Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

South Beach Lightening Gel

Af: South Beach

329 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lider du af pinlige mørke eller misfarvede intime områder på kroppen? Prøv vores helt nye South Beach Lightening Gel for Sensitive Areas. Det er en helt ny intim creme, som vil give dig selvtilliden tilbage med et lysere udseende! Denne South Beach intim blege creme kan give dig alle disse skønne fordele:

 • Effektiv intim blegning
 • Intim creme som kan anvendes af både mænd og kvinder
 • Kan påføres omkring kønsdelene, under armene, på brystet, i ansigtet, på hænder, knæ og albuer samt på ar og brænd mærker
 • South Beach intim blege creme er en af de bedste intim blegning cremer på markedet
 • Kan anvendes af alle hud typer
 • Reducerer fremtoningen af mørke områder på huden

Den effektive intim blegning fra South Beach absorberes hurtigt ind i huden, så du ikke skal bøvle med fedtet hud på intime steder. Den anvendes af mere end 1000 forskellige saloner, læger og professionelle verden over – og nu kan du bruge den også!

Læs mere
Type: Gel
Størrelse: 60 ml
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

South Beach intim blege

Få en flot hudfarve og hudtone med verdens kendte South Beach Lightening Gel for Sensitive Areas. Hvis du lider af pinlige mørke eller misfarvede intime områder, så som ved bikini linjen eller under armene, så er du langt fra den eneste! Flere og flere mennesker fjerner håret på de intime områder og netop derfor er det vigtigt at være opmærksom på hudens udseende uden hår. Med South Beach intim blege creme opnår du en sikker og skånsom intim blegning som reducerer fremtoningen af mørke områder omkring anus, vagina, bryst, armhulen, ansigt og andre sensitive områder

Sikker og uden bivirkninger

Denne nye intim blegning fra South Beach er som ingen andre intim cremer på markedet. De fleste intim blege cremer i dag indeholder meget skrappe kemikalier som "bleger" det øverste lag hud på kroppen. Dog skal man være opmærksom på, at disse produkter med skrappe kemikalier faktisk kan brænde huden, hvor det område som en kort periode vil syne bleget, rent faktisk vil gå tilbage til at være mørk igen og hvis ikke, endnu mørkere end før. Sammensætningen af ingredienser i South Beach Lightening Gel for Sensitive Areas er unik og vil give dig en sikker, hurtigt og effektiv intim blegning.

Fordele ved South Beach

Cremen eksfolierer skånsomt huden for at forberede området til intim blegning. Cremen absorberes hurtigt i huden og efterlader hverken en fedtet eller olieret fornemmelse. Cremens naturlige ingredienser trænge dybt ned i hudens lag, hvor de nye hudceller produceres.

Her arbejder South Beach intim blege creme aktivt på at reducere Tyrosinase, som er det enzym som skaber mørke områder hos de nye hudceller. Når de nye hudceller rammer overfladen, vil du kunne se, at huden fremstår lysere end før.

Sådan anvender du intim blege creme:

For de bedste resultater; brug intim blegning to gange om dagen, gerne hver morgen og aften. Vask din krop som normalt, og brug eventuelt din intim creme efter du har været i bad. Tør derefter huden godt. Anvende en lille mængde direkte på det ønskede område ved forsigtigt at smøre i en cirkulær bevægelse, indtil cremen er fuldstændig absorberet ind i huden. Ingen handsker eller børster er nødvendigt. Lad cremen tørre helt, før du anvender andre produkter. Det er vigtigt, at man bruger South Beach Intim blege creme hver dag, for at opnå og fastholde det ønskede udseende.

Intim creme er kun til udvortes brug og er ikke egnet til gravide eller ammende kvinder.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Hurtig levering!
 • * Har generelt mange mørke pigmentforandringer - blegecreme er en god løsning!
 • * Mine mørke pigmentpletter fik jeg i forbindelse med graviditet. De forsvandt på 2 uger med South beach Gel
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev