emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

South Beach kit

Combo | Kit til lysning og rensning af huden og til sensitive områder
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Er du med på at kæmpe en krig mod misfarvning på alle fronter? Hvis du er, er det første våben at tilføje South Beach Accelerating Wash Kit indeholdende Grøn Te, til dit hudpleje arsenal. Brug dette sammen med den meget efterspurgte South Beach Gel til sarte områder og South Beach Soothing Lotion og du tilbyder nu din hud en række måder der kan hjælpe med at lindre og fastholde din glødende hud!

 • Kan anvendes på sarte områder
 • Insta-Brite ™ avanceret teknologi
 • Indeholder tre grundigt testede opløsninger
 • Indeholder ingredienser kendt for deres blegende og lysnende kvaliteter
 • Testet af hudlæger

Hvordan kan du være pro-aktiv når du skal tage dig af dine hudbekymringer, mens du stadig er nænsom overfor huden, med så mange produkter indeholdende harske kemikalier i dagens marked? Let, stol på eksperterne! South Beach har samlet tre positivt anmeldte produkter, der iblandt sig selv, indeholder ingredienser kendt for at hjælpe med at lindre og berolige irritationer, plus hjælper med at reducere forekomsten af misfarvninger og indeholder blegende kvaliteter. Som alle kan hjælpe dig med at arbejde mod den der sunde glød!

Hvad er South Beach Accelerating Wash Kit?

Denne kit er en kombination af smarte produkter der samarbejder med hinanden, og hjælper dig med at bekæmpe kampen mod misfarvning, på alle fronter. Den sætter hurtigt hak i den første boks og hjælper med at lindre, rense og tage sig af din hud. Den bruger et væld af nænsomme, sikre produkter til at hjælpe med at fugte hudcellerne og fremme hudens elasticitet. Men videre til den vigtige del; hvad med misfarvninger og irritationer? Let, du kan bruge den nænsomme gel, der sigter efter naturligt at fremme en ensartet glød, og hjælper dig med at bekæmpe fremtoningen af mørke pletter og misfarvninger. Faktisk, så indeholder hvert produkt ingredienser der er afholdt for deres naturlige blegende og lysnende effekter på huden! Hvis du vil gribe sagen om misfarvning an på en velafrundet 21. århundrede måde, skal du have fat i denne nye kit fra South Beach.

Hvordan virker det?

Det virker ved at søsætte flere anvendelsesmetoder og en række milde ingredienser. Den accelererende sæbe anvender Grøn Te og Hunderose Ekstrakt, begge meget populære for deres antioxidante og revitaliserende egenskaber, til at hjælpe med at give din hud et rent, ungdommeligt udseende. For at hjælpe dig med at overkomme misfarvningsforhindringen, anvender den Lakrids- og Hedemelbærris Ekstrakt, begge kendt for deres naturligt blegende effekt på huden.

Men det er den specielle kombination af alle tre produkter der sikrer at du modtager en godt sammensat tilgang. Ved at starte tre forskellige metoder, tilfører du din hud et væld af ingredienser kendt for deres blegende effekt på huden, inklusiv den længe ventede Insta-Brite ™ avancerede teknologi! Så fordelene fra tre forskellige produkter er mange. Du bekæmper misfarvningskampen på alle fronter. Du giver din hud mange aktive, velovervejede ingredienser og du hjælper med at nære og opretholde din hud på sarte områder!

Den lindrende lotion ser den stress og skade som barbering, voksning og laser hårfjerning kan gøre ved hårsækkene og det øverste hudlag. Så den anvender den fugtgivende Vitamin E fra Avokadoolien, for at hjælpe med at lindre og fugte din hud. Derefter bliver Aloe Vera- og Agurke Ekstrakt smidt ind, og hjælper dig med at opretholde din huds sunde udseende, ved at opfriske og forynge dine hudceller.

Et vitalt våben i dit kit er gelen til sarte områder. Den er strømlinet til at tillade Insta-Brite ™ technology, plus Lakrids- og Hedemelbærris Ekstrakt for at komme direkte til din hud. De er alle meget populære for deres lysnende og blegende egenskaber, men sigter også efter at forebygge hyperpigmentering af huden og hjælpe dig hen imod en regelmæssig, levende glød!

South Beach Accelerating Wash

Hvis du vil opnå optimale resultater med din South Beach Accelerating Wash, skal du følge disse lette instruktioner.

 • Brug produktet til at vaske ansigt, underarme, sarte områder og hvor som helst på kroppen.
 • Brug en gang om dagen i ca. 7-10 dage.
 • Er ikke beregnet til brug af gravide eller ammende kvinder.

South Beach Soothing Lotion

Det tager ingen tid at bruge din South Beach lotion! For at opnå optimale resultater, skal du følge disse lette instruktioner.

 • Påfør den lindrende lotion i cirkulære bevægelser med dine fingre.
 • Du kan bruge den på huden i ansigtet eller på kroppen.
 • Gentag når det er nødvendigt.
 • For optimale resultater skal du bruge den dagligt.

Det kunne ikke være lettere at påføre South Beach Gel på sarte områder. Følg disse lette instruktioner, for at opnå optimale resultater.

 • Vask som du plejer og lad din hud tørre.
 • Påfør på det ønskede område og gnid blidt gelen ind i huden i cirkulære bevægelser indtil det er fuldstændig absorberet.
 • For optimale resultater skal du bruge den to gange om dagen.
 • Det er ikke nødvendigt med handsker eller en børste.

Hovedingredienser

South Beach er ærlige og imødekommende omkring deres ingredienser, hvilket beviser deres tro på egen success. Hovedingredienserne er.

Lakridsekstrakt
Lakridsekstrakt Kendt for dens blegende kvaliteter, men også rig på vitaminer og fremherskende i anti-ageing produkter.
Hedemelbærrisekstrakt
Hedemelbærrisekstrakt Kendt for dens blegende og lysnende egenskaber, plus den er specielt udvalgt til at hjælpe med at ramme tilsynekomsten af misfarvninger.
Insta-Brite™ Teknologi
Insta-Brite™ Teknologi En 21. århundrede tilgang til misfarvning, har set dens popularitet stige enormt indenfor lysnende produkter. Den sigter efter at takle alle tegn på synlig misfarvning!
Aloe Vera
Aloe Vera ekstrakt Dette hjælper med at fremme hudelasticitet. Det forsøger at indkapsle fugt, hvilket hjælper med at give huden et plejet udseende.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person