emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.DNC-N

60ml Topisk behandling | Hårtabsbehandling

DS Laboratories

329 kr.

På lager
Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme dag.

Gratis levering
Fri fragt ved køb over 499,-

Høj kvalitet
Højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Spectral.DNC-N mod hårtab er et innovativt gennembrud indenfor vedligeholdelse af håret og hovedbunden, som kan hjælpe dig med at opnå sundere og tykkere hår. Spectral.DNC-N med Nanoxidil virker på hår grænsen og toppen af hovedet for at og er en yderst effektiv hårtabs behandling, som hjælper på hårtab, udtynding og svage hårsække.

 • Rig formel mod udtynding af hårgrænsen samt den øvre overflade af hovedet
 • Spectral.DNC-N er perfekt til både mænd og kvinder
 • Bruger en kraftfuld Nanoxidil forbindelse, som er mere effektiv end den kommercielle Minoxidil kvalitet
 • Nampsome teknologien giver den optimale levering af nærring til din hovedbund
 • Giver en naturlig tekstur og behagelig følelse
 • Kun benyttelse to gange om dagen er nødvendigt, for at opnå de mest effektive resultater

Er du skuffet over de kommercielle minoxidil produkter? Så prøv Spectral.DNC-N mod hårtab. Dette er en af de første formler, som indeholder 5% Nanoxidil, som et potent, avanceret lavmolekylært system til at øge dit hårs sundhed. Bestil din i dag for at få effektiv hårtabs behandling.

Læs mere

Hvad er Spectral.DNC-N?

Spectral.DNC-N er en af de første aktuelle løsninger, som indeholder Nanoxidil, hvilket har til formål at øget hårets sundhed i hele en persons liv. Spectral.DNC-N mod hårtab er blevet udviklet til at anvende 5% Nanoxidil, hvilket er en kompleks ny forbindelse udviklet til at være et effektivt alternativ til minoxidil. Hvis du er utilfreds med resultaterne fra minoxidol produkter eller måske ikke har kunnet tåle dens bivirkninger, så vil denne revolutionerende formel effektivt kunne hjælpe dig med dit hårtab. Spectral.DNC-N er ideel til brug af både mænd og kvinder, som en effektiv hårtabs behandling. Denne let-anvendelige formel kan anvendes på hårgrænsen, samt oven på hovedet, hvilket er de to mest almindelige steder, at man kan forvente at opleve hårtab.

Hvordan virker det?

Spectral.DNC-N mod hårtab indeholder Nanoxidil, som bidrager til at opretholde hårsækkene i deres sundeste tilstand muligt. Dette opnås gennem en kombineret indsats fra de dedikerede indholdsstoffer i denne unikke hårtab formel:

Åbner ionkanalerne i huden, for at øge cirkulationen af ioner mellem celle membranerne, for optimalt sundhed i håret.

Denne øget ion cirkulation kan også give de optimale forhold, for hårvækst.

Stimulere hårfolliklernes anagen fase.

Undertrykker dihydrotestosterone (DHT), hvilket hos mænd ofte er associeret med udtynding af håret.

Behandler kontinuerligt i 12 timer, hvilket er meget længere en andre kommercielle produkter.

Nanoxidil: menes at være i stand til at stimulere hårsækkene oven på hovedet. Dette gøres ved at stimulere dem i proliferative perioden af hår cyklus (anagen fase), samtidig med at tilskynde hvilende follikler (i telogen fase) i den anagene fase også.

Aminexil: og Nanoxidil er kombineret i Spectral.DNC-N, hvor de samarbejder for at styrke hårrødderne. I kliniske forsøg har det vist sig at beskytte hårrødderne, bevare håret og samtidigt styrke fibrene. Tidlig ældning af håret kan også forhindres med benyttelse af denne ingrediens.

Adenosin: er en bio kemisk proces, som støtter energioverførslen i follikler og har en potent anti-inflammatorisk virkning. Ingrediensen har vist sig at opretholde hårrøddernes sundhed, som herved kan reducere hårtabet.

Kobber-peptid: Spectral.DNC-N mod hårtab indeholder en Nanoxidil aminosyrer, kendt som kobber peptider. Denne har to vigtige egenskaber, heriblandt at virke anti-inflammatorisk, for at begrænse yderligere skade efter vævsbeskadigelse. Dens øvrige egenskab er, at den fjerner arvæv og beskadiget proteiner, som erstattes med normalt og sundere væv.

Hvorfor skal jeg bruge Spectral.DNC-N mod hårtab?

Ikke alene kan de forskellige ingredienser i Spectral.DNC-N hjælpe til at åbne ionkanaler, hvilket vil undertrykke den hyppigste årsag til hårtab, hormonet DHT. Derudover indeholder produktet også en unik formel, som bruger DS Laboratories berømte Nanosome leveringssystem. Ingredienserne vil derfor over en 14-timers periode , kunne levere en kontinuerlig indsats mod hårtab, samt give den maksimale terapeutiske effekt, til både dit hårs og din hovedbunds tilstand. Ved at vælge en effektiv hårtabs behandling, som Spectral.DNC-N mod hårtab, i stedet for de mange andre produkter der er tilgængelige på markedet, vil du ikke alene anvende de bedst mulige, aktuelle ingredienser mod hårtab, men disse ingredienser vil også blive leveret på en af de mest effektive måder, for kunne give den mest kraftfulde virkning, hvilket er det, som gør Spectral.DNC-N til en så effektiv hårtabs behandling, som den er.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Indenfor bare 2 ugers brug, bør du være i stand til at se de første tegn på en forbedring i dit hårtab. Men det vil være efter ca. tre måneders brug, at du virkelig ville kunne se reelle resultater. Alt afhængigt af omfanget af dit hårtab, vil det påvirke den hastighed, hvormed Spectral.DNC-N fungerer. Hvis du har små skaldede pletter, er du tilbøjelig til at mærke resultaterne hurtigere, end hvis du er i de mere fremskredne stadier af hårtab, hvor forbedringerne kan tage op til 6 måneder til at finde sted.

Anvendelse af Spectral.DNC-N mod hårtab

Anvend blot seks tryk, pr. dag på området du ønsker at behandle. Gnid herefter Spectral.DNC-N væsken jævnt over hele området, sørg for, at du vasker dine hænder med vand og sæbe efter brug. Du kan anvende formlen i dit hår, om det er blevet vasket eller ej. For de bedste effekter kan opnås, bør Spectral.DNC-N benyttes, som det er angivet på emballagen og uden at tage lange pauser mellem sessionerne, for mest effektiv hårtabs behandling. Det anbefales, at du gør brug af Spectral.DNC-N mod hårtab, til en fast del af dit hårpleje rutine, så sørg for at medbringe produktet når du er væk hjemfra, på ferie eller lignende.

Er der nogen bivirkninger?

Når du benytter Spectral.DNC-N mod hårtab, som det er anvist, bør du ikke opleve nogen bivirkninger. Sørg altid for at tilpasse doseringen så den ikke overdrives, da dette ville kunne øge chancerne for at opleve bivirkninger. Hvis du oplever irritation fra Spectral.DNC-N, bør du stoppe med behandlingen. Produktet må ikke anvendes hvis du er gravid eller er ammende. Tjek gerne ingredienslisten for at sikre du ikke er allergisk overfor indholdet.

*Vores kroppe kan reagere forskelligt på de naturlige ingredienser. Resultaterne kan derfor varierer