emaerket
FÅ ET GRATIS PRODUKT, NÅR DU BRUGER 500 KR ELLER MERE
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Kunders databeskyttelse

  Din data er sikker og beskyttet hos os

Spectral.DNC-N

Innovativt hårstyrkende hovedbundsspray
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Vores hår er virkelig kronen af vores udseende - så når vi har lagt kræfter i resten af vores udseende, kan tanken om kedeligt hår være lidt deprimerende! Med dette er sådan et almindeligt fænomen, er det næppe overraskende, at mange virksomheder tjener styrtende på det. Men ingen gør det med det dedikerede fokus og forskning som DS Laboratories har, hvilket er bragt sammen i deres Spectral.DNC-N spray.

 • Designet til kompromitteret hår
 • Med 5% nanoxidil og koffein
 • Avanceret nanosome levering
 • 8+ nøgleingredienser
 • Kobber til beskyttelse mod stress
 • Seks to gange daglige sprays

Du kan føle, at du har prøvet alle muligheder i dit forsøg på at løse dine hårbekymringer - men indtil du har prøvet Spectral.DNC-N ved du ikke, hvad du har savnet. Med en innovativ fusion af mineraler, vitaminer og botaniske ekstrakter målretter dette produkt ideelt problemområderne, så du kan træde ud af døren om morgenen med en styrket følelse af selvtillid.

 • Klinisk bevist
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Uden parabener
 • SLS-fri

En hårrejsende bekymring

Overalt ser vi billeder af glamourøse berømtheder med tykt, fuldt og strålende hår! De af os, der ikke er så velsignede kan godt føle, at det er et problem. Der kan være mange populære muligheder til rådighed, men ingen ønsker at stå med et falsk og kedeligt hår, med både invasive og topikale metoder. Ville det ikke være at foretrække at finde en formel baseret på aktive faktorer, som er valgt for at målrette disse bekymringer?

Nanosome teknologi

For at intensivere behandling til hovedbunden, skal faktorerne opfylde en række betingelser. Det er af afgørende betydning, at de optages dybt og konsekvent i de bedste mulige koncentrationer, og forbliver hvor de i den påkrævede periode. Nanosome teknologi blev specifikt oprettet med disse behov i tankerne ved hjælp af en unik sammensætning af dobbeltlag fosfolipid, der sigter mod at nøjagtigt måle vores hovedbund. Samlet set stræber nanosome teknologi efter at trænge dybt ind i hovedbunden.

Formuleringen bag Spectral.DNC-N

Hvis der er et selskab, der arbejder på at hjælpe deres kunder med deres hårbekymringer, er det DS Laboratories! Kernen i Spectral.DNC-N er en spray med en særlig innovativ faktor, nemlig nanoxidil. I det kontroversielle Minoxidil er Nanoxidil gennemgået en masse lovende forskning. Sammen med de andre innovative faktorer stræber Spectral.DNC-N spray sig på at give dit hår den bedste pleje.

Styrker

Fosfolipider er sikker på at blive den næste store ting inden for hårpleje med dedikeret undersøgelse inden for sine fordele med hensyn til tyndt hår. Adenosin, som naturligt findes i vores kroppe, stiger i popularitet på grund af sit samspil med cellulær energi. Især er dens forbindelse med hår blevet undersøgt.

Genopliver

Tre særlige faktorer blev valgt med genoplivning i tankerne. Menthol, et ekstrakt af forskellige myntevarianter, er blevet brugt til at forny og revitalisere i flere generationer. Koffein, som vi finder i drikkevarer, bruges også inden for hårpleje. Azelainsyre har til formål at rense hår af restkoncentrationer, hvilket giver et skinnende look.

Beskytter

Kobber tripeptid-1 binder de livsvigtige mineraler i en forstærkende proteinform. Kobber er kendt for at bidrage til beskyttelse fra oxidativt stress ud over normal pigmentering. Det er helt klart, at hud og hår er uløseligt forbundet. Som et resultat er det hudelskende Vitamin A brugt til at beskytte håret.

Komplette ingredienser

Vand, alkohol Denat, Glycereth-26, Glycerin, Azelainsyre, dinatrium fosfat, koffein, Polysorbat 80, propandiol, Piroctone Olamine, adenosin, Lysophosphatidic syre, Menthol, Pyrrolidinyl Diaminopyrimidine oxid, Myristoyl Pentapeptide-17, Kobber tripeptid-1, fosfolipider, natriumhydroxid, glycyrrhetinsyre syre, Naringenin, Retinol, Leuconostoc/radise Root gære filtratet, Lecithin, Lysolecithin, Edta, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, duft (parfume), Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Sådan bruges sprayen

Spectral.DNC-S er sikker på at blive et særligt tilfredsstillende aspekt af din daglige hårplejerutine, som hjælper dig med dine hårbekymringer. Spray Spectral.DNC-S i dit hår, hvor du fokuserer på problemområderne seks gange to gange dagligt. Sørg for at bruge sprayen konsekvent, uanset om håret er rent eller ej, selv om du ønsker at vaske håret regelmæssigt som en del af programmet.

Vejledning

Hver produkt af DS Laboratories er udformet med fokus på at give deres kunder den bedste ekspertise. Når det er sagt, bør du altid læse de fulde ingredienser, før du bruger et nyt produkt i tilfælde af individuelle allergener. Du bør lave en lappetest dagen før brug. Hvis du har nogen specifikke hudproblemer, bedes du kontakte din læge før brug. Dette er ikke beregnet til brug af gravide eller ammende kvinder.

Kundeanmeldelser

På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk Trustpilot Reviews4.5

85.71% baseret på 9 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Jeg var lidt usikker i starten, men jeg er glad for at jeg prøvede det

  S Sam small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Virker, men er lidt for dyr til mig

  A Andy small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • ……………………..

  BC Burhan C trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Har været meget skeptisk omkring at begynde på min hårkur, men jeg er virkelig blevet positivt overrasket.

  J Jan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fint produkt, og med en mærkbar effekt.

  K Karin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg oplevede efter kort tid de første resultater, det er nu blevet en del sjovere at se sig selv i spejlet om morgen.

  LP Louise Pedersen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg oplevede efter kort tid de første resultater, det er nu blevet en del sjovere at se sig selv i spejlet om morgen.

  LP Louise Pedersen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg er yderst tilfreds med resultaterne, mit hår er blevet tykkere efter få måneders brug! hurtig levering, tusinde tak ShytoBuy!

  ET Ella T. small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har allerede modtaget produktet, jeg er nu spændt at se om det virker.

  T Tobias small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*Resultater kan variere fra person til person