emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

South Beach Dark Under Eye Corrector

Fjerner mørke rande
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Det er tirsdag morgen, men når du vågner og kigger dig selv i spejlet, ser dine øjne så ud som om det allerede er sent fredag? Øjne er virkelig et fokuspunkt i ansigtet, så det er vigtigt at sørge for at de ser friske og revitaliserede ud! Bliv misundt af dine kolleger medunge og udhvilede øjne og læs videre for at finde ud af hvordan denne innovative og kreative nye opskrift fra South Beach kan hjælpe dig med at nå derhen!

 • Testet af hudlæger
 • Indeholder Mynte, Kaffe og Agurkeekstrakt
 • Blid opskrift, passer til sart hud
 • Let påførsel med en metal rullekugle
 • Ingen Kojisyre, Hydroquinon og Parabener

Når du vågner og kigger i spejlet, ser du så mørke, puffede øjne der kigger tilbage på dig? Hvis ja, er du præcis den som dette produkt er designet til at hjælpe. Ved at bruge en blanding af naturlige og aktive ingredienser kendt for deres blidhed på srate områder, kan det hjælpe med at opretholde udseendet af din hud.

Hvad er South Beach Retter til mørke render under øjnene?

Denne South Beach Retter til mørke render under øjnene er en omhyggeligt konstrueret blanding der sigter efter at forbedre dine øjnes trætte udseende. Jeg ved hvad du tænker: ”Jeg sover 5 en halv time om natten, hvordan kan noget afhjælpe mit knuste udseende? Selvom dette produkt ikke kan give dig tre timer længere i sengen, kan det måske hjælpe dig med at se ud som om du har fået otte timer, selvom du måske stadig føler dig som en zombie! Ved at sigte efter blidt at give fugt og nære huden omkring øjnene, kan den hjælpe med at reducere misfarvninger, mørkerender og poser under øjnene. En række naturlige ingredienser blev nænsomt udvalgt for deres velkendte revitaliserende, kølende og afpuffende effekter. Så glem barske kemikalier, pas på dine øjne med sikre og blide ingredienser i stedet for!

Hvordan virker det?

Ved at anvende en tredobbelt mekanisme, sigter denne retter til render under øjnene efter at kæmpe mod de synlige tegn på mørke og trætte øjne. For at gøre dette, anvendes Troldnød, fordi den er kendt for blidt at give fugt og nære huden rundt om øjnene. Derefter er ekstrakter fra Mynte, Agurk og Lakrids blevet kombineret, da de ikke kun er globalt kendt for at hjælpe med at afkøle og nedbringe puffethed, men også hjælper med at hæmme melanin, reducere pigmentering og opfange frie radikaler.

På dette tidspunkt, skal en række naturlige ingredienser arbejde i det sarte område omkring dine øjne. Men imens ingredienser er blevet brugt til at give fugt til tør og puffet hud, hvordan kan du så hjælpe med at give dine øjne et virkelig revitaliseret udseende? Dette er hvor South Beach har opdaget den revitaliserende effekt fra koffein og ved hjælp af moderne teknologi har fået den til at bære frugt i denne retter til render under øjnene. Målet fra den endelige koffeinkomponent, er at give dine øjne et virkelig frisk og forynget udseende!

Hvordan bruger jeg det?

Det kunne ikke være lettere at påføre din Retter til mørke render under øjnene. Følg bare disse simple instruktioner.

 • Ryst godt inden brug.
 • Påfør en lille smule ved hjælp af rullekuglen og gnid det blidt ind ved at bruge fingerspidserne.
 • Gentag som påkrævet.
 • For optimale resultater skal du bruge den to gange om dagen.

Hovedingredienser

South Beach Retter til mørke render under øjnene består af en række naturlige ingredienser, der er essentielle or den stigende succes dette produkt har. Nogle af hovedingredienserne fra denne succes er.

Troldnød
Troldnød Ser ud til at spille en fremtrædende rolle i fugtgivningsprocessen. Er også populær for dens mildhed på sarte områder.
Mynteekstrakt
Mynteekstrakt Denne ingrediens er valgt fordi den sigter efter at opfriske og revitalisere udseendet af trætte øjne.
Agurkeekstrakt
Agurkeekstrakt Forsøger at reducere fremkomsten af puffede øjne og velkendt for at forsøge at hjælpe med at afkøle huden.
Lakridsekstrakt
Lakridsekstrakt Valgt for dens brug til at hjælpe med at takle misfarvninger rundt om øjnene. Er mest kendt for at hjælpe med at hæmme melanin, reducere pigmentering og opfange frie radikaler.
Hestekastanjeekstrakt
Hestekastanjeekstrakt Denne ingrediens er kendt for at hjælpe med at styrke kapillærer, der ofte er den skyldige i fremkomsten af mørke render.
Mandelolie
Mandelolie Mandelolie forsøger at hjælpe med at give fugt og hydreringsprocessen i huden og er rig på E-vitamin

Nedenfor er en komplet liste med ingredienserne i South Beach Retter til mørke render under øjnene.

Vand / Aqua, Hamamelis Virginiana Blad Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oleosomer, Algenekstrakt, Coffea Arabica Seed Extract, Ascorbinsyre, Rosmarinus Officinalis Blad Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Xanthan Gum, Caprylic Acid , Kaliumsorbat, Mentha Piperita Oil.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

86.67% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Har altid haft en tendens til at få render under øjnene... uanset hvor meget søvn jeg fik havde jeg altid lidt. Men efter jeg begyndte med dette produkt fra South Beach er det gået helt væk - virkelig dejligt at jeg ikke skal tænke på det mere!

  A Anna

 • Hjælper mig til at se helt frisk ud om morgenen

  P Peter

 • Den bedste eye correcter jeg har prøvet!

  M Maiken

*Resultater kan variere fra person til person