Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Intensiv Kollagen Anti Aging Creme

60 ml Creme | Fugtgivende creme med kollagen

Oversigt

Overalt ser vi billeder af fyldig, frisk og hovedsagelig ungdommelig hud - og vi rør ved vores egne ansigter og længes efter at få sådan en hud! Med en dyb forståelse for ikke kun dette ønske, men den rolle kollagen har i håndteringen af det, har Skinception samlet en utrolig vifte af hudstyrkende faktorer i deres Kollagen Intensiv creme. Hver dag kan du bruge denne multiaktive creme til dit ansigt, og dermed løse nogle af dine største bekymringer..

  • Ideel til målretning af aldringstegn
  • Giver en dyb heldags-hydrering
  • Fugter, lindrer og styrker
  • Designet til at styrke hudens kollagen
  • Virker ved at øge hudens modstandsdygtighed
  • Kraftfuld blanding af planteekstrakter og vitaminer

Favoritten Retinol, eller Vitamin A, er kernen i cremen - det er kendt for at spille en vigtig rolle på tværs af vores kroppe, men især til vores hud er det sammenvokset med botaniske ingredienser, herunder sheasmør og det innovative hyaluronsyre. Skinceptions Kollagen Intensiv formular tog en revolutionerende tilgang til hudplejen, således at du kan være sikker på, at du får alt hvad din hud fortjener.

  • Vegansk
  • Glutenfri
  • Halal
  • Kosher
339 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Bekymringen ved kollagen

Vi håber alle på at vedligeholde en hud, der er blød og fyldig, og som bevarer udseendet af en evig ungdom. Men eftersom vi bliver ældre, kan vi næppe undgå at få rynker og et hængende udseende. Dette skyldes nedbrydningen af en bestemt faktor - kollagenet der findes i vores hud. Et afgørende strukturelt protein, og de mest produktive, det er fundet i vores vævs ekstracellulære rum, og er kendt for at spille en afgørende rolle i at give et mere fyldestgørende look til vores hud. Det er derfor afgørende, når vi er bekymret over et aldrende look, at vi tænker på vores kollagenniveauer.

shydk-uv-page-info
shydk-uv-page-info

Kollagen Intensiv formularen

Skinception har en utrolig, dybdegående viden inden for hudens kollagen - og de har gjort brug af denne viden, da de skabte Kollagen Intensiv cremen. De har valgt en bred vifte af utrolige planteekstrakter og vitaminer, som alle er blevet valgt med ultimativ præcision. De arbejder i unik og perfekt harmoni for at hjælpe dig med at målrette din hud. Med en masserende bevægelse kan du målrette dine hudbekymringer.

Fugte
Fugte

Med en forståelse for intens hydrering, bruger formularen natrium hyaluronat, en særlig form for hyaluronsyre, der kan trænge ind i huden for at fugte og styrke. Derudover fugter og blødgør sheasmør huden, og hjælper det med at holde huden velhydreret hele dagen.

Styrker
Styrker

Gennem en forbedring af hudens modstandskraft i håndtering af varierende faktorer, er et højt indhold af de mest velanskrevne biomimetiske oligopeptider inkluderet. De omfatter Hibiscus Esculentus ekstrakt, som bruges regelmæssigt til at behandle rynker.

Genopliver
Genopliver

Hud der kæmper med tegn på aldring er ofte i et desperat behov for et stimulerende boost. Grøn te, vindruekerneolie og blåbær-ekstrakter er rige på bioaktive stoffer, som er kendt for at revitalisere og styrke huden for at skabe et ungdommeligt og sundt udseende. Dette er ideelt til en træt og udmattet hud.

Beskytter
Beskytter

En bemærkelsesværdig blanding af kraftfulde, hudelskende vitaminer, såsom E, er kendt for at beskytte mod oxidativ stress, hvilket er en af de primære årsager til aldring. Derudover beskytter og beroliger Retinol eller A-vitamin og C-vitamin for at støtte hudens elasticitet og fasthed, og giver en lysere hud.

Komplet liste over ingredienser

Vand, Butyrospermum Parkii (Sheasmør), Cyclopentasiloxane, stearylalkohol alkohol, Glyceryl stearat, PEG-100 stearat, niacinamid, Glycerin, Ethylhexyl palmitat, Dimethicone, hydrolyseres Soybean Fiber, Palmitoyl tripeptid-5, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus ekstrakt, Hesperidin Methyl chalcon, Steareth-20, dipeptid-2, Palmitoyl tetrapeptid-7, phosphatidylethanolamindipalmitoyl hydroxyprolin, Acetyl Hexapeptide-3, Beta-Glucan, Caprylic/Capric triglycerid, natrium Ascorbat, Retinol, Ethyl ascorbinsyre , Natrium Hyaluronate, Allantoin, Camellia Sinensis (grøn te) blad ekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frø ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba Ekstrakt, Panthenol, askorbinpalmitat, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Steareth-21, natrium Carbomer, duft (parfume), zink oxid.

Brugsanvisning

Kollagen Intensiv fra Skinception er sikker på at være et meget behageligt og tilfredsstillende supplement til din daglige rutine. Brug en moderat mængde til dit ansigt hver morgen og aften. Masser forsigtigt ind i huden og fokuserer på de områder, som du er mest bekymret for. For maksimal nydelse anbefales det, at du bruger det hver dag på en kontinuerlig basis og investerer i lang tids brug.

Ekstra Info

Hver produkt fra Skinception er lavet med et utrolig drive og fokus mod at yde eksklusive hudplejeprodukter. Tag dig tid til at dobbelttjekke alle ingredienserne som du ville med ethvert nyt hudprodukt i tilfælde af, at de indeholder noget, du er allergisk over for. For ekstra tryghed bør du udføre en lappetest fireogtyve timer før brug og konsultere en læge, hvis du har en diagnosticeret hudsygdom.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.64% baseret på 10 Kundeanmeldelser

Bekræftet køb

God creme.

S Sara
Bekræftet køb

Denne creme er fantastisk. Den dufter godt og konsistensen er god. Min datter gav mig denne, og jeg har købt den selv lige siden. Prisen er god i forhold til resultater. Drøj i brug

H Hanna
Bekræftet køb

Super god kollagen filler til en fornuftig pris. Vil også bruge denne fremover!

A Anna
Bekræftet køb

Ideel til behandling af rynker ved øjnene. Har gjort en betydelig forskel for mig.

M Morten
Bekræftet køb

Har lige modtaget pakken efter levering på kun 2 dage. Spændt på at prøve produktet.

L Lise
Bekræftet køb

Ubeskrivelig god kollagen creme! Den har gjort en kæmpe forskæl for min hud

N Nina
Bekræftet køb

Fremragende creme! Jeg er super glad for den....

V Vibeke
Bekræftet køb

Bruger den hver morgen og knuselsker den...

B Britta
Bekræftet køb

Min nye yndlingscreme! Har brugt den i et par måneder nu og kan se en synlig forskel!

S Simone
Bekræftet køb

Forbløffende god! Har fået bedre resultater end forventet :)

R Rasmus

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide