Mandag - fredag | 09 - 18

69 96 03 90 Live Chat
emaerket
 • Fuld tilfredshedsgaranti

  Gælder kun på udvalgte mærker

 • Fri fragt ved køb over 499,-

  Bestil før kl. 17.00, så afsendes pakken samme hverdag

 • Del betalingen op

  Uden renter og gebyrer

Spectral.DNC® mod Hårtab

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Spectral.DNC er en revolutionerede spray specielt udviklet til mandligt hårtab androgen alopeci, som er plaget af arveligt hårtab også kaldet androgen alopeci. De mest typiske tilfælde af arveligt hårtab hos mænd, viser sig i form af høje tindinger, pletskaldethed og måne. Spectral.DNC sprayen er klinisk bevist til at kunne stimulere ny hårvækst og fremme hovedbundens generelle sundhed.

 • Klinisk bevist at kunne forhindre yderligere hårtab og fremme ny hårvækst
 • En unik og effektiv formular med anvendelse af Aminexil
 • Indeholder nanosomer som fremmer hovedbundens absorbering af de aktive ingredienser
 • Designet til mænd med arveligt hårtab(androgen alopeci) og andre typer af hårtab
 • Kunder tilbagemelder resultater inden for 3 måneders anvendelse
 • Nem at anvende
 • Mulighed for dag-til-dag levering

Spectral.DNC Spray er en innovativ formular mod arveligt mandlig hårtab, som med sin kombination af blandt andet Mixoxidil, Aminexil SP94 og Retinol arbejder proaktivt sammen for at fremme ny og sund hårvækst. Gør en aktiv indsats for at genvinde dit sunde og kraftige hår og bestil denne aktive hårvækststimulerende spray i dag. Hvis du bestiller din ordre i dag inden kl. 16.00 (man-torsdag), kan du modtage din ordre allerede i morgen.

Læs mere
*Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Spectral.DNC Spray?

Spectral.DNC er en hårvækststimulerede spray, som er et resultat af en omfangsrig og grundig research foretaget af DS Laboratories. Dette kraftfulde produkt kombinerer ingrediensen Aminexil med en række andre effektive ingredienser som inkluderer Minoxidil, Retinol, proaktive vitaminer og planteekstrakter. Alle disse gavnlige ingredienser absorberes i hovedbunden, gennem såkaldte mikro-partikler som kaldes Nanosomer. Disse Nanosomer medvirker til en hurtigt absorberende effekt. Ved brug af Spectral.DNC sikrer du et hurtigt og effektivt resultat mod reducering af hårtab og produktet kan også fremme ny hårvækst.

Hvordan virker Spectral.DNC Spray?

Denne formular indeholder en bred vifte af klinisk dokumenterede ingredienser som er kendte for deres evner til at fremme en sund og kraftig hårvækst, samtidig med at kunne reducere yderligere hårtab. De unikke aktive ingredienser i Spectral.DNC Spray er Aminexil SP94 og Minoxidil. Aminexil SP94, som er kendt for at kunne forhindre afstivning og for tidlig ældning af hårrødderne, som er en almindelig årsag til hårtab. Minoxidil er ydermere anerkendt for at kunne stimulere hårvækst, særligt forårsaget af arveligt hårtab (androgen alopeci). Spectral.DNC Spray er en unik blanding, som er blevet udviklet efter mange års research fra DS Laboratories, og denne unikke formulars resultater er understøttet af den høje succesrate og de positive anmeldelser fra tilfredse kunder.

Formularens andre aktive ingredienser er:

 • Minoxidil 5% - FDA-godkendt til at hjælpe mandlig skaldethed
 • Retinol – forbedrer absorptionen og effektiviteten af Minoxidil
 • Indeholder vitaminkompleks, som kan øge hårfolliklens stofskifte
 • Indeholder planteekstrakter, som hjælper på cirkulationen i hovedbunden og giver næring til det berørte væv

Denne effektive blanding af ingredienser trænger ind i huden gennem nano-partikler, som resulterer i en hurtigere og mere effektiv behandlingsform. Nano-teknologien er en avanceret metode til at transporterer næringsstoffer til kroppen, teknologien bevirker at de gavnlige og aktive stoffer absorberes hurtigere ind i det berørte væv. Det er derfor at, Spectral.DNC er særlig unik i forhold til andre alternativer, da den ikke udelukkende kun berører overfalden af huden, men trænger dybt ind i huden og arbejder indefra. Anvendelsen af Nano-teknologi bevirker ydermere at de aktive ingredienser i produktet frigives langsomt så det hele berørte væv behandles.

Mange brugere har erfaret at Spectral.DNC Spray tilbyder hurtigere resultater end for eksempel Rogaine(ren Minoxidil). Desuden er denne spray specielt populær fordi den behandler hårtab overalt på hovedbunden (også ved tindingerne), hvor mange andre lignende produkter kun behandler hårtab på toppen af hovedet.

Hvor lang tid går der før Spectral DNC virker?

Mænd som lider af arveligt hårtab (androgen alopeci), vil kunne forvente at se resultater efter ca. Tre måneders anvendelse. Vi vil dog gøre vores kunder opmærksomme på at resultaterne og den tid det tager at opnå dem, vil variere fra person til person. Du bør fortsætte med behandlingen efter du har opnået de ønskede resultater, for at opretholde den nye hårvækst. Hvis du stopper med at bruge Spectral.DNC Spray, kan de hårvækst resultater, som du har opnået muligt aftage. Det er dog ikke alle, som vil opleve dette.

Hvordan bruger jeg Spectral.DNC Spray?

Denne Spray er en klar farvefri blanding, som påføres på hovedbunden. Husk venligst at vaske dine hænder grundigt med sæbe, efter påførelse af Spectral.DNC. Du bør selvfølgelig læse brugsvejledningen grundigt før brug.

 • Først påføres 10 sprays på det område, hvor du oplever hårtab
 • Massér væsken jævnt ind i hovedbunden
 • Skyl ikke væsken ud, men lad det sidde og virke
 • Vask dine hænder med sæbe og vand så snart du er færdig
 • For at opnå det bedste resultat bør DNC påføres 2 gange dagligt
 • Du må ikke påføre denne spray mere end 2 gange om dagen

Er der nogen bivirkninger ved brug af Spectral.DNC Spray?

Spectral.DNC Spray indeholder planteekstrakter og vitaminer, hvilket gør at sprayen er sikker at anvende. Vi anbefaler altid at du læser ingredienslisten igennem før anvendelse, for at minimere risikoen for at fremkalde allergiske reaktioner. Meget få mænd har oplevet rødme og irritation af huden i hovedbunden ved brug af Spectral.DNC Spray, da produktet indeholder en stærk blanding, af Minoxidil der forhøjer absorberingen. Det er muligt at nogle mennesker oplever øget følsomhed og potentielle bivirkninger ved brug af Minoxidil, men dette er meget sjældent.

Det er vigtigt, at du følger følgende forholdsregler ved brug af Spectral.DNC Spray for at undgå unødige bivirkninger:

Hvad indeholder Sprectral.DNC Spray?

De aktive ingredienserne er: Minoxidil 5% (klinisk bevist til at behjælpe hårtab og Minoxidil er desuden godkendt af FDA til brug mod hårtab), Diaminopyrimidin Oxide (Aminexil – en patenteret molekyle som er klinisk bevist til at behjælpe hårtab), Triclosan (et bakteriedræbende kemikalie til brug i kostemtiske produkter). Yderligere ingredienser: demineraliseret vand, Retinol, nanosomer af vedbendslægten, Humle, Capsicum, Ethanol, Vitamin Complex, Propylenglykol, Piroctone Olamine Methylparaben og parfume.


Kundeanmeldelser
På ShytoBuy stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

Produktanmeldelse (100% baseret på 1 Anmeldelser)

Skriv en anmeldelse klik her

Serviceanmeldelse (83.7% baseret på 961 )

 • * virker godt.
*Resultater kan variere fra person til person

Tilmeld nyhedsbrev