emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Cold Pressed Cosmetic Argan

30ml Olie | Argan olie

Skinception

379 kr.


Se mere

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Skinception™ argan olie ernærer dine negle med essentielle næringsstoffer og vitaminer, som kan helbrede ar og strækmærker effektivt. Skinception™ koldpresset kosmetisk argan olie indeholder en naturlig økologisk olie fra Marokko, der beskytter huden dårlige bakterier og infektioner. Olien er i øvrigt også god til anvendelse på huden mod andre generelle hudproblemer.

 • Økologisk argan olie
 • Stimulerer helingsprocessen af ar og strækmærker
 • Naturlig fugtgiver
 • Rig på E-vitamin
 • Almen lindrende effekt på hudlidelser

Vores argan olie er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser for at forbedre din huds tilstand og evne til at hele sig selv. Den indeholder ikke ligesom andre industrielle farmaceutiske hudplejeprodukter kemikalier eller ander tilsætningsstoffer.

Læs mere
Type: Olie
Størrelse: 30 ml

Argan olie

Argan olie kommer fra Marokko, og findes i frugten fra argantræet. Denne gyldne olie er ofte udtrukket manuelt af de lokale, og er kendt for at berolige og blødgøre ru hud. Olien indeholder mange essentielle fedtsyrer og E vitaminer, som begge er vigtige for sundt hår, sund hud og sunde negle. Fedtsyrerne kan hjælpe med at genopbygge hudens naturlige barrierer, og antioxidanterne kan hjælpe med at beskytte huden og modvirke skader skabt af miljøet.

Hvad vil det sige at koldpresse?

Vores argan olie er koldpresset ved temperaturer under 60 C for at fastholde kvaliteten, hvilket betyder, at den kan holde i to år i stedet for blot seks måneder. Jo koldere des bedre. En rigtig koldpresset argan olie vil straks blive absorberet af huden uden at efterlade en fedtet hinde.

Hvad gør SkinceptionTM koldpresset kosmetisk argan olie?

Vores koldpressede argan olie er et etisk produkt, der er produceret af berber kvinder fra Marokko. Hvis du ønsker at genskabe din huds sundhed og vitalitet, eller du lider af akne, eksem, psoriasis, ar og strækmærker, så kan denne hudpleje hjælpe dig på vej til sundere hud. Koldpresset argan olie er kendt for at hjælpe med at genoprette hudens lag af vand-lipider ved at forøge mængden af næringsstoffer og ilt i hudcellerne.

Kan argan olien kun bruges på huden?

Koldpresset kosmetisk argan olie er ikke kun et effektivt hudplejeprodukt, men kan også bruges til hår og negle.

 • Dårlig hårdag? Har du tørt og skadet hår, så tilfør en gavmild mængde koldpresset argan olie til håret ved at starte med spidserne. Vikl et håndklæde omkring håret, og lad det sidde i mindst 30 minutter eller natten over, før du vasker det ud.
 • Problemer med skæl? Gør det samme som ved tørt og skadet hår, men påfør mere olie til hovedbunden.
 • Kruset hår? Gnid 2-3 dråber arganolie mellem dine hænder, og klem det ind i hårspidserne.
 • Skøre negle? Bland lige dele af citronsaft og argan olie, og mal neglene med det. Dette vil hjælpe med at blødgøre dine neglebånd og give dine negle en sund glød.

Hvad er den ægte vare?

Skinception™ koldpresset kosmetisk argan olie er fremstillet af berber kvinder fra Marokko, der har perfektioneret denne teknik gennem årtusinde; det er et ’fair trade’ produkt. Der er mange imitationer på markedet som ’Marokkansk olie’, der ikke er det samme som argan olie, det er normalt fremstillet på en fabrik og tilføjet konserveringsmidler, der ikke nødvendigvis er sunde for kroppen.

Hvordan bruger jeg det?

Det er meget enkelt at bruge Skinception™ koldpresset kosmetiske argan olie. Du skal ganske simpelt massere olien ind i ren og tør hud i cirkulære bevægelser en gang om dagen.

Hvilke ingredienser er der i olien?

Vi bruger ren og ufortyndet argan olie, der indeholder 200% mere E vitamin end oliven olie.

Ingredienserne er: Tocopheroler (E vitaminer), essentialle fedtsyrer (oliesyre 43-49.1%, linolensyre 29.3%-36%, stearinsyre (4.3%-7.2%), palmitinsyre(11.5%-15%), naturlige antioxidanter, squalen, polyphenoler, sterol og triterpene alkohol.