter og lysner ar. Det kan også hjælpe på akne og rynker.

RØD & BLÅ (LILLA)Lilla har en helende effekt. Det forbedrer blodcirkulationen og genopbygger hudends naturlige balance.

RØD & BLÅ (GRØN)Grøn har en balancerende effekt på kroppen og sindet. Det kan også hjælpe til at reducere infektioner og hævelser af vævet.

RØD & GUL (ORANGE)Orange øger blod- og lymfecirkulationen, nærer cellerne og fjerner affaldsstoffer.