emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

South Beach Soothing Lotion

30ml Lotion | Lotion til irriteret hud
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Er du træt af at hårfjerning efterlader din hud irriteret og tør? Det kan efterlade de øvre lag af huden i værre stand og i desperat behov for foryngelse. Heldigvis indeholder South Beach After Wax Soothing Lotion en rig blanding af ingredienser, såsom Aloe Vera, Agurkeekstrakt og Avocadoolie, der alle sigter efter blidt at lindre og fugte din hud. Denne fugtgivende lotion kan bruges på sarte områder, med dens friske og milde opskrift.

 • Testet af hudlæger
 • Indeholder lindrende Aloe Vera og Avocadoolie
 • Til brug efter voksning, barbering, laser eller andre hårfjerningsmetoder.
 • Fugter blidt huden
 • Kan anvendes på sarte hud
 • Ikke en olieret eller fedtet opskrift
 • Ingen Hydroquinon, Kojisyre, Alkohol og Parabener

Det er et avanceret svar på et ældgammelt problem. Denne lotion sigter efter at hjælpe med at lindre din hud, ved at bruge en kombination af friske, udjævnende og fugtgivende ingredienser. Du behøver ikke lide nødvendigt i stilhed, det er på tide at være pro-aktiv og give din hud den blide kærlige omsorg den fortjener!

South Beach After Wax Soothing Lotion?

Hvorfor gå igennem det ubehag og besværligheden ved at fjerne hår, kun for at erstatte det med hud der ser tør og irriteret ud? Denne South Beach lotion er pakket fuld af aktive ingredienser der er globalt kendt for at ramme synlige tegn på irritation og ømhed, alt imens den også sigter efter at indkapsle fugt. Med mere hårfjerning kommer flere tegn på irritation og et større behov for produkter der kan hjælpe med blidt at fugte huden, såsom denne South Beach Lotion! Så det er ikke noget under at populariteten af dette produkt er steget i de seneste år.

Hvordan virker det?

Voksning, barbering og laser hårfjerning kan alle stresse hårsække. Friktionen mellem disse ødelagte hårsække og de yderste hudlag, kan så forårsage irritation og tørhed. Heldigvis udnytter denne South Beach Lotion den fugtgivende effekt fra E-vitamin og Avocadooliens blide måde at hjælpe med at lindre og berolige disse sarte hudlag. Den harmoniske miks af Aloe Vera- og Agurkeekstrakt, sigter efter at opfriske huscellerne, hvilket hjælper med at efterlade den hårfrie hud rolig og blød. Så affind dig ikke med middelmådighed, giv din hud den næring og fugt den har brug for efter hårfjerning, med denne nye smarte opskrift fra South Beach!

Hvordan bruger jeg det?

Det er en hurtigt og let proces at bruge din South Beach lotion. Følg disse lette instruktioner, for at opnå optimale resultater.

 • Påfør blidt den lindrende lotion med dine fingerspidser til det ønskede område med cirkulære bevægelser.
 • Du kan både bruge den på huden i ansigtet og på kroppen.
 • Gentag når det er nødvendigt.
 • For optimale resultater skal du bruge den dagligt.

Hovedingredienser

South Beach mener at hudlotion kun er så god som sine ingredienser. Derfor lægger denne South Beach After Wax Soothing Lotion stor vægt på top kvalitetsingredienser. Nogle af hovedingredienserne er som følger.

Aloe Vera
Aloe Vera Denne ingrediens er populær for at fremme hudelasticitet, hjælpe med at lindre irritation, samt hjælpe med at fugte og nære huden.
Agurkeekstrakt
Agurkeekstrakt Sigter efter at tilskynde udseendet af frisk og levende hud. Det sigter efter at opfriske og berolige irritation.
Avocadoolie
Avocadoolie Avocadoolie, der er rig på E-vitamin og kendt for dens revitaliserende og anti-ageing komponenter, hjælper med at revitalisere din hud efter stress.
Sesamolie
Sesamolie Denne ingrediens er kun kendt for at være rig på vitaminer, men er også kendt for at hjælpe med at fugte huden, og arbejde hen imod et langvarigt næret udseende.

Nedenfor er en komplet liste med ingredienserne i South Beach After Wax Soothing Lotion.

Vand, Aloe Barbadensis Blad Extract, Canolaolie, Glycerin, Stearic Acid, Cetyl Palmitat, Sesamum Indicum (Sesam) Frøolie, Cetearyl Alkohol, Polysorbat 60, Glycerylstearat, Persea Gratissima (Avocado) Olie, Cucumis Sativus (Agurk) Extrakt, Natrium Hydroxid, Cetylalkohol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinon, Melkesyre, Dimethicon.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

86.67% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Hjalp hurtigt og effektivt på røde knopper

  C Christina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Får altid røde knopper efter barbering. Med South Beach Soothing creme forsvandt de med det samme!

  J Jonas small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Efter intimbarbering har jeg en tendens til at få lidt udslet - Soothing lotion hjalp rigtig meget :)

  J Julie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person