Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

South Beach Soothing Lotion

Af: South Beach

299 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Lider du af irriteret hud på grund af indgroet hår? Har du røde knopper efter barbering? Prøv South Beach Soothing Lotion mod irriteret hud og indgroet hår.

 • Kan anvendes af både mænd og kvinder
 • Perfekt til efter barbering
 • Mod irriteret hud
 • Hjælper med af fjerne indgroet hår
 • Kan bruges af alle hudtyper
 • Perfekt mod røde knopper, indgroet hår, irriteret og tør hud

South Beach Soothing Lotion giver dig en glattere og blødere hud uden irritation, knopper eller indgroet hår. Brug den efter du har barberet dig på intime steder, både under armene og forneden.

Læs mere
Type: Lotion
Størrelse: 30 ml.
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

South Beach Soothing Lotion

South Beach Skin Solutions™ Soothing Lotion er en specialiseret og udviklet af naturlige ingredienser formuleret til brug efter barbering eller andre hårfjerning metoder. Cremen er helt uden nogen former for kemikalier, kræftfremkaldende stoffer og andre potentielle irritationsfremkaldende ingredienser, som ellers ofte er fundet i billige cremer. Perfekt til dig med følsom hud eller gerne vil have et rent, glat og naturlig hud.

Denne lotion er designet til brug i saloner rundt omkring i verden – men er nu lavet i en udgave til dig, så du kan bruge den derhjemme! Cremen mod irriteret hud er en kombination af beroligende ingredienser med særlige egenskaber som kan hjælpe med at forhindre og reducere indgroet hår der kan følge af voks eller barbering. Dette gør denne Soothing Lotion til et af de mest unikke og effektive lotions til rådighed. Et virkelig revolutionerende produkt!

Hvad forårsager indgroet hår eller irriteret hud?

Hårfjerning såsom barbering, voksbehandling, tweezing, elektrolyse, og mere til, kan irritere hårsækkene og forårsage smerte, rødme, hævelse og andre hudreaktioner, herunder de frygtede røde knopper. Som hår gror ud igen, kan dens skarphed få det til at krølle tilbage ind i huden udvikler sig som et indgroet hår. Av!

Sådan virker det

Blandingen af de naturlige, beroligende ingredienser kan berolige selv den værste irritation efter voksning, barbering, solskoldning og mere - uden nogen af de skrappe kemikalier og andre irriterende stoffer, som normalt findes i billige cremer.

Aloe Vera ekstrakter og andre naturlige ingredienser, herunder Avocado Olie, Agurk ekstrakt og mere, er sammen med til at hjælpe med at forhindre indgroet hår og irriteret hud. Få en flot hudtone og silkeblød hud uden røde knopper.

Sådan bruger du den

For de bedste resultater skal du bruge cremen dagligt, især lige efter hårfjerning. Alle eksisterende indgroet hår bør fjernes (helst ved hjælp af en pincet). Derefter skal området rengøres grundigt med sæbe og varmt vand. Anvend Soothing Lotion og sørg for at dække hele området ved forsigtigt at massere i en cirkulær bevægelse.

Genanvende efter behov. Fortsat brug vil hjælpe med at fjerne irritationer og forebygge eller reducere fremtidige indgroet hår.

Kan anvendes på alle områder af kroppen, også i ansigtet. Lidt rækker langt, så spar på den! Hver tube indeholder 60 ml og er nok til 2-3 måneders behandling afhængigt af brug og størrelsen på området der skal dækkes.

Kun til udvortes brug. Ikke beregnet til brug for gravide eller ammende kvinder.

Resultater

Med South Beach Soothing Lotion får du en mindre irriteret hud og kan mindske forekomsten af indgroet hår. Cremen vil give dig en øjeblikkelig lindring! Husk at resultater altid kan varierer fra person til person.


Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (86.67% baseret på 3 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.61% baseret på 371 )

 • * Hjalp hurtigt og effektivt på røde knopper
 • * Får altid røde knopper efter barbering. Med South Beach Soothing creme forsvandt de med det samme!
 • * Efter intimbarbering har jeg en tendens til at få lidt udslet - Soothing lotion hjalp rigtig meget :)
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev